Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Netflixfilms en -series voor een deel gratis te zien (maar niet in Nederland)

  Een deel van het contentaanbod van streamingdienst Netflix kan in Kenia gratis bekeken worden. Een dergelijk gratis aanbod zit er voor Nederland niet in.
  Jarco Kriek
  21 september 2021
  comments 0
  Netflixfilms en -series voor een deel gratis te zien (maar niet in Nederland)
  Foto Netflix

  Kenia is een land waar streamingdiensten vrijwel niet gebruikt worden. Netflix heeft hierdoor besloten om een abonnementsvorm op de markt te brengen waarbij een deel van de beschikbare films en series van de streamingdienst gratis bekeken kunnen worden. Kenia is tot nu toe het enige land waar Netflix een dergelijke abonnementsvorm met gratis component op de markt brengt. Bij het abonnement hoeven Kenianen alleen persoonlijke gegevens aan Netflix aan te leveren en te bevestigen dat zij ouder dan 18 jaar zijn. Betaalinformatie is niet nodig, zo meldt Hardware Info.

   

  Restricties

  Natuurlijk zijn er bij de gratis abonnementsvorm diverse restricties. Zo kan alleen via Android-apparaten gekeken worden. Verder is het niet mogelijk om content te downloaden en later offline via de app te kijken. Ook het streamen van tablet of telefoon naar een groter beeldscherm door Chromecast of Airplay te gebruiken, is niet mogelijk.

  NetflixonlineOTTstreamingdienstfilmsseriesbingewatchen

  Reacties

 1. TV-TIP Waku Waku

  Waku Waku
  NPO 3 om 18:21 uur
  Jarenlang werd Waku Waku gepresenteerd door Rob Fruithof, de quizmaster die vorige maand op 71-jarige leeftijd overleed. De dieren- en natuurquiz keerde vorig jaar terug op tv, met dit keer Sosha Duysker aan het roer. In het tweede seizoen doen onder andere Bracha van ­Doesburgh, Roy Donders, Nicolette Kluijver en Steven Kazàn een poging om met hun flora- en faunakennis zoveel mogelijk aapjes bij elkaar te sprokkelen. De winnaar maakt kans op 1500 euro voor een goed doel.

  TV-TIP Ice Road Rescue

  Ice Road Rescue
  National Geographic om 19:35 uur
  Thord Paulsen heeft zich alvast warm ingepakt voor het zevende seizoen van Ice Road Rescue en dat is maar goed ook. Vanwege een koude winter vol zware stormen, regenbuien en dikke ladingen sneeuw krijgen de helden van de gladde weg het lastiger dan ooit. Thord en collega Bjørn hebben veel meegemaakt, maar in dit seizoen hebben ze de zwaarste klussen uit hun carrière. De mannen moeten daardoor nog meer op elkaar vertrouwen. In het noorden heeft Jo Roger het ook zwaar en heeft hij de hulp van Stig nodig, maar is deze beginneling klaar voor het echte werk?

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)