1. Nieuws

    Netflix breidt aanbod fors uit

    Netflix-abonnees krijgen deze maand toegang tot een groot aantal nieuwe titels. Het gaat niet alleen om een uitbreiding van eigen Netflix Orginals series, maar ook om aangekochte titels.
    Peter de Koning
    1 juli 2018
    comments 1
    Netflix breidt aanbod fors uit
    Foto ANP

    Netflix is in Nederland de meest gebruikte OTT-streamingdienst. Bijna drie miljoen Nederlandse huishoudens hebben toegang tot het aanbod. Dit aanbod bestaat uit duizenden films, series en documentaires. Aan dit aanbod worden in juli ruim vijftig titels toegevoegd.

     

    Suits

    Onder het nieuwe aanbod bevindt zich het zesde seizoen van de Netflix Orginals serie Suits. Alle afleveringen van dit seizoen kunnen vanaf 13 juli in 4K Ultra HD-beeldkwaliteit worden bekeken. Een abonnement om in HD-kwaliteit naar Netflix te kijken, kost €10,99 per maand. Wie in Ultra HD wilt kijken, moet drie euro per maand meer betalen.

    NetflixOTTstreamenstreamingdienstSuitsbingewatchenfilmsseriesabonnement

    Reacties

  1. TV-TIP The Chronicles of Riddick

    The Chronicles of Riddick
    Veronica om 20:30 uur
    Toen Vin Diesel nog een onbekende spierklomp was, maakte hij de sf-film Pitch Black, waarin met minimale middelen het onderste uit de kan gehaald werd. Voor dit vervolg versierde hij een megabudget. Je moet flink wat geduld hebben met het scenario, maar dan valt er toch nog heel wat plezier te beleven.

    Doe mee en win!

    • *

      5X VIP- PAKKET MISSION: IMPOSSIBLE FALLOUT

      Samen met zijn IMF-team bevindt Ethan Hunt zich in een race tegen de klok nadat een missie verkeerd afloopt. Totaal TV mag vijf keer een VIP-pakket voor deze 3D-actiefilm weggeven, met daarin twee kaartjes, maar ook een phone grip én de dvd van Mission: Impossible - Rogue Nation.

    TV-TIP De slechtste chauffeur van Nederland

    De slechtste chauffeur van Nederland
    RTL 5 om 20:33 uur
    Kijk maar eens goed naar deze foto, want de kans is groot dat één van deze brokkenpiloten zijn of haar auto al eens in jouw achterbumper, been of gevel heeft geparkeerd. Hoog tijd dus voor een flinke opfriscursus. Welke zes verdienen hun rijbewijs terug en bij wie blijft deze voorlopig in de kluis van John Williams liggen?