Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Nieuwe online tv-dienst KNIPPR landelijk beschikbaar

    T-Mobile heeft na een testperiode van enkele maanden de nieuwe online tv-dienst KNIPPR in de markt gezet. Elke Nederlander kan een abonnement op KNIPPR afnemen.
    Jarco Kriek
    9 juni 2016
    comments 7
    Nieuwe online tv-dienst KNIPPR landelijk beschikbaar

    T-Mobile heeft na een testperiode van enkele maanden de nieuwe online tv-dienst KNIPPR in de markt gezet. Elke Nederlander kan een abonnement op KNIPPR afnemen.


    In de afgelopen maanden werd KNIPPR door vijftienhonderd gebruikers getest. T-Mobile heeft de nieuwe online tv-dienst nu landelijk voor iedereen beschikbaar gesteld. KNIPPR biedt als eerste tv-dienst in Nederland de gebruiker de mogelijkheid om zelf het zenderpakket samen te stellen. Daarbij dient wel het basispakket standaard afgenomen te worden, dat kost €10,99 per maand. In het basispakket zijn de zenders NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Z, SBS6, SBS9, Net5 en Veronica beschikbaar. Alle zenders in het basispakket kunnen in HD-kwaliteit bekeken worden.

    Aanvullende zenders KNIPPR

    Daarnaast biedt KNIPPR klanten de mogelijkheid om zelf te bepalen welke extra zenders eventueel bij het abonnement afgenomen worden. Het RTL Mix-abonnement kost €1,99 per maand en bevat de RTL-themakanalen RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids. De NPO-themakanalen NPO Nieuws, NPO Politiek, NPO Cultura, NPO Zapp Xtra en NPO 101TV zijn op dit moment gratis te bekijken, maar gaan in de toekomst €0,65 per zender per maand kosten. De zenders Al Jazeera English, Al Jazeera Arabic, SLAM!TV, TV 538, Dance Trippin, Pebble TV en Motors TV zijn voor €0,99 per zender per maand bij KNIPPR te abonneren. Alle extra zenders zijn in SD-kwaliteit te bekijken. Het abonnement op KNIPPR is maandelijks op te zeggen. Ook kan men het zenderaanbod maandelijks wijzigen.

    Begin gemist en terugkijken

    KNIPPR biedt bij alle zenders de mogelijkheid om programma’s tijdelijk te pauzeren. Verder kunnen alle programma’s tot zeven dagen na uitzending terug bekeken worden. Tevens kan met de Begin Gemist-functie een al begonnen programma vanaf het begin bekeken worden.

    KNIPPR op alle schermen

    KNIPPR is voor de abonnee op alle schermen beschikbaar. Naast de internetsite die via pc en laptop bekeken kan worden, zijn er ook apps voor tablet en smartphone werkend op de besturingssystemen iOS en Android. Deze apps ondersteunen de streamingtechnieken Chromacast en Airplay. Hierdoor kan je met een KNIPPR-abonnement de zenders met behulp van Google Chromecast of mediaspeler Apple TV ook op elk televisiescherm met een HDMI-aansluiting bekijken.

    KNIPPR werkt samen met kijker

    Johan Trouwborst, Manager: "We hebben de dienst in nauwe samenwerking met de klant ontwikkeld. Wij geloven in co-creatie om een dienst te kunnen bieden die volledig is afgestemd op de wensen en behoeften van de huidige, mobiele consument. Ook komende periode blijven we de dienst doorontwikkelen met nieuwe features en een nog uitgebreider zenderaanbod."

    KNIPPRT-MobileonlinetvtelevisieappChromecastAirplaydigitaalbasispakketextra zendersa la carteApple TVBegin Gemistuitgesteld kijkenprogramma gemistlive pauzerentimeshiftingtime shiftingNPO 1NPO 2NPO 3RTL 4RTL 5RTL 7RTL 8RTL ZSBS6SBS9Net5VeronicaRTL LoungeRTL CrimeRTL TelekidsNPO NieuwsNPO PolitiekNPO CulturaNPO Zapp XtraNPO 101TVAl Jazeera EnglishAl Jazeera ArabicSLAM!TVTV 538Dance TrippinPebble TVMotors TV

    Reacties