Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Meer sport in basispakket KPN Interactieve TV

  KPN-klanten met het basispakket van Interactieve TV kunnen de hele maand november tijdelijk naar meer sport kijken.
  Jarco Kriek
  29 oktober 2022
  comments 0
  Meer sport in basispakket KPN Interactieve TV
  Foto Eurosport

  Het tweede kanaal van de Europese sportzender Eurosport is namelijk de zender van de maand november bij KPN Interactieve TV. Elke maand kiest het telecombedrijf een zender uit het aanvullende Pluspakket die in deze periode ook bekeken kan worden door klanten met alleen het basispakket. Dit kan via het etalagekanaal op voorkeuzepositie 42. Op deze manier wil KPN klanten laten kennismaken van de extra zenders uit het Pluspakket. Naast extra lineaire zenders geeft het Pluspakket ook toegang tot films en series via het video on demand-platform.

   

  Eurosport 2

  "Eurosport 2 is sinds 2005 dé zender voor de sportfan. Hier zie je alle hoogtepunten en achtergronden die je nergens anders vindt. Daarnaast besteedt deze zender veel aandacht aan extreme sports en is Eurosport 2 het thuis voor grote live sportevenementen. Bijvoorbeeld de spectaculaire races van de MotoGP. Het hele seizoen ben jij erbij, van start tot finish. Van tennis tot wielrennen, van rugby tot roeien: beleef het met Eurosport 2", zegt KPN over de keuze voor de sportzender. Het is overigens opvallend dat KPN de MotoGP benoemt: de uitzendrechten verhuisden dit jaar namelijk van Eurosport naar Ziggo Sport (VodafoneZiggo).

  KPNInteractieve TVEurosportzender van de maandetalagekanaalbasispakketPluspakketabonnement
 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)