Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Netflix voegt 75 nieuwe titels toe

    Netflix heeft deze week flink uitgepakt bij het toevoegen van nieuwe films en series. De online streamngdienst voegde maar liefst 75 nieuwe titels toe.
    Jarco Kriek
    2 maart 2019
    comments 1
    Netflix voegt 75 nieuwe titels toe

    Totaal TV meldde eerder deze week dat het aanbod van Netflix op 1 maart al fors was uitgebreid. Totaal TV-partner Streamwijzer heeft nu bekendgemaakt dat deze week in totaal maar liefst 75 nieuwe titels aan het contentaanbod zijn toegevoegd. Omdat het in enkele gevallen om volledige seizoenen van series gaat, komt het aantal effectief aan het aanbod van Netflix toegevoegde items ver boven de honderd uit.

     

    Films en Series

    Onder meer de films Red Dragon en Fast & Furious 6 zijn nu door abonnees van de streamingdienst te bekijken. Onder het aanbod van nieuwe series bevinden zich volledige seizoenen van Van Helsing en Blue Exorcist.

     

    Een volledige lijst van de door Netflix deze week toegevoegde titels vindt u hier:

     

    https://www.streamwijzer.nl/nieuw-netflix-week-9-2019/

     

     

    NetflixOTTonlinestreamingstreamenstreamingdienstvideo on demandfilmsseriesabonnementaanbodcontentcontentaanbod

    Reacties

  1. TV-TIP Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

    Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Na de Mexicaanse avonturen van Kees in Wie is de Mol? gaat hij in Oplichters Aangepakt weer achter échte bandieten aan. Hij helpt Karola, een gehandicapte vrouw die via het internet voor 50.000 euro werd opgelicht. Kees spoort de daders op in Italië, maar daar zijn ze niet blij met de speurneus. Dit seizoen helpt Kees ook BN’ers die afgezet werden. Zo zien we o.a. Rob Geus voorbij­komen en B&B vol liefde-kandidaat Marian, die in Portugal met de dood werd bedreigd.

    TV-TIP Corsokoorts in Sint Jansklooster

    Corsokoorts in Sint Jansklooster
    SBS6 om 20:30 uur
    Het bloemencorso komt nu snel dichterbij en de verschillende teams werken koortsachtig om het feest tot een succes te maken. In het zicht van de finish duiken er tóch nog een paar grote problemen op. Extreme droogte en een verwoestende storm dreigen op het laatste moment roet in het eten te gooien. Daarnaast staat het privéleven van de teamleden niet stil, en lopen sommige kandidaten daarin óók tegen obstakels op.

    Interview