Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Nederlandse oorlogsfilm over Anne Frank binnenkort bij Netflix

  Netflix richt zich steeds meer op lokaal content. Dit heeft meerdere voordelen. Dit content is goedkoper en de streamingdienst voldoet aan Europese regels.
  Jarco Kriek
  7 januari 2022
  comments 0
  Nederlandse oorlogsfilm over Anne Frank binnenkort bij Netflix

  De Europese Commissie legt buitenlandse streamingdiensten als Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video op dat een bepaald deel – meestal drie van de tien titels – van Europese bodem dienen te zijn. Deze regelgeving zorgt ervoor dat bij buitenlandse streamingdiensten vaker Nederlandse films en series te zien zijn.

   

  Anne Frank

  Zo voegt Netflix op 1 februari de Nederlandse oorlogsfilm Mijn beste vriendin Anne Frank aan het contentaanbod toe. Deze film uit 2021 wordt op dit moment digitaal te huur aangeboden bij onder meer Ziggo, KPN en Pathé Thuis.

   

  NetflixOTTonlinestreamingdienstfilm

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)