Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Freedom Internet brengt meer variatie op ODF-netwerken

  Meer Nederlandse huishoudens krijgen een glasvezelaansluiting in de meterkast. Via deze netwerken gaan ook meer serviceproviders diensten aanbieden. Dit betekent nog meer druk op Ziggo.
  Jarco Kriek
  1 november 2023
  comments 0
  Freedom Internet brengt meer variatie op ODF-netwerken
  Foto ProShots

  Het aanbod op de glasvezelnetwerken van exploitant Open Dutch Fiber (ODF) wordt uitgebreid met de diensten van serviceprovider Freedom Internet. Deze als betrouwbaar, veilig en kwalitatief goed bekendstaande internetaanbieder levert tv-diensten via het IPTV-platform van Canal Digitaal. Dit zorgt voor meer variatie op ODF-netwerken omdat in eerste instantie vooral Odido actief was op deze netwerken.

   

  Exclusiviteit

  Odido is hoofdhuurder op ODF-netwerken. Hierdoor bepaalt deze provider het wholesale beleid. Het heeft daarnaast een exclusiviteitsrecht bedongen voor het eerste jaar na aanleg. In gebieden waar ODF glasvezel meer dan een jaar actief wordt gebruikt, krijgt Odido nu concurrentie van serviceproviders, waaronder ook Freedom Internet. Om klanten aan zich te binden biedt Freedom Internet nieuwe abonnees via ODF glasvezel een welkomstbonus van 100 euro. Deze wordt verdeeld over een maandelijkse korting op het factuurbedrag gedurende de eerste tien maanden van het abonnement.

   

  In welke plaatsen?

  Freedom Internet meldt vanaf heden onder meer in de volgende gemeenten via ODF glasvezel beschikbaar te zijn als serviceprovider voor het leveren van tv, internet en telefonie: Roosendaal, Ridderkerk, Zoetermeer, Haarlem en Delft. De lijst van gemeenten wordt de komende maanden nog langer, omdat in meer gebieden waar ODF glasvezel actief is de exclusiviteitsperiode van Odido verstrijkt. 

  Freedom InternetOpen Dutch FiberODFOdidotvtelevisieinternetZiggoVodafoneZiggoglasvezelconcurrentieconcurretiestrijd

  Reacties

 1. TV-TIP Spoedeisende Hulp 24/7

  Spoedeisende Hulp 24/7
  RTL 5 om 20:30 uur
  In de nieuwe realityshow Spoedeisende Hulp 24/7 bezoeken we de SEH-afdelingen van drie gerenommeerde ziekenhuizen, waar medisch personeel continu een strijd tegen de klok levert. Verdriet en geluk, leven en dood liggen op de spoedeisende hulp enorm dicht bij elkaar. Het personeel vertelt over hun passie voor het werk en toont alle mooie, intieme en schrijnende situaties die ze in het ziekenhuis meemaken.

  TV-TIP Secrets in the Sand

  Secrets in the Sand
  History om 20:30 uur
  Als we één ding hebben opgestoken van Star Wars dan is het dat zand ruw en irritant is, en werkelijk overal tussenkomt. Niet zo gek dus, dat er onder de ontelbare korrels nog heel wat schatten verborgen liggen. In Secrets in the Sand leggen archeologen bijzondere historische vondsten bloot, die onder de golvende duinen waren verdwenen. In Chili duiken mummies van een verdwenen volk op, en in Egypte wordt een nieuwe graftombe ontdekt die door het zand werd verzwolgen.

  Interview