Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Niet alleen Ziggo, maar ook KPN biedt 12 maanden forse korting aan nieuwe klanten

  KPN volgt Ziggo met het aanbieden van een forse welkomstkorting aan nieuwe klanten. Voor een vast laag bedrag krijgen ze twaalf maanden lang tv en internet.
  Jarco Kriek
  15 september 2022
  comments 3
  Niet alleen Ziggo, maar ook KPN biedt 12 maanden forse korting aan nieuwe klanten
  Foto Getty Images

  KPN levert alle abonnementsvormen – dus ook het duurste gigabit internetabonnement via glasvezel – gedurende de hele contractvaste periode van twaalf maanden voor de vaste prijs van 35 euro per maand. Ziggo heeft al enige weken een speciale Sprinter-actie voor nieuwe klanten waarbij gedurende twaalf maanden een korting van 50 procent wordt gegeven op het abonnement met tv en internet. Bij zowel KPN als Ziggo wordt de korting alleen geboden op het basispakket voor televisie. Eventuele aanvullende tv-pakketten of abonnement van premium betaalzenders als ESPN, Ziggo Sport en Film1 moeten volledig betaald worden.

   

  Bestaande klanten

  De aanbieding van KPN geldt alleen voor nieuwe klanten. Bestaande klanten profiteren dus niet mee. De uitleg van zowel Ziggo en KPN is dat bestaande klanten bij aanvang van het abonnement al kortingen of gratis extra diensten hebben ontvangen. Wie echter al langer klant van een aanbieder is, mag dan wel kortingen of extra’s ontvangen hebben maar die waren vergeleken met de huidige situatie van aanmerkelijk mindere waarde. Voor bestaande klanten van aanbieders kan het dus lonen om over te stappen naar een nieuwe leverancier van tv en internet .

   

  Interesse in het overstappen naar een andere aanbieder van tv en internet? Lees dit artikel.

  KPNtvtelevisieInteractieve TVinternetabonnementkorting

  Reacties

 1. TV-TIP Pretty Woman

  Pretty Woman
  RTL 8 om 20:25 uur
  Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

  TV-TIP Voor Hetzelfde Geld

  Voor Hetzelfde Geld
  RTL 4 om 20:30 uur
  Leonie ter Braak helpt mensen die hun kleine woning in de stad in willen ruilen voor een paleis op het platteland. Leonie volgt Natasja Froger op als presentatrice en staat meteen voor een moeilijke opgave. Erwin en Bianca wonen in Eindhoven, en hun zoon Jorg bivakkeert op zolder mét zijn vriendin Astri. Ze zoeken twee huisjes op hetzelfde perceel, zodat ze dicht bij elkaar wonen maar tóch privacy hebben. Ze spreken af dat ze alleen verhuizen als iedereen het over een huis eens is, en dát maakt de opdracht niet makkelijker.

  Interview