Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Nieuwe zender bij Ziggo

  Ziggo heeft op 1 maart het zenderaanbod uitgebreid met een zender. Alle klanten kunnen digitaal naar deze nieuwe radiozender luisteren.
  Jarco Kriek
  2 maart 2022
  comments 8
  Nieuwe zender bij Ziggo
  Foto Getty Images

  Enkele weken voor het begin van het nieuwe Formule 1-seizoen is radiozender Grand Prix Radio aan het digitale radiopakket van Ziggo toegevoegd, Grand Prix Radio is een initiatief van Ziggo F1-commentator Olav Mol en radiodier Alexander Stevens die in de jaren ’80 in oost-Nederland bekendheid bij radiopiraat Keizerstad kreeg en later onder meer op Radio Veronica te horen was.

   

  Formule 1

  Op Grand Prix Radio wordt aandacht besteed aan alle facetten van de autosport met speciale aandacht voor Formule 1. De radiozender is bij Ziggo op voorkeurpositie 861 of in de radio-app van Mediabox Next te vinden. Olav Mol geeft bij de kwalificaties en races van Formule 1 live commentaar op Grand Prix Radio.

  ZiggoVodafoneZiggoGrand Prix RadioFormule 1Olav Mol

  Reacties

 1. TV-TIP Kopen of Slopen

  Kopen of Slopen
  RTL 4 om 20:30 uur
  Ahmed en Maaike hebben flink wat woonwensen op hun verlanglijstje staan, maar met twee kinderen en een klap speelgoed is het in de Vianense 23-onder-een-kapper van het stel nu al flink behelpen. Er is niet eens ruimte voor Ahmeds computer, laat staan voor de door Maaike zo gewenste gezinsuitbreiding. Maar ja, de boel verbouwen is ook zo wat. Terwijl Britta tóch haar schetsboek uit de kast pakt, gaat Alex op zoek naar een woning met meer ruimte. Maar vindt hij die ook binnen de negentig dagen?

  TV-TIP Juno

  Juno
  Paramount Network om 20:30 uur
  Terwijl haar klasgenoten zich bezighouden met typische puberdingen, heeft Juno (Elliot Page) iets anders aan haar hoofd: ze is zwanger. Ze besluit haar kind ter adoptie af te staan en gaat op zoek naar geschikte ouders. Die lijkt ze gevonden te hebben in Vanessa en Mark, maar voor Juno de knoop doorhakt, wil ze hen beter leren kennen.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)