Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Nieuwe Heel Holland bakt Kids-presentator

  André van Duin heeft een overvolle agenda en draagt daarom zijn rol als presentator van Heel Holland Bakt Kids over aan Edson da Graça.
  7 april 2022
  comments 0
  Nieuwe Heel Holland bakt Kids-presentator
  MAX

  Omroep MAX heeft een ‘opvolger’ voor André van Duin gevonden. De 75-jarige presentator is zó druk dat hij een aantal projecten moet afstoten. Komend najaar wordt Heel Holland Bakt Kids daarom door Edson da Graça gepresenteerd: “Ik kan niet wachten om bij Heel Holland bakt Kids aan de bak te gaan. Het is een enorme eer om André op te volgen.”

   

  Fantastische vervanger

  Edson zal Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven ondersteunen in de tent. Het belooft een bijzonder nieuw seizoen te worden waarvoor jonge thuisbakkers zich nog kunnen aanmelden. De exacte uitzenddata worden later bekendgemaakt. André van Duin neemt met een gerust hart afscheid van het kinderprogramma. “Ik kon Janny en Robèrt niet alleen de tent insturen... Maar gelukkig heb ik in Edson een fantastische vervanger gevonden."

   

  Meesterbakkers

  In Heel Holland bakt Kids gaan kinderen elk seizoen de strijd aan om de beste junior thuisbakker van Nederland te worden. Dat doen ze samen met een bakmaatje. De bakduo’s geven elke week alles wat ze hebben om meesterbakkers te worden om uiteindelijk de felbegeerde finale te behalen en te winnen. Dit alles onder toeziend oog van juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven.

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview