Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Minder dan helft aansluitingen Ziggo wordt nog gebruikt

  VodafoneZiggo heeft de nieuwe kwartaalcijfers gepubliceerd. Hieruit blijkt dat bedrijfsonderdeel Ziggo voor het eerst onder een bepaalde grens is gezakt.
  23 februari 2023
  comments 19
  Minder dan helft aansluitingen Ziggo wordt nog gebruikt

  Ziggo heeft op dit moment binnen het eigen verzorgingsgebied toegang tot 7.373.000 adressen. Van dit aantal worden 3.664.700 aansluitingen actief gebruikt voor het leveren van vaste diensten zoals tv, internet, telefonie of een combinatie van deze diensten. In het laatste kwartaal daalde het aantal actieve aansluitpunten – dus het aantal klanten – met 5.700.

   

  Dekkingsgraad

  Voor het eerst in de geschiedenis van Ziggo – dat in 2015 ontstond uit een samenvoeging van de afzonderlijke kabelbedrijven Ziggo en UPC – is hierdoor de dekkingsgraad onder de 50 procent uitgekomen, namelijk 49,7 procent. Dit betekent dat minder dan de helft van de Ziggo-aansluitingen actief wordt gebruikt voor het leveren van betaalde vaste diensten.

   

  Grijs kijken

  Overigens ligt het eigenlijke gebruik van de Ziggo-aansluitingen hoger. Het kabelbedrijf verzuimt namelijk vaak om bij klanten die het Ziggo-abonnement hebben opgezegd de aansluiting daadwerkelijk af te sluiten. Dit betekent dat via de betreffende aansluiting zonder abonnement naar ruim 100 tv- en radiozenders kan worden gekeken. Dit kan ook als bij andere aanbieders - zoals KPN of T-Mobile - vaste diensten wordt afgenomen. Onder het ongecodeerde aanbod zit ook het eigen sportkanaal Ziggo Sport van VodafoneZiggo.

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)