Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Meer televisiezenders op kabel

    Inwoners van Veendam kunnen vanaf 1 september via de netwerken van Stichting Kabel Veendam van meer televisiezenders genieten. SKV breidt namelijk het zenderaanbod uit.
    Peter de Koning
    9 august 2018
    comments 1
    Meer televisiezenders op kabel
    Foto ANP

    De zenders 192TV (basispakket, voorkeuzekanaal 196), Nicktoons (Kidspakket en Extra pakket, voorkeuzekanaal 35). Nick Music (Kidspakket en Extra pakket, voorkeuzekanaal 36), MTV Live HD (Muziekpakket en Extra pakket, voorkeuzekanaal 135). Comedy Central Extra (Algemeen pakket en Extra pakket, voorkeuzekanaal 141) en Out TV Algemeen pakket en Extra pakket, voorkeuzekanaal160) worden vanaf 1 september aan het zenderaanbod van SKV toegevoegd. Comedy Central verhuist daarnaast naar voorkeuzekanaal 140 om een betere aansluiting met het toe te voegen zusterkanaal Comedy Central Extra te krijgen.

    SKVStichting Kabel Veendamzenderaanbodzendersrvtelevisiezenderuitbreiding

    Reacties

  1. Doe mee en win!

    • *

      Win de 4K Ultra HD van A Clockwork Orange

      Al stampend, stelend, zingend, tapdansend en verkrachtend vermaakt Alex, een vandaal met een bolhoed, zich uitstekend, al is het op tragische wijze ten koste van anderen. Dit voor vier Oscars genomineerde, krachtig staaltje filmkunst verleidt, choqueert en is nog steeds aangrijpend.

    TV-TIP San Andreas

    San Andreas
    Sat 1 om 00:35 uur
    Californië wordt door de zwaarste aardbeving in de geschiedenis getroffen. De reddingspiloot Ray gaat op zoek naar zijn dochter.

    TV-TIP Andere tijden special

    Andere tijden special
    NPO 2 om 20:18 uur
    Precies 25 jaar geleden verdwijnt de militaire dienstplicht in Nederland. Sindsdien klinkt van tijd tot tijd de roep om herinvoering.

    Interview

    • *

      Leonie ter Braak

      Cupido Ofzo

      Samen met Wendy van Dijk helpt Leonie ter Braak in Cupido ofzo mensen met een beperking de liefde van hun leven te vinden.
      Reacties0 reactie(s)