Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Meer HD in aantocht bij Delta

  Delta gaat in 2023 meer zenders in HD-kwaliteit leveren, Het gaat echter niet om een zenderuitbreiding bij de provider.
  Jarco Kriek
  27 december 2022
  comments 0
  Meer HD in aantocht bij Delta

  Officieel verandert Delta op 1 januari het zenderaanbod. De wijzigingen begonnen echter al op 28 december en worden naar het lijkt gefaseerd uitgevoerd door de provider. Delta laat op internet weten dat later in 2023 ook een uitbreiding van het HD-zenderaanbod in de planning staat. Naar nu wordt verwacht gaat dit in het eerste kwartaal plaatsvinden. Delta gaat bestaande zenders die nu in SD worden aangeboden naar HD opwaarderen.

   

  Nog beter beeld

  Van het toevoegen van ESPN UHD – dat is Full HD 1080p/50 dat met HDR en WCG2020 wordt aangeleverd – of een lineair 4K-zenderaanbod wordt door Delta niet gesproken. Met UHD/4K loopt Delta op dit moment achter bij de twee grootste tv-providers van Nederland, Ziggo en KPN. De nummer drie provider T-Mobile biedt overigens net als de Delta Fiber-providers Delta en Caiway geen UHD- of 4K-aanbod.

  Delta FiberDeltatvtelevisieHDzenderaanbodzenderwijziging

  Reacties

 1. TV-TIP Last Christmas

  Last Christmas
  Net5 om 20:30 uur
  Hoewel ze weinig met Kerst heeft, zit Kate (Emilia Clarke) er continu middenin. Ze werkt in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Logisch dus dat ze het er niet naar haar zin heeft. Daar komt verandering in als de charmante Tom (Henry Golding) de winkel binnenstapt. Hij leert Kate weer van het leven en Kerst te genieten.

  TV-TIP Het grote 30 tellen tv-toernooi

  Het grote 30 tellen tv-toernooi
  NPO 1 om 20:33 uur
  Water links van Nederland! De eerste mensen op aarde! De vorige president van de Verenigde Staten! In Het grote 30 tellen tv-toernooi, zeg maar de tv-variant van het immens populaire spel 30 Seconds, zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich, met versterking van familieleden, in voor het Liliane Fonds. Welk team weet binnen dertig tellen de meeste antwoorden te verzamelen? Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)