Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Meer Britse zenders ongecodeerd in HD via satelliet

  Satellietkijkers kunnen per direct naar meer Britse commerciële zenders kijken in HD-kwaliteit. Ontvangst van Astra2-satelliet is wel noodzakelijk.
  Jarco Kriek
  1 november 2022
  comments 2
  Meer Britse zenders ongecodeerd in HD via satelliet

  Alle lineaire kanalen van de Britse commerciële omroep ITV zijn vanaf 1 november ongecodeerd in HD-kwaliteit te ontvangen op de Astra2-satelliet op 28,2 graden oost. Het hoofdkanaal ITV 1 is daar al enige jaren ongecodeerd in HD beschikbaar. De zenders ITV 2, ITV 3 en ITV 4 waren alleen gecodeerd in HD aanwezig, als onderdeel van het Sky UK-abonnement.

   

  Ongecodeerd

  ITV 2, ITV 3 en ITV 4 zijn nu ook ongecodeerd voor alle satellietkijkers met Astra2-ontvangst te zien. Hieronder vindt u de frequenties van de opgewaardeerde ITV-zenders;

   

  • ITV 2 -> 11053 MHz, horizontaal, symbolrate 23.000, FEC 3/4 (DVB-S2 – 8PSK)
  • ITV 3 -> 11067 MHz, verticaal, symbolrate 23.000, FEC 3/4 (DVB-S2 – 8PSK)
  • ITV 4 -> 11097 MHz, verticaal, symbolrate 23.000, FEC 3/4 (DVB-S2 – 8PSK)
  satellietAstra2HDFTAongecodeerdzenderaanbod

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)