Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Meer concurrentie op Delta Fiber glasvezel

  Huishoudens en bedrijven met een Delta Fiber glasvezelaansluiting in de meterkast hebben sinds vandaag een grotere keuzemogelijkheid voor provider.
  Jarco Kriek
  3 november 2023
  comments 0
  Meer concurrentie op Delta Fiber glasvezel

  Nadat Odido onlangs als serviceprovider is toegevoegd aan het provideraanbod op het glasvezelnetwerk van Delta Fiber is het nu de beurt aan Kliksafe. Delta Fiber en Kliksafe hebben een overeenkomst gesloten waardoor Kliksafe rechtstreeks bij Delta Fiber inkoopt en niet meer via tussenkomst van een derde partij.

   

  Open netwerk

  Directeur Bert Jan Peters van Kliksafe: “We kunnen onze klanten beter en sneller helpen, doordat we direct inzicht hebben in het netwerk waarover we onze diensten leveren. Onze mensen staan dag en nacht in direct contact met de netwerk operators van Delta.” Delta Fiber COO Albert Vergeer vult aan: “Met dit partnership bevestigen we ook opnieuw onze open netwerkstrategie. Wanneer meerdere partijen over een netwerk hun diensten aanbieden, is de aanleg van dubbele glasvezelnetwerken niet nodig voor een gezonde marktwerking.”

  Delta FiberKliksafeserviceproviderinternettvtelevisieglasvezel

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)