Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Meer combinatie vast en mobiel goed nieuws voor Ziggo en KPN

    Meer Nederlanders combineren vaste en mobiele diensten in één abonnementsvorm. De groei van quad play is goed nieuws voor VodafoneZiggo en KPN.
    Jarco Kriek
    19 december 2017
    comments 0
    Meer combinatie vast en mobiel goed nieuws voor Ziggo en KPN

    KPN is met het KPN Compleet-abonnement marktleider in gecombineerde vaste en mobiele diensten. VodafoneZiggo, waarin de bedrijven Vodafone en Ziggo verenigd zijn, is met de nonstop extra’s-propositie de snelst groeiende speler op de quad play-markt. T-Mobile wil in 2018 met een prijsoffensief het duopolie van KPN en VodafoneZiggo op deze groeiende abonnementsmarkt doorbreken.


    Telecompaper

    De groei van de Nederlandse multi play-markt blijkt uit een onderzoek van Telecompaper. Hieruit blijkt dat in het derde kwartaal quad play goed is voor veertig procent van de multi play-omzet. Met de verkoop van duo-, triple- en quad play-abonnementen genereerden Nederlandse aanbieders in deze periode een omzet van 1,13 miljard euro. Bij dertig procent van de abonnementen worden vaste en mobiele diensten gecombineerd.

    KPNZiggoVodafoneZiggoT-Mobilemulti playtriple playalles in 1alles-in-1vastmobielabonnementTelecompaperKPN Compleet

    Reacties

  1. Interview

    • *

      Tom Waes

      Reizen Waes wereldsteden

      Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
      Reacties0 reactie(s)