Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Netflixfilms en -series voor een deel gratis te zien (maar niet in Nederland)

  Een deel van het contentaanbod van streamingdienst Netflix kan in Kenia gratis bekeken worden. Een dergelijk gratis aanbod zit er voor Nederland niet in.
  Jarco Kriek
  21 september 2021
  comments 0
  Netflixfilms en -series voor een deel gratis te zien (maar niet in Nederland)
  Foto Netflix

  Kenia is een land waar streamingdiensten vrijwel niet gebruikt worden. Netflix heeft hierdoor besloten om een abonnementsvorm op de markt te brengen waarbij een deel van de beschikbare films en series van de streamingdienst gratis bekeken kunnen worden. Kenia is tot nu toe het enige land waar Netflix een dergelijke abonnementsvorm met gratis component op de markt brengt. Bij het abonnement hoeven Kenianen alleen persoonlijke gegevens aan Netflix aan te leveren en te bevestigen dat zij ouder dan 18 jaar zijn. Betaalinformatie is niet nodig, zo meldt Hardware Info.

   

  Restricties

  Natuurlijk zijn er bij de gratis abonnementsvorm diverse restricties. Zo kan alleen via Android-apparaten gekeken worden. Verder is het niet mogelijk om content te downloaden en later offline via de app te kijken. Ook het streamen van tablet of telefoon naar een groter beeldscherm door Chromecast of Airplay te gebruiken, is niet mogelijk.

  NetflixonlineOTTstreamingdienstfilmsseriesbingewatchen

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de 4K Ultra HD van A Clockwork Orange

   Al stampend, stelend, zingend, tapdansend en verkrachtend vermaakt Alex, een vandaal met een bolhoed, zich uitstekend, al is het op tragische wijze ten koste van anderen. Dit voor vier Oscars genomineerde, krachtig staaltje filmkunst verleidt, choqueert en is nog steeds aangrijpend.

  TV-TIP Keuringsdienst van waarde

  Keuringsdienst van waarde
  BVN-TV om 09:55 uur
  Skyr, zuivel helemaal uit IJsland, die barst van de calcium en eiwitten. Maar is dat gezonde witte goedje nou yoghurt of kwark?

  TV-TIP Crazy Rich Asians

  Crazy Rich Asians
  Net5 om 20:30 uur
  Rachel vergezelt haar vriend Nick naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore. Daar ontdekt zij dat Nick stinkend rijk is.

  Interview

  • *

   Leonie ter Braak

   Cupido Ofzo

   Samen met Wendy van Dijk helpt Leonie ter Braak in Cupido ofzo mensen met een beperking de liefde van hun leven te vinden.
   Reacties0 reactie(s)