Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Niet alleen Ziggo, maar ook KPN biedt 12 maanden forse korting aan nieuwe klanten

  KPN volgt Ziggo met het aanbieden van een forse welkomstkorting aan nieuwe klanten. Voor een vast laag bedrag krijgen ze twaalf maanden lang tv en internet.
  Jarco Kriek
  15 september 2022
  comments 3
  Niet alleen Ziggo, maar ook KPN biedt 12 maanden forse korting aan nieuwe klanten
  Foto Getty Images

  KPN levert alle abonnementsvormen – dus ook het duurste gigabit internetabonnement via glasvezel – gedurende de hele contractvaste periode van twaalf maanden voor de vaste prijs van 35 euro per maand. Ziggo heeft al enige weken een speciale Sprinter-actie voor nieuwe klanten waarbij gedurende twaalf maanden een korting van 50 procent wordt gegeven op het abonnement met tv en internet. Bij zowel KPN als Ziggo wordt de korting alleen geboden op het basispakket voor televisie. Eventuele aanvullende tv-pakketten of abonnement van premium betaalzenders als ESPN, Ziggo Sport en Film1 moeten volledig betaald worden.

   

  Bestaande klanten

  De aanbieding van KPN geldt alleen voor nieuwe klanten. Bestaande klanten profiteren dus niet mee. De uitleg van zowel Ziggo en KPN is dat bestaande klanten bij aanvang van het abonnement al kortingen of gratis extra diensten hebben ontvangen. Wie echter al langer klant van een aanbieder is, mag dan wel kortingen of extra’s ontvangen hebben maar die waren vergeleken met de huidige situatie van aanmerkelijk mindere waarde. Voor bestaande klanten van aanbieders kan het dus lonen om over te stappen naar een nieuwe leverancier van tv en internet .

   

  Interesse in het overstappen naar een andere aanbieder van tv en internet? Lees dit artikel.

  KPNtvtelevisieInteractieve TVinternetabonnementkorting

  Reacties

 1. TV-TIP Jurassic World

  Jurassic World
  Veronica om 20:30 uur
  Ruim twintig jaar na de problematische opening van Jurassic Park, functioneert Isla Nublar eindelijk als het dinosaurus-themapark dat John Hammond ooit voor ogen had. Om de bezoekersaantallen hoog te houden, creëren de wetenschappers op het eiland een nieuwe attractie: een genetisch gemodificeerde dino. Hiermee brengen ze echter een monster tot leven dat alles en iedereen in het park in groot gevaar brengt.

  TV-TIP Little People, Big World

  Little People, Big World
  TLC om 20:30 uur
  De verkoop van een gedeelte van de familieboerderij zorgde voor kift tussen Matt en Zach en de lucht is nog steeds niet geklaard. Als Matt een update over de verkoop stuurt, krijgt hij dan ook geen enkele reactie van zijn zoon. En dat schiet Matt weer in het verkeerde keelgat.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)