Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Meer sport in basispakket KPN Interactieve TV

  KPN-klanten met het basispakket van Interactieve TV kunnen de hele maand november tijdelijk naar meer sport kijken.
  Jarco Kriek
  29 oktober 2022
  comments 0
  Meer sport in basispakket KPN Interactieve TV
  Foto Eurosport

  Het tweede kanaal van de Europese sportzender Eurosport is namelijk de zender van de maand november bij KPN Interactieve TV. Elke maand kiest het telecombedrijf een zender uit het aanvullende Pluspakket die in deze periode ook bekeken kan worden door klanten met alleen het basispakket. Dit kan via het etalagekanaal op voorkeuzepositie 42. Op deze manier wil KPN klanten laten kennismaken van de extra zenders uit het Pluspakket. Naast extra lineaire zenders geeft het Pluspakket ook toegang tot films en series via het video on demand-platform.

   

  Eurosport 2

  "Eurosport 2 is sinds 2005 dé zender voor de sportfan. Hier zie je alle hoogtepunten en achtergronden die je nergens anders vindt. Daarnaast besteedt deze zender veel aandacht aan extreme sports en is Eurosport 2 het thuis voor grote live sportevenementen. Bijvoorbeeld de spectaculaire races van de MotoGP. Het hele seizoen ben jij erbij, van start tot finish. Van tennis tot wielrennen, van rugby tot roeien: beleef het met Eurosport 2", zegt KPN over de keuze voor de sportzender. Het is overigens opvallend dat KPN de MotoGP benoemt: de uitzendrechten verhuisden dit jaar namelijk van Eurosport naar Ziggo Sport (VodafoneZiggo).

  KPNInteractieve TVEurosportzender van de maandetalagekanaalbasispakketPluspakketabonnement
 1. TV-TIP De Grote Huisverbouwing

  De Grote Huisverbouwing
  SBS 6 om 17:00 uur
  Doordat de aannemers, stukadoors en schilders niet aan zijn te slepen, slaan steeds meer Nederlanders zelf aan het boren, schroeven en sauzen. Maar lang niet iedereen is gezegend met het talent of het inzicht om de gedateerde binnenboel zonder ongelukken naar het heden te klussen. Om te voor­komen dat een roedel hobbyklussers zichzelf vastniet aan het nieuwe tapijt, nemen stylist Djamilla Smits en creatief uitvoerder Albert Stokkers het kluswerk uit handen om het huis om te toveren in een paleis.

  TV-TIP Flip or Flop

  Flip or Flop
  TLC om 18:00 uur
  Tarek el Moussa is, naar eigen zeggen, gezegend met een uitmuntende vastgoedneus. Samen met zijn (inmiddels ex-) vrouw Christina koopt hij huizen voor een prik, om die wat aan kant te timmeren en vervolgens voor de hoofdprijs te verkopen. Dit keer krijgen de twee een tip over een gigantisch, maar vervallen huis in het chique Anaheim Hills. De prijs is fors, het risico daarom groot. Want om het pand überhaupt aan te kunnen schaffen, moeten ze een dealtje sluiten met een investeerder.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)