Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Meer HD in aantocht bij Delta

  Delta gaat in 2023 meer zenders in HD-kwaliteit leveren, Het gaat echter niet om een zenderuitbreiding bij de provider.
  Jarco Kriek
  27 december 2022
  comments 0
  Meer HD in aantocht bij Delta

  Officieel verandert Delta op 1 januari het zenderaanbod. De wijzigingen begonnen echter al op 28 december en worden naar het lijkt gefaseerd uitgevoerd door de provider. Delta laat op internet weten dat later in 2023 ook een uitbreiding van het HD-zenderaanbod in de planning staat. Naar nu wordt verwacht gaat dit in het eerste kwartaal plaatsvinden. Delta gaat bestaande zenders die nu in SD worden aangeboden naar HD opwaarderen.

   

  Nog beter beeld

  Van het toevoegen van ESPN UHD – dat is Full HD 1080p/50 dat met HDR en WCG2020 wordt aangeleverd – of een lineair 4K-zenderaanbod wordt door Delta niet gesproken. Met UHD/4K loopt Delta op dit moment achter bij de twee grootste tv-providers van Nederland, Ziggo en KPN. De nummer drie provider T-Mobile biedt overigens net als de Delta Fiber-providers Delta en Caiway geen UHD- of 4K-aanbod.

  Delta FiberDeltatvtelevisieHDzenderaanbodzenderwijziging

  Reacties

 1. TV-TIP You, Me and My Ex

  You, Me and My Ex
  TLC om 19:00 uur
  Als mensen vaak over hun ex praten zijn ze vaak nog niet helemaal over hun vorige relatie heen. Dat belet ze echter niet om een nieuwe vriend of vriendin te zoeken! You, Me and My Ex volgt vijf stellen, waarvan één iemand nog intensief contact heeft met zijn of haar ex. Elodie ontdekte tijdens haar prille relatie met De'Andre pas dat hij nog goed bevriend is met zijn ex Rowan, en dat zorgt voor veel stress. Helemaal omdat zijn moeder vurig hoopt dat De'Andre en Rowan weer terug bij elkaar komen.

  TV-TIP Harcore Pawn

  Harcore Pawn
  RTL 7 om 19:30 uur
  De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

  Interview