Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Meer HD en zenderwijzigingen bij Delta en Caiway

  Delta en Caiway zijn de dienstenaanbieders van Delta Fiber. Bij beide providers zijn er wijzigingen in het zenderaanbod. Ook zijn er meer HD-zenders te zien.
  Jarco Kriek
  5 augustus 2022
  comments 2
  Meer HD en zenderwijzigingen bij Delta en Caiway

  Bij zowel Delta als Caiway zijn de zenders Nick Music en Comedy Central Extra uit het aanbod verdwenen. Dit komt door een aflopende distributieovereenkomst met contentaanbieder Paramount Global, voorheen bekend als ViacomCBS. Beide zenders werden aangeboden aan abonnees die bij Delta en Caiway een aanvullend tv-abonnement afnemen.

   

  Zeeland ontgroeit

  Een andere wijziging is de invulling van voorkeuzekanaal 11 in de zenderlijst. Op deze positie was voorheen Omroep Zeeland te zien. Dit was het gevolg van de roots van Delta, dat van oorsprong een Zeeuws kabelbedrijf is. In Zeeland kunnen abonnees op voorkeuzepositie 11 naar Omroep Zeeland blijven kijken, maar in de andere provincies waarin Delta en Caiway actief zijn wordt op dit kanaal voortaan de regionale tv-zender van de eigen provincie doorgegeven.

   

  Meer HD

  Delta en Caiway zijn al langere tijd bezig om meer zenders uit het aanbod naar HD-beeldkwaliteit op te waarderen. Dit heeft ervoor gezorgd dat er al meer dan 100 zenders in HD te zien zijn. Daarmee zijn beide providers van Delta Fiber op dit punt in de top van alle Nederlandse providers te vinden. Naast het verbeteren van de beeldkwaliteit wordt ook de nodige aandacht besteed aan geluidskwaliteit. Diverse zenders zijn opgewaardeerd naar Dolby Digitaal.

  Delta FiberDeltaCaiwaytvtelevisiezenderaanbodHD

  Reacties

 1. TV-TIP John Wick: Chapter 2

  John Wick: Chapter 2
  RTL 7 om 20:25 uur
  Eigenlijk wil huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) met pensioen, maar dat zit er voorlopig niet in. Hij heeft nog een schuld in te lossen bij voormalig opdrachtgever Santino D'Antonio. Daarvoor moet hij naar Italië. Als blijkt dat iemand een prijs op Wicks hoofd heeft gezet, krijgt hij zijn levensgevaarlijke collega's achter zich aan.

  TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS 6 om 20:30 uur
  Lorraine heeft haar zaakjes prima op orde. Samen met haar dochter Merle woont ze in Istanbul, waar ze een cosmetische kliniek uit de grond heeft gestampt. Nieuw haar, een paar pronte borsten of een gezicht zonder plooien? Lorraine werkt de klok rond om de wereld er nét even wat aantrekkelijker uit te laten zien. En dat heeft haar bepaald geen windeieren gelegd. Hoe anders is dat in Leeuwarden, waar Christa en haar dochter Mandy elke dubbel moeten omdraaien.

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)