Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Netflixfilms en -series voor een deel gratis te zien (maar niet in Nederland)

  Een deel van het contentaanbod van streamingdienst Netflix kan in Kenia gratis bekeken worden. Een dergelijk gratis aanbod zit er voor Nederland niet in.
  Jarco Kriek
  21 september 2021
  comments 0
  Netflixfilms en -series voor een deel gratis te zien (maar niet in Nederland)
  Foto Netflix

  Kenia is een land waar streamingdiensten vrijwel niet gebruikt worden. Netflix heeft hierdoor besloten om een abonnementsvorm op de markt te brengen waarbij een deel van de beschikbare films en series van de streamingdienst gratis bekeken kunnen worden. Kenia is tot nu toe het enige land waar Netflix een dergelijke abonnementsvorm met gratis component op de markt brengt. Bij het abonnement hoeven Kenianen alleen persoonlijke gegevens aan Netflix aan te leveren en te bevestigen dat zij ouder dan 18 jaar zijn. Betaalinformatie is niet nodig, zo meldt Hardware Info.

   

  Restricties

  Natuurlijk zijn er bij de gratis abonnementsvorm diverse restricties. Zo kan alleen via Android-apparaten gekeken worden. Verder is het niet mogelijk om content te downloaden en later offline via de app te kijken. Ook het streamen van tablet of telefoon naar een groter beeldscherm door Chromecast of Airplay te gebruiken, is niet mogelijk.

  NetflixonlineOTTstreamingdienstfilmsseriesbingewatchen

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Next Level Chef

  Next Level Chef
  Net 5 om 19:30 uur
  Na MasterChef en Hell’s Kitchen pakt de vuilbekkende kookgoeroe Gordon Ramsay het in de kookwedstrijd Next Level Chef net even anders aan.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)