Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Nederlandse oorlogsfilm over Anne Frank binnenkort bij Netflix

  Netflix richt zich steeds meer op lokaal content. Dit heeft meerdere voordelen. Dit content is goedkoper en de streamingdienst voldoet aan Europese regels.
  Jarco Kriek
  7 january 2022
  comments 0
  Nederlandse oorlogsfilm over Anne Frank binnenkort bij Netflix

  De Europese Commissie legt buitenlandse streamingdiensten als Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video op dat een bepaald deel – meestal drie van de tien titels – van Europese bodem dienen te zijn. Deze regelgeving zorgt ervoor dat bij buitenlandse streamingdiensten vaker Nederlandse films en series te zien zijn.

   

  Anne Frank

  Zo voegt Netflix op 1 februari de Nederlandse oorlogsfilm Mijn beste vriendin Anne Frank aan het contentaanbod toe. Deze film uit 2021 wordt op dit moment digitaal te huur aangeboden bij onder meer Ziggo, KPN en Pathé Thuis.

   

  NetflixOTTonlinestreamingdienstfilm

  Reacties

 1. TV-TIP Manhunt: Deadly Games

  Manhunt: Deadly Games
  SBS 9 om 20:30 uur
  Misdaadserie Manhunt behandelt elk seizoen een waargebeurde terreurdaad. Deadly Games draait om Richard Jewell. Tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta vindt hij een staafbom. Jewell laat de omgeving ontruimen, maar als de bom afgaat, raken talloze mensen gewond. Het had veel erger kunnen zijn en hij wordt gezien als een held, maar dan ontstaan er twijfels over zijn verhaal.

  TV-TIP Prisoners

  Prisoners
  Net 5 om 20:30 uur
  De wereld van Keller Dover stort in als zijn dochter spoorloos verdwijnt. Rechercheur Loki pakt de zonderlinge Alex Jones op, maar moet hem wegens gebrek aan bewijs laten gaan. Keller is er zo van overtuigd dat de verdachte schuldig is, dat hij besluit het recht in eigen hand te nemen.

  Interview