Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Netflixfilms en -series voor een deel gratis te zien (maar niet in Nederland)

  Een deel van het contentaanbod van streamingdienst Netflix kan in Kenia gratis bekeken worden. Een dergelijk gratis aanbod zit er voor Nederland niet in.
  Jarco Kriek
  21 september 2021
  comments 0
  Netflixfilms en -series voor een deel gratis te zien (maar niet in Nederland)
  Foto Netflix

  Kenia is een land waar streamingdiensten vrijwel niet gebruikt worden. Netflix heeft hierdoor besloten om een abonnementsvorm op de markt te brengen waarbij een deel van de beschikbare films en series van de streamingdienst gratis bekeken kunnen worden. Kenia is tot nu toe het enige land waar Netflix een dergelijke abonnementsvorm met gratis component op de markt brengt. Bij het abonnement hoeven Kenianen alleen persoonlijke gegevens aan Netflix aan te leveren en te bevestigen dat zij ouder dan 18 jaar zijn. Betaalinformatie is niet nodig, zo meldt Hardware Info.

   

  Restricties

  Natuurlijk zijn er bij de gratis abonnementsvorm diverse restricties. Zo kan alleen via Android-apparaten gekeken worden. Verder is het niet mogelijk om content te downloaden en later offline via de app te kijken. Ook het streamen van tablet of telefoon naar een groter beeldscherm door Chromecast of Airplay te gebruiken, is niet mogelijk.

  NetflixonlineOTTstreamingdienstfilmsseriesbingewatchen

  Reacties

 1. TV-TIP Snel met Miljuschka

  Snel met Miljuschka
  24 Kitchen om 18:00 uur
  Vertwijfeld staan we in de supermarkt te staren naar schappen vol vergeten groente, kiloknallers en magnetronpannenkoeken. En dit alles omdat we geen idee hebben wat we vanavond op tafel moeten zetten. Om jezelf en de eventuele (klein)kinderschare niet vier keer per week te vermoeien met een slavink, gebakken bint en doperwten, laat Miljusch­ka zien hoe je zonder stress een lekkere maaltijd maakt.

  TV-TIP Hunted

  Hunted
  NPO 3 om 20:25 uur
  Een nieuw seizoen betekent een verse jacht op een roedel doodgewone burgers die drie weken uit handen van de hunters proberen te blijven. Dat lukt maar weinigen en dat is soms onterecht volgens veel kijkers. In het vorige seizoen zouden de slim spelende finalisten Kelly en Romy geen eerlijke kans hebben gehad om hun vrijheid tegemoet te snellen.

  Interview