Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Meerdere gevallen grensoverschrijdend gedrag bij Ziggo

  VodafoneZiggo – de joint venture van Ziggo en Vodafone Nederland en Ziggo – heeft meerdere meldingen van grensoverschrijdend gedrag ontvangen.
  Jarco Kriek
  11 februari 2022
  comments 11
  Meerdere gevallen grensoverschrijdend gedrag bij Ziggo
  Foto Getty Images

  Een woordvoerder van VodafoneZiggo heeft aan het AD bevestigd dat de grootste telecomaanbieder van Nederland een extern bedrijf heeft aangesteld om diverse meldingen van meerdere medewerkers met betrekking tot grensoverschrijdend gedrag te onderzoeken. Het zou gaan om een van de klantcontactlocaties van VodafoneZiggo. Het bedrijf is terughoudend in de informatie over de meldingen, maar dankt wel de medewerkers die aan de bel hebben getrokken voor hun moed.

  ZiggoVodafoneZiggo

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)