Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Meer HD en zenderwijzigingen bij Delta en Caiway

  Delta en Caiway zijn de dienstenaanbieders van Delta Fiber. Bij beide providers zijn er wijzigingen in het zenderaanbod. Ook zijn er meer HD-zenders te zien.
  Jarco Kriek
  5 augustus 2022
  comments 1
  Meer HD en zenderwijzigingen bij Delta en Caiway

  Bij zowel Delta als Caiway zijn de zenders Nick Music en Comedy Central Extra uit het aanbod verdwenen. Dit komt door een aflopende distributieovereenkomst met contentaanbieder Paramount Global, voorheen bekend als ViacomCBS. Beide zenders werden aangeboden aan abonnees die bij Delta en Caiway een aanvullend tv-abonnement afnemen.

   

  Zeeland ontgroeit

  Een andere wijziging is de invulling van voorkeuzekanaal 11 in de zenderlijst. Op deze positie was voorheen Omroep Zeeland te zien. Dit was het gevolg van de roots van Delta, dat van oorsprong een Zeeuws kabelbedrijf is. In Zeeland kunnen abonnees op voorkeuzepositie 11 naar Omroep Zeeland blijven kijken, maar in de andere provincies waarin Delta en Caiway actief zijn wordt op dit kanaal voortaan de regionale tv-zender van de eigen provincie doorgegeven.

   

  Meer HD

  Delta en Caiway zijn al langere tijd bezig om meer zenders uit het aanbod naar HD-beeldkwaliteit op te waarderen. Dit heeft ervoor gezorgd dat er al meer dan 100 zenders in HD te zien zijn. Daarmee zijn beide providers van Delta Fiber op dit punt in de top van alle Nederlandse providers te vinden. Naast het verbeteren van de beeldkwaliteit wordt ook de nodige aandacht besteed aan geluidskwaliteit. Diverse zenders zijn opgewaardeerd naar Dolby Digitaal.

  Delta FiberDeltaCaiwaytvtelevisiezenderaanbodHD

  Reacties

 1. TV-TIP De beentjes van Sint-Hildegard

  De beentjes van Sint-Hildegard
  NPO 1 om 21:18 uur
  In 35 jaar huwelijk met Gedda heeft Jan eigenlijk nooit iets zelf beslist. Na de dood van zijn schoonvader begint dat steeds meer te knagen: hij wil vrijheid. Jan maakt rare sprongen om dat te bereiken. Ondertussen voelt ook hun dochter Liesbeth zich gevangen in haar relatie.

  TV-TIP Bezorgd

  Bezorgd
  NPO 3 om 21:46 uur
  Iedereen die in de bezorgindustrie werkt probeert een goede toekomst veilig te stellen. Maar lukt dit ook met alle tekortkomingen van deze nieuwe economie?

  Interview

  • *

   Anita Witzier

   Festival van de liefde

   Anita Witzier en Edson da Graça gaan op zoek naar de mooiste liefdesverhalen en helpen de liefde een handje.
   Reacties0 reactie(s)