Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Netflix tevreden over beperkingen abonnement delen

  Netflix zegt tevreden te zijn over de maatregelen die de streamingdienst nam om het abonnement te delen.
  Jarco Kriek
  5 december 2023
  comments 2
  Netflix tevreden over beperkingen abonnement delen

  Het delen van een abonnement met familie of vrienden – ook wel accountsharing genoemd – is bij Netflix een stuk lastiger geworden. De streamingdienst heeft hiertoe diverse maatregelen genomen. Abonnees kunnen bij het hoofdabonnement wel extra sub-abonnementen kopen om anderen tegen een gereduceerd tarief Netflix te laten meekijken. Netflix heeft volgens topman Ted Sarandos bewust gekozen om de maatregelen tegen het delen van het abonnement gefaseerd in te voeren.

   

  Prijsverhoging

  De Netflix-topman haalt ook hard uit naar concurrerende streamingdiensten zoals Disney+. Zij verhogen de abonnementsprijs en verschralen in de ogen van Sarandos ook nog eens het contentaanbod. Netflix blijft volgens de topman bezig met het uitbreiden van het aanbod en verhoogt de prijs van het abonnement nauwelijks. Wel genereert het bedrijf meer omzet door de verkoop van bijvoorbeeld sub-abonnementen door maatregelen tegen het delen van het abonnement.

  NetflixOTTonlinestreamingdienstfilmsseriesabonnementabonnement delenaccountsharing

  Reacties

 1. TV-TIP Papillon

  Papillon
  RTL 7 om 22:00 uur
  Henri Charrière (Charlie Hunnam) kraakt kluizen, maar hij zou nooit iemand vermoorden. Toch belandt hij na een onterechte veroordeling voor een moord die hij niet heeft gepleegd op gevangeniseiland Duivelseiland. Hij sluit een deal met medegevangene Louis Dega (Rami Malek): in ruil voor bescherming van Charrière helpt Dega hem ontsnappen.

  TV-TIP De Kist

  De Kist
  NPO 2 om 23:53 uur
  De laatste gast van het seizoen is Lucille Werner en de Lingo-presentatrice, die een tijdje in de Tweede Kamer heeft gezeten voor het CDA, heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Als klein meisje werd zij vanwege haar handicap letterlijk op handen gedragen door haar vader. Het was daarom een grote schok toen hij uit het leven stapte. Dit heeft een grote indruk achtergelaten op Lucille, die zich dagelijks inzet voor mensen met een beperking.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)