Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Nieuwe hitlijst Radio Veronica

  Radio Veronica staat van 11 tot en met 17 april in het teken van een nieuwe lijst: de Streaming Top 1500.
  Gijsbert de Fokkert
  8 april 2022
  comments 0
  Nieuwe hitlijst Radio Veronica
  Getty Images

  Een week lang kunnen luisteraars vanaf 11 april genieten van de allerbeste en meest gestreamde Veronicaklassiekers met legendarische artiesten als Queen, Oasis, The Rolling Stones en Nirvana. Het is de eerste keer dat een Nederlandse radiozender door middel van streamingcijfers een klassiekerslijst samen heeft gesteld. Het zijn platen die er al waren toen het streamingtijdperk rond 2010 begon en die nog dagelijks in persoonlijke playlists gespeeld worden.

   

  Queen

  Waar Bohemian Rhapsody in 2021 net niet de top drie wist te behalen in de Top 1000 Allertijden van Radio Veronica, is het legendarische nummer in de Streaming Top 1500 de onbetwiste winnaar met ruim 1,7 miljard streams alleen al op Spotify. Queen is ook de meest genoteerde artiest in de lijst, met maar liefst vier plekken in de top 20. De Britse rockband verslaat daarmee met gemak The Beatles en The Rolling Stones.

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Kopen zonder Kijken

  Kopen zonder Kijken
  RTL 4 om 20:30 uur
  Vera en Casper huren een flatje in de binnenstad van Leiden. Nu het tijd wordt om de vleugels uit te slaan, moet er een aantal knopen worden door­gehakt.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)