Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Netflix voegt Undercover-film Ferry aan aanbod toe

  Weer een nieuwe Nederlandse film die exclusief bij een buitenlandse streamingdienst te zien is. Dit keer gaat het om de film Ferry op Netflix.
  Jarco Kriek
  14 may 2021
  comments 0
  Netflix voegt Undercover-film Ferry aan aanbod toe
  Foto: Netflix

  Nadat Amazon Prime Video gisteren de Nederlandse oorlogsfilm De Oost exclusief aan het contentaanbod toevoegde, is het vandaag de beurt aan Netflix om een Nederlandse film exclusief aan eigen klanten aan te bieden. Het gaat om de film Ferry die op het personage Ferry Bouman uit de Netflix-serie Undercover is gebaseerd. In de film wordt teruggeblikt naar de tijd dat de drugscrimineel zich voor het eerst in de onderwereld profileerde. Te zien is hoe Ferry Bouman zich van hulpje van een grote Amsterdamse crimineel weet op te vechten tot de genadeloze drugscrimineel zoals de Netflix-abonnee deze kent uit de serie Undercover.

   

  Meer van Ferry

  Liefhebbers van Undercover die klagen dat in het laatste seizoen het personage Ferry minder aan bod kwam, kunnen met deze film bijna twee uur lang onafgebroken genieten van de crimineel. Natuurlijk wordt het personage Ferry Bouman ook in deze film weer door Frank Lammers gespeeld. Ook vindt hij actrice Elise Schaap weer aan zijn zijde. Daarnaast heeft Netflix zich verzekerd van een Nederlandse sterrencast. Zo zijn ook Huub Stapel, Monic Hendrickx en Raymond Thiry in de film te zien.

   

  Wat kost Netflix?

  De film Ferry is vanaf vrijdag 14 mei bij Netflix te zien. Natuurlijk zijn ook alle seizoenen van de serie Undercover nog steeds in het aanbod van de streamingdienst aanwezig. Een abonnement van Netflix is in Nederland verkrijgbaar vanaf €7,99 per maand. Het gaat hierbij om het basisabonnement met een kijkmogelijkheid. Het meest verkochte Netflix-abonnement is het standaardabonnement met twee gelijktijdige kijkmogelijkheden in HD-kwaliteit. Dit abonnement kost €10,99 per maand. Wie in 4K Ultra HD (UHD) wil kijken, dient het premiumabonnement te kopen. Dit abonnement kost €13,99 per maand en heeft tevens vier gelijktijdige kijkmogelijkheden. Abonnees van het standaard- en premiumabonnement kunnen films, series en documentaires van tevoren downloaden en daarna gedurende een bepaalde periode zonder internetverbinding (offline) kijken in bijvoorbeeld auto of vliegtuig.

   

  Hoe kan je Netflix kijken?

  Netflix kan niet alleen via pc, laptop, tablet en smartphone bekeken worden. Vrijwel alle modellen Smart TV-internettelevisies bieden tevens toegang tot Netflix. Dit geldt ook voor online mediaspelers zoals Android TV OS gebaseerde mediaspelers, Apple TV HD/4K en Amazon Fire TV. Het is ook mogelijk om naar Netflix te kijken met de meest gebruikte spelconsoles.

   

  NetflixOTTonlinecontentcontentaanbodfilmsseriesdocumentairesFerryUndercover

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win Unsere Mütter, Unsere Väter

   Deze veelgeprezen miniserie volgt vijf vrienden tijdens de Tweede Oorlog. De oorlog verandert hen, hoewel ze elkaar in 1941 hebben beloofd elkaar terug te vinden als de ellende voorbij is. Totaal TV mag de streamstart van Unsere Mütter, Unsere Väter vijf keer weggeven.

  TV-TIP Terug in het wild 2

  Terug in het wild 2
  NPO 2 om 19:30 uur
  In deze docu laat Menno Bentveld zien wat er in Europa gedaan wordt om bedreigde diersoorten een nieuwe kans te geven.

  TV-TIP The Hurt Locker

  The Hurt Locker
  Veronica om 20:30 uur
  Een groep Amerikaanse elitesoldaten is in Irak belast met een levensgevaarlijke opdracht: bommen ontmantelen tijdens de strijd.

  Interview

  • *

   Staf Coppens

   Camping Coppens

   Staf Coppens, zijn Nederlandse echtgenote Monique en hun kinderen Beau (10) en Nora (12) beginnen een camping in de schitterende Zweedse natuur.
   Reacties0 reactie(s)