Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Nieuwe Heel Holland bakt Kids-presentator

  André van Duin heeft een overvolle agenda en draagt daarom zijn rol als presentator van Heel Holland Bakt Kids over aan Edson da Graça.
  7 april 2022
  comments 0
  Nieuwe Heel Holland bakt Kids-presentator
  MAX

  Omroep MAX heeft een ‘opvolger’ voor André van Duin gevonden. De 75-jarige presentator is zó druk dat hij een aantal projecten moet afstoten. Komend najaar wordt Heel Holland Bakt Kids daarom door Edson da Graça gepresenteerd: “Ik kan niet wachten om bij Heel Holland bakt Kids aan de bak te gaan. Het is een enorme eer om André op te volgen.”

   

  Fantastische vervanger

  Edson zal Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven ondersteunen in de tent. Het belooft een bijzonder nieuw seizoen te worden waarvoor jonge thuisbakkers zich nog kunnen aanmelden. De exacte uitzenddata worden later bekendgemaakt. André van Duin neemt met een gerust hart afscheid van het kinderprogramma. “Ik kon Janny en Robèrt niet alleen de tent insturen... Maar gelukkig heb ik in Edson een fantastische vervanger gevonden."

   

  Meesterbakkers

  In Heel Holland bakt Kids gaan kinderen elk seizoen de strijd aan om de beste junior thuisbakker van Nederland te worden. Dat doen ze samen met een bakmaatje. De bakduo’s geven elke week alles wat ze hebben om meesterbakkers te worden om uiteindelijk de felbegeerde finale te behalen en te winnen. Dit alles onder toeziend oog van juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven.

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Vandaag Inside

  Vandaag Inside
  SBS 6 om 21:35 uur
  Heel erg lang heeft het afscheid van Vandaag Inside niet geduurd.

  TV-TIP Bean

  Bean
  SBS 9 om 22:15 uur
  De sullige Mr. Bean werkt als bewaker in de Royal National Gallery. Zijn bazen willen hem ontslaan, omdat hij altijd slaapt.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)