Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Nieuwe dienst voetbalzender ESPN gratis voor iedereen

  ESPN GOAL is zonder extra kosten via onder meer Ziggo, KPN en Odido in meer dan zes miljoen woningen met het kanaal ESPN 1 beschikbaar.
  Jarco Kriek
  12 januari 2024
  comments 1
  Nieuwe dienst voetbalzender ESPN gratis voor iedereen
  Foto Getty Images

  Nu heeft ESPN een nieuwe online dienst beschikbar gesteld die voor iedereen gratis beschikbaar is. Ongeacht een wel of geen tv-abonnement bij een provider wordt gekocht. De nieuwe dienst heet ESPN GOAL en is via een app op mobiele apparaten zoals tablet en smartphone te gebruiken. De app levert gebruikers pushnotificaties met daarbij videobeelden van doelpunten van hun favoriete club(s) korte nadat deze gemaakt zijn. De app is gratis te gebruiken. Maar voor niets gaat natuurlijk de zon op, want het gebruik van een ESPN-account is wel noodzakelijk. Dit levert de betaalzender data in de vorm van persoonlijke gegevens van gebruikers op. ESPN kan deze data gebruiken om het aantal betaalde abonnees uit te breiden.

   

  Diverse competities

  Op dit moment kunnen pushberichten en beelden van doelpunten van de voetbalcompetities Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie worden bekeken. Dit geldt ook voor bekercompetitie KNVB Beker. Op een later tijdstip wordt de vrouwenvoetbalcompetitie Azerion Vrouwen Eredivisie aan de functionaliteit toegevoegd.

  ESPNDisney BeneluxvoetbalEredivisieKeuken Kampioen DivisieappESPN GOALKNVB Beker

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview