Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Netflixfilms en -series voor een deel gratis te zien (maar niet in Nederland)

  Een deel van het contentaanbod van streamingdienst Netflix kan in Kenia gratis bekeken worden. Een dergelijk gratis aanbod zit er voor Nederland niet in.
  Jarco Kriek
  21 september 2021
  comments 0
  Netflixfilms en -series voor een deel gratis te zien (maar niet in Nederland)
  Foto Netflix

  Kenia is een land waar streamingdiensten vrijwel niet gebruikt worden. Netflix heeft hierdoor besloten om een abonnementsvorm op de markt te brengen waarbij een deel van de beschikbare films en series van de streamingdienst gratis bekeken kunnen worden. Kenia is tot nu toe het enige land waar Netflix een dergelijke abonnementsvorm met gratis component op de markt brengt. Bij het abonnement hoeven Kenianen alleen persoonlijke gegevens aan Netflix aan te leveren en te bevestigen dat zij ouder dan 18 jaar zijn. Betaalinformatie is niet nodig, zo meldt Hardware Info.

   

  Restricties

  Natuurlijk zijn er bij de gratis abonnementsvorm diverse restricties. Zo kan alleen via Android-apparaten gekeken worden. Verder is het niet mogelijk om content te downloaden en later offline via de app te kijken. Ook het streamen van tablet of telefoon naar een groter beeldscherm door Chromecast of Airplay te gebruiken, is niet mogelijk.

  NetflixonlineOTTstreamingdienstfilmsseriesbingewatchen

  Reacties

 1. TV-TIP Reizen Waes: Wereldsteden

  Reizen Waes: Wereldsteden
  NPO 3 om 20:15 uur
  São Paulo hoort zonder twijfel thuis in het rijtje van bijzondere wereldsteden. Met meer dan 24 miljoen inwoners is São Paulo niet alleen de grootste stad van Brazilië, maar ook van het hele Zuid-Amerikaanse continent. De megastad draagt de toepasselijke bijnaam ‘selva de pedra’ of ‘de betonnen jungle’. Maar Tom ontdekt dat er ook in een betonwoestijn heel wat te beleven valt.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:23 uur
  De slingers zijn al opgehangen, maar van feest is bij de start van het finaleweekend nog geen sprake. Terwijl vreugde en verdriet om voorrang vechten, gaan de drie finalisten aan de slag met de technische opdracht: een teckel van chocolade, geïnspireerd op Nhaan, de blaffer van Janny. Het slotakkoord is het spektakelstuk, waarbij de finalisten diverse technieken moet laten zien. Wie bakt zich naar de Heel Holland bakt-bokaal?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)