Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Netflix-wachtwoorddelers op 33 procent

  Uit onderzoek van Leichtman Research Group blijkt dat 33 procent van de (Amerikaanse) Netflixgebruikers zijn of haar wachtwoord deelt met anderen. Maar het Amerikaanse bedrijf kwam tot méér interessante inzichten.
  Gijsbert de Fokkert
  19 april 2022
  comments 0
  Netflix-wachtwoorddelers op 33 procent
  Getty Images

  Leichtman Research Group hield een online onderzoek onder meer dan vierduizend consumenten. Liefst eenderde van de Amerikaanse respondenten gaf aan het Netflixwachtwoord te delen met mensen buiten de eigen familie. “Het delen van wachtwoorden is een inherent kenmerk van de meeste streamingdiensten”, zegt Bruce Leichtman, president en hoofdanalist van Leichtman Research Group."

   

  Wachtwoordenhossel

  Uit het onderzoek van Leichtman blijkt dat iets meer dan vijftig procent van de Amerikaanse huishoudens ten minste één streamingdienst heeft van de top 15 direct-to-consumer (DTC)-merken, waarbij 67 procent van alle huishoudens Netflix hebben. Ook bij de andere streamingdiensten wordt met wachtwoorden gehosseld, maar daar is het met 29 procent iets minder dan bij Netflix. Eerder deze maand is Netflix begonnen met een test waarbij abonnees voor een klein extra bedrag de mogelijkheid hebben om hun abonnementen te delen met mensen buiten hun huishouden.

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Beter!

  Beter!
  NPO 1 om 21:24 uur
  Vandaag wil Corina, die na veel roken kampt met de longziekte COPD, weer in beweging te komen met linedancing.

  TV-TIP Vandaag Inside

  Vandaag Inside
  SBS 6 om 21:35 uur
  Heel erg lang heeft het afscheid van Vandaag Inside niet geduurd.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)