Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Meer sport in basispakket KPN Interactieve TV

  KPN-klanten met het basispakket van Interactieve TV kunnen de hele maand november tijdelijk naar meer sport kijken.
  Jarco Kriek
  29 oktober 2022
  comments 0
  Meer sport in basispakket KPN Interactieve TV
  Foto Eurosport

  Het tweede kanaal van de Europese sportzender Eurosport is namelijk de zender van de maand november bij KPN Interactieve TV. Elke maand kiest het telecombedrijf een zender uit het aanvullende Pluspakket die in deze periode ook bekeken kan worden door klanten met alleen het basispakket. Dit kan via het etalagekanaal op voorkeuzepositie 42. Op deze manier wil KPN klanten laten kennismaken van de extra zenders uit het Pluspakket. Naast extra lineaire zenders geeft het Pluspakket ook toegang tot films en series via het video on demand-platform.

   

  Eurosport 2

  "Eurosport 2 is sinds 2005 dé zender voor de sportfan. Hier zie je alle hoogtepunten en achtergronden die je nergens anders vindt. Daarnaast besteedt deze zender veel aandacht aan extreme sports en is Eurosport 2 het thuis voor grote live sportevenementen. Bijvoorbeeld de spectaculaire races van de MotoGP. Het hele seizoen ben jij erbij, van start tot finish. Van tennis tot wielrennen, van rugby tot roeien: beleef het met Eurosport 2", zegt KPN over de keuze voor de sportzender. Het is overigens opvallend dat KPN de MotoGP benoemt: de uitzendrechten verhuisden dit jaar namelijk van Eurosport naar Ziggo Sport (VodafoneZiggo).

  KPNInteractieve TVEurosportzender van de maandetalagekanaalbasispakketPluspakketabonnement
 1. TV-TIP Ms. Fisher's Modern Murder Mysteries

  Ms. Fisher's Modern Murder Mysteries
  BBC First om 20:00 uur
  In deze spin-off van Miss Fisher’s Murder Mysteries, die zich afspeelt in de jaren zestig, arriveert Peregrine in Melbourne om de erfenis van haar vermiste tante te ontvangen. Wanneer de jonge vrouw ontdekt hoe avontuurlijk Phryne was, wil zij in haar tantes voetsporen treden. Er zit maar één ding op: ook een moord oplossen.

  TV-TIP The Jungle Book

  The Jungle Book
  Net5 om 20:00 uur
  Het jongetje Mowgli (Neel Sethi) is opgevoed door wolven, maar de gevreesde tijger Shere Khan (Idris Elba) wil hem weg hebben uit de jungle. Daarom moet hij vluchten. Op zijn tocht wordt hij bijgestaan door de strenge panter Bagheera en de vrolijke beer Baloo (Bill Murray). Liveactionverfilming naar Rudyard Kipling gelijknamige boek.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)