Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Meer HD en zenderwijzigingen bij Delta en Caiway

  Delta en Caiway zijn de dienstenaanbieders van Delta Fiber. Bij beide providers zijn er wijzigingen in het zenderaanbod. Ook zijn er meer HD-zenders te zien.
  Jarco Kriek
  5 augustus 2022
  comments 2
  Meer HD en zenderwijzigingen bij Delta en Caiway

  Bij zowel Delta als Caiway zijn de zenders Nick Music en Comedy Central Extra uit het aanbod verdwenen. Dit komt door een aflopende distributieovereenkomst met contentaanbieder Paramount Global, voorheen bekend als ViacomCBS. Beide zenders werden aangeboden aan abonnees die bij Delta en Caiway een aanvullend tv-abonnement afnemen.

   

  Zeeland ontgroeit

  Een andere wijziging is de invulling van voorkeuzekanaal 11 in de zenderlijst. Op deze positie was voorheen Omroep Zeeland te zien. Dit was het gevolg van de roots van Delta, dat van oorsprong een Zeeuws kabelbedrijf is. In Zeeland kunnen abonnees op voorkeuzepositie 11 naar Omroep Zeeland blijven kijken, maar in de andere provincies waarin Delta en Caiway actief zijn wordt op dit kanaal voortaan de regionale tv-zender van de eigen provincie doorgegeven.

   

  Meer HD

  Delta en Caiway zijn al langere tijd bezig om meer zenders uit het aanbod naar HD-beeldkwaliteit op te waarderen. Dit heeft ervoor gezorgd dat er al meer dan 100 zenders in HD te zien zijn. Daarmee zijn beide providers van Delta Fiber op dit punt in de top van alle Nederlandse providers te vinden. Naast het verbeteren van de beeldkwaliteit wordt ook de nodige aandacht besteed aan geluidskwaliteit. Diverse zenders zijn opgewaardeerd naar Dolby Digitaal.

  Delta FiberDeltaCaiwaytvtelevisiezenderaanbodHD

  Reacties

 1. TV-TIP Joanna Lumley's Specerijenroute

  Joanna Lumley's Specerijenroute
  NPO 2 om 18:30 uur
  Absolutely Fabulous-ster Joanna Lumley werd geboren in India, en is gefascineerd door verre streken en exotische keukens. Ze reist naar landen die barsten van de specerijen en kruiden, zoals Indonesië, India en Zanzibar. Ze geniet van het natuurschoon en de schitterende kleuren, maar staat ook stil bij de bloederige onderdrukking van de bevolking in de voormalige kolonies. In de eerste aflevering is Indonesië aan de beurt. Joanna bezoekt o.a. Banda, Jakarta en de Molukken, waar ze meer leert over de geschiedenis van nootmuskaat.

  TV-TIP Help, Mijn Man is Klusser!

  Help, Mijn Man is Klusser!
  RTL 5 om 19:00 uur
  De komende weken geniet je van seizoen 15 van het verbouwprogramma Help, Mijn Man is Klusser!. Een bijzondere reeks, want de meeste deelnemers zijn maar wat blij met de hulp van John Williams en zijn team. In de eerste aflevering dreigt Petra haar man te verlaten als hij de hulp van John niet accepteert, maar Joop blijkt de redelijkheid zelve te zijn. Later in het seizoen is het zelfs de man zélf die een beroep doet op John. Natuurlijk zijn er óók weer mokkende kandidaten die het klusteam het liefst weg zouden sturen.

  Interview