Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Meer HD in aantocht bij Delta

  Delta gaat in 2023 meer zenders in HD-kwaliteit leveren, Het gaat echter niet om een zenderuitbreiding bij de provider.
  Jarco Kriek
  27 december 2022
  comments 0
  Meer HD in aantocht bij Delta

  Officieel verandert Delta op 1 januari het zenderaanbod. De wijzigingen begonnen echter al op 28 december en worden naar het lijkt gefaseerd uitgevoerd door de provider. Delta laat op internet weten dat later in 2023 ook een uitbreiding van het HD-zenderaanbod in de planning staat. Naar nu wordt verwacht gaat dit in het eerste kwartaal plaatsvinden. Delta gaat bestaande zenders die nu in SD worden aangeboden naar HD opwaarderen.

   

  Nog beter beeld

  Van het toevoegen van ESPN UHD – dat is Full HD 1080p/50 dat met HDR en WCG2020 wordt aangeleverd – of een lineair 4K-zenderaanbod wordt door Delta niet gesproken. Met UHD/4K loopt Delta op dit moment achter bij de twee grootste tv-providers van Nederland, Ziggo en KPN. De nummer drie provider T-Mobile biedt overigens net als de Delta Fiber-providers Delta en Caiway geen UHD- of 4K-aanbod.

  Delta FiberDeltatvtelevisieHDzenderaanbodzenderwijziging

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)