Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Niet alleen Ziggo, maar ook KPN biedt 12 maanden forse korting aan nieuwe klanten

  KPN volgt Ziggo met het aanbieden van een forse welkomstkorting aan nieuwe klanten. Voor een vast laag bedrag krijgen ze twaalf maanden lang tv en internet.
  Jarco Kriek
  15 september 2022
  comments 3
  Niet alleen Ziggo, maar ook KPN biedt 12 maanden forse korting aan nieuwe klanten
  Foto Getty Images

  KPN levert alle abonnementsvormen – dus ook het duurste gigabit internetabonnement via glasvezel – gedurende de hele contractvaste periode van twaalf maanden voor de vaste prijs van 35 euro per maand. Ziggo heeft al enige weken een speciale Sprinter-actie voor nieuwe klanten waarbij gedurende twaalf maanden een korting van 50 procent wordt gegeven op het abonnement met tv en internet. Bij zowel KPN als Ziggo wordt de korting alleen geboden op het basispakket voor televisie. Eventuele aanvullende tv-pakketten of abonnement van premium betaalzenders als ESPN, Ziggo Sport en Film1 moeten volledig betaald worden.

   

  Bestaande klanten

  De aanbieding van KPN geldt alleen voor nieuwe klanten. Bestaande klanten profiteren dus niet mee. De uitleg van zowel Ziggo en KPN is dat bestaande klanten bij aanvang van het abonnement al kortingen of gratis extra diensten hebben ontvangen. Wie echter al langer klant van een aanbieder is, mag dan wel kortingen of extra’s ontvangen hebben maar die waren vergeleken met de huidige situatie van aanmerkelijk mindere waarde. Voor bestaande klanten van aanbieders kan het dus lonen om over te stappen naar een nieuwe leverancier van tv en internet .

   

  Interesse in het overstappen naar een andere aanbieder van tv en internet? Lees dit artikel.

  KPNtvtelevisieInteractieve TVinternetabonnementkorting

  Reacties

 1. TV-TIP Rampvlucht

  Rampvlucht
  NPO 1 om 21:25 uur
  In de Bijlmer komt Asha steeds meer zieke huisdieren tegen. Vincent denkt dat de Nederlandse regering en luchtvaartwereld belangrijke details achterhouden. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek: Volkskrant-journalist Pierre Heijboer onderzoekt verhalen over "mannen in witte pakken" die op de rampplek gezien zouden zijn. Intussen doet ook Asha een schokkende ontdekking.

  TV-TIP Jaimie: in the Vaes Lane

  Jaimie: in the Vaes Lane
  TLC om 22:30 uur
  Nadat haar vriend Jorik Scholten (Lil’ Kleine) begin van het jaar een auto-portier tegen haar hoofd ­besloot te rammen, was het voor Jaimie Vaes klaar. Ze pakte haar koffers om met zoontje Lío voorgoed te vertrekken. In het derde seizoen van Jamie: in the Vaes Lane probeert de realityster de scherven van haar leven te lijmen met hulp van boezemvriendinnen Estelle Cruijff en Koen Kardashian.

  Interview