Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Meer HD en zenderwijzigingen bij Delta en Caiway

  Delta en Caiway zijn de dienstenaanbieders van Delta Fiber. Bij beide providers zijn er wijzigingen in het zenderaanbod. Ook zijn er meer HD-zenders te zien.
  Jarco Kriek
  5 augustus 2022
  comments 2
  Meer HD en zenderwijzigingen bij Delta en Caiway

  Bij zowel Delta als Caiway zijn de zenders Nick Music en Comedy Central Extra uit het aanbod verdwenen. Dit komt door een aflopende distributieovereenkomst met contentaanbieder Paramount Global, voorheen bekend als ViacomCBS. Beide zenders werden aangeboden aan abonnees die bij Delta en Caiway een aanvullend tv-abonnement afnemen.

   

  Zeeland ontgroeit

  Een andere wijziging is de invulling van voorkeuzekanaal 11 in de zenderlijst. Op deze positie was voorheen Omroep Zeeland te zien. Dit was het gevolg van de roots van Delta, dat van oorsprong een Zeeuws kabelbedrijf is. In Zeeland kunnen abonnees op voorkeuzepositie 11 naar Omroep Zeeland blijven kijken, maar in de andere provincies waarin Delta en Caiway actief zijn wordt op dit kanaal voortaan de regionale tv-zender van de eigen provincie doorgegeven.

   

  Meer HD

  Delta en Caiway zijn al langere tijd bezig om meer zenders uit het aanbod naar HD-beeldkwaliteit op te waarderen. Dit heeft ervoor gezorgd dat er al meer dan 100 zenders in HD te zien zijn. Daarmee zijn beide providers van Delta Fiber op dit punt in de top van alle Nederlandse providers te vinden. Naast het verbeteren van de beeldkwaliteit wordt ook de nodige aandacht besteed aan geluidskwaliteit. Diverse zenders zijn opgewaardeerd naar Dolby Digitaal.

  Delta FiberDeltaCaiwaytvtelevisiezenderaanbodHD

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)