Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Nashville FM vergroot diversiteit op DAB+

  Meer muziekdiversiteit in de ether. Het digitale radionetwerk DAB+ lijkt hier meer en meer voor te zorgen. Nu is countrymuziek in de ether te beluisteren.
  Jarco Kriek
  22 june 2021
  comments 2
  Nashville FM vergroot diversiteit op DAB+
  Foto Getty Images

  In en om Eindhoven is countryzender Nashville FM op frequentiemux 7B via DAB+ te beluisteren. De zender is wereldwijd – en dus ook in heel Nederland – online te beluisteren. Omdat gebruikt wordt gemaakt van bandbreedte bestemd voor lokale publieke en commerciële omroepen is het etherbereik van Nashville FM beperkt. De radiozender zoekt donateurs om in meer regio’s via lokale DAB+ bandbreedte uit te gaan zenden.

   

  Countrymuziek

  Op Nashville FM is overdag een uitgebreide mix van allerlei soorten countrymuziek te beluisteren. In de avonduren komen meer specifieke stromingen binnen de countrymuziek in de programmering aan de orde.

  radiodigitaalDAB+Nashville FM

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de 4K Ultra HD van A Clockwork Orange

   Al stampend, stelend, zingend, tapdansend en verkrachtend vermaakt Alex, een vandaal met een bolhoed, zich uitstekend, al is het op tragische wijze ten koste van anderen. Dit voor vier Oscars genomineerde, krachtig staaltje filmkunst verleidt, choqueert en is nog steeds aangrijpend.

  TV-TIP MasterChef Australië

  MasterChef Australië
  Net5 om 19:30 uur
  De deelnemers worden in deze aflevering getest op hun culinaire kennis en moeten veertien uitgestalde vleeswaren identificeren.

  TV-TIP Kopen zonder kijken

  Kopen zonder kijken
  RTL 4 om 20:30 uur
  Kort nadat Eva en Pascal elkaar leerden kennen, raakte zij zwanger en trok ze bij hem in. Maar zijn flatje is te klein voor een gezin.

  Interview

  • *

   Leonie ter Braak

   Cupido Ofzo

   Samen met Wendy van Dijk helpt Leonie ter Braak in Cupido ofzo mensen met een beperking de liefde van hun leven te vinden.
   Reacties0 reactie(s)