Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NashvilleTV breidt uit, maar niet bij Ziggo en KPN

  Countryzender NashvilleTV gaat het huishoudenbereik vergroten. De uitbreiding van de Nederlandse zender vindt plaats in het buitenland.
  Jarco Kriek
  30 november 2022
  comments 4
  NashvilleTV breidt uit, maar niet bij Ziggo en KPN
  Foto Getty Images

  De vanuit Nederland opererende tv-zender NashvilleTV - die zich richt op de liefhebbers van hedendaagse countrymuziek - is deze maand toegevoegd aan de pakketten van de Bulgaarse tv-provider Escom OOD. Dit vanuit de stad Haskovo opererende bedrijf is al de derde regionale Bulgaarse televisieaanbieder die dit jaar de keuze maakt voor NashvilleTV. De countryzender werd eerder dit jaar toegevoegd aan het tv-aanbod van Diana Kabel in Yambol en Kabel Sat Zapad in Doepnitsa.

   

  Sneeuwbaleffect

  Directeur Gerard Ardesch van NashvilleTV verwacht nu een sneeuwbaleffect waardoore zijn zender uiteindelijk over heel Bulgarije zal worden uitgerold. “Uit de tijd van onze klassieke muziekzender Brava weten we dat in de kabelwereld goed voorbeeld goed doet volgen”, aldus de in Steenwijk gevestigde mediaondernemer. Ardesch is ook tevreden over de groei van NashvilleTV in Nederland, als onderdeel van MUZIEKKIOSK. In dat televisiepakket zijn ook TV Oranje en SchlagerTV opgenomen. Het trio muziekzenders wordt tegenwoordig in zijn geheel opgenomen in nieuwe glasvezelpakketten. Bij de twee grootste Nederlandse tv-providers Ziggo en KPN is de countryzender echter nog niet beschikbaar.

   

  Gestage groei

  “We maken momenteel met alle drie de zenders een gestage groei door”, aldus Ardesch. “En dat is nodig, want ook wij hebben te maken met stijgende kosten. Maar het lukt ons nog steeds om - mede dankzij de duizenden betalende TV Oranje Supporters - ‘in de lucht te blijven’. Sterker nog, in december heeft TV Oranje weer een speciale Feestmaand met onder meer een grote winactie en de jaarlijkse TV Oranje Top 1000. Dat was aanleiding voor meerdere Nederlandse distribiteurs om onze zender in december buis-aan-buis aan te bieden.”

   

  NashvilleTV

  NashvilleTV richt zich op de liefhebbers van hedendaagse countrymuziek in de breedste zin van het woord en biedt een 24-uurs programmering met non-stop de nieuwste countryclips van het allerhoogste niveau. Meer informatie is te vinden op nashvilletv.nl. Op deze website, die wordt gedeeld met internetradiostation en mediapartner Nashville FM, kan de liefhebber terecht voor onder meer het laatste countrynieuws, een concertagenda, een wekelijkse nieuwsbrief, recensies, programma-info en live radio- en tv-uitzendingen.

   

  MUZIEKKIOSK

  NashvilleTV is onderdeel van het televisiepakket MUZIEKKIOSK, dat naast NashvilleTV bestaat uit TV Oranje (muziek van eigen bodem) en SchlagerTV (Duitstalige muziek). MUZIEKKIOSK wordt technisch ondersteund door Basmedia in Steenwijk.

  Nashville TVMUZIEKKIOSKmuziek

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)