Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Mini-concert Ed Sheeran exclusief bij Ziggo

    Een mini-concert van zanger Ed Sheeran wordt door Ziggo exclusief aan klanten aangeboden. Tevens geeft het kabelbedrijf vijftig toegangskaarten weg.
    Jarco Kriek
    24 maart 2017
    comments 0
    Mini-concert Ed Sheeran exclusief bij Ziggo
    Foto ANP

    De reguliere concerten die Ed Sheeran in de Amsterdamse muziektempel Ziggo Dome geeft, waren al snel uitverkocht. Toch maken Ziggo-klanten nog kans om de zanger live te zien. Het kabelbedrijf organiseert namelijk op 3 april op een geheime locatie in Amsterdam een intiem mini-concert. Om het unieke concert te kunnen bijwonen, dienen Ziggo-klanten een vraag die zij altijd al aan de zanger wilde stellen via www.ziggo.nl/edsheeran in te zenden. De inzenders van de vijftig meest originele vragen verdienen een toegangsbewijs voor het mini-concert. Een aantal gasten mag de ingezonden vraag daadwerkelijk aan Ed Sheeran stellen.

     

    Exclusief content

    Ziggo maakt van het mini-concert een beeldregistratie die als vorm van exclusieve content binnenkort lineair wordt uitgezonden op Ziggo Kanaal 13. Vanaf het moment van lineaire vertoning is het mini-concert ook via Ziggo GO beschikbaar.

    ZiggoconcertmuziekEd Sheeranexclusieve contentZiggo Dome

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview