Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Meer Britse zenders ongecodeerd in HD via satelliet

  Satellietkijkers kunnen per direct naar meer Britse commerciële zenders kijken in HD-kwaliteit. Ontvangst van Astra2-satelliet is wel noodzakelijk.
  Jarco Kriek
  1 november 2022
  comments 2
  Meer Britse zenders ongecodeerd in HD via satelliet

  Alle lineaire kanalen van de Britse commerciële omroep ITV zijn vanaf 1 november ongecodeerd in HD-kwaliteit te ontvangen op de Astra2-satelliet op 28,2 graden oost. Het hoofdkanaal ITV 1 is daar al enige jaren ongecodeerd in HD beschikbaar. De zenders ITV 2, ITV 3 en ITV 4 waren alleen gecodeerd in HD aanwezig, als onderdeel van het Sky UK-abonnement.

   

  Ongecodeerd

  ITV 2, ITV 3 en ITV 4 zijn nu ook ongecodeerd voor alle satellietkijkers met Astra2-ontvangst te zien. Hieronder vindt u de frequenties van de opgewaardeerde ITV-zenders;

   

  • ITV 2 -> 11053 MHz, horizontaal, symbolrate 23.000, FEC 3/4 (DVB-S2 – 8PSK)
  • ITV 3 -> 11067 MHz, verticaal, symbolrate 23.000, FEC 3/4 (DVB-S2 – 8PSK)
  • ITV 4 -> 11097 MHz, verticaal, symbolrate 23.000, FEC 3/4 (DVB-S2 – 8PSK)
  satellietAstra2HDFTAongecodeerdzenderaanbod

  Reacties

 1. TV-TIP Find It, Fix It, Sell It

  Find It, Fix It, Sell It
  Discovery Channel om 19:30 uur
  Wat de American Pickers doen in Amerika, doen Henry Cole en Simon O’Brien aan de overkant van Het Kanaal. De energieke Britten reizen stad en land af en gaan in muffe schuurtjes en bedompte kelders op zoek naar vergeten spulletjes die ze op hun eigen unieke wijze kunnen pimpen en voor de hoofdprijs kunnen verkopen.

  TV-TIP Hunted VIPS

  Hunted VIPS
  NPO 3 om 20:25 uur
  Terwijl het oliedomme gedrag van de vloggende zangeres Famke Louise en haar vriend, de niet veel slimmere oud-profvoetballer Denzel Slager, hen al binnen 24 uur in de armen van de hunters dreef, loopt een aantal bekende koppels nog vrij rond. Zij proberen tijdens de finale het extractiepunt te bereiken voordat ze alsnog in de kladden worden gegrepen. Zijn ze op tijd?

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)