Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Nieuwe hitlijst Radio Veronica

  Radio Veronica staat van 11 tot en met 17 april in het teken van een nieuwe lijst: de Streaming Top 1500.
  Gijsbert de Fokkert
  8 april 2022
  comments 0
  Nieuwe hitlijst Radio Veronica
  Getty Images

  Een week lang kunnen luisteraars vanaf 11 april genieten van de allerbeste en meest gestreamde Veronicaklassiekers met legendarische artiesten als Queen, Oasis, The Rolling Stones en Nirvana. Het is de eerste keer dat een Nederlandse radiozender door middel van streamingcijfers een klassiekerslijst samen heeft gesteld. Het zijn platen die er al waren toen het streamingtijdperk rond 2010 begon en die nog dagelijks in persoonlijke playlists gespeeld worden.

   

  Queen

  Waar Bohemian Rhapsody in 2021 net niet de top drie wist te behalen in de Top 1000 Allertijden van Radio Veronica, is het legendarische nummer in de Streaming Top 1500 de onbetwiste winnaar met ruim 1,7 miljard streams alleen al op Spotify. Queen is ook de meest genoteerde artiest in de lijst, met maar liefst vier plekken in de top 20. De Britse rockband verslaat daarmee met gemak The Beatles en The Rolling Stones.

 1. TV-TIP Pretty Woman

  Pretty Woman
  RTL 8 om 20:25 uur
  Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

  TV-TIP Voor Hetzelfde Geld

  Voor Hetzelfde Geld
  RTL 4 om 20:30 uur
  Leonie ter Braak helpt mensen die hun kleine woning in de stad in willen ruilen voor een paleis op het platteland. Leonie volgt Natasja Froger op als presentatrice en staat meteen voor een moeilijke opgave. Erwin en Bianca wonen in Eindhoven, en hun zoon Jorg bivakkeert op zolder mét zijn vriendin Astri. Ze zoeken twee huisjes op hetzelfde perceel, zodat ze dicht bij elkaar wonen maar tóch privacy hebben. Ze spreken af dat ze alleen verhuizen als iedereen het over een huis eens is, en dát maakt de opdracht niet makkelijker.

  Interview