Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Meerdere gevallen grensoverschrijdend gedrag bij Ziggo

  VodafoneZiggo – de joint venture van Ziggo en Vodafone Nederland en Ziggo – heeft meerdere meldingen van grensoverschrijdend gedrag ontvangen.
  Jarco Kriek
  11 february 2022
  comments 11
  Meerdere gevallen grensoverschrijdend gedrag bij Ziggo
  Foto Getty Images

  Een woordvoerder van VodafoneZiggo heeft aan het AD bevestigd dat de grootste telecomaanbieder van Nederland een extern bedrijf heeft aangesteld om diverse meldingen van meerdere medewerkers met betrekking tot grensoverschrijdend gedrag te onderzoeken. Het zou gaan om een van de klantcontactlocaties van VodafoneZiggo. Het bedrijf is terughoudend in de informatie over de meldingen, maar dankt wel de medewerkers die aan de bel hebben getrokken voor hun moed.

  ZiggoVodafoneZiggo

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Kopen zonder Kijken

  Kopen zonder Kijken
  RTL 4 om 20:30 uur
  Vera en Casper huren een flatje in de binnenstad van Leiden. Nu het tijd wordt om de vleugels uit te slaan, moet er een aantal knopen worden door­gehakt.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)