Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Nieuwe zender bij Ziggo

  Ziggo heeft op 1 maart het zenderaanbod uitgebreid met een zender. Alle klanten kunnen digitaal naar deze nieuwe radiozender luisteren.
  Jarco Kriek
  2 maart 2022
  comments 8
  Nieuwe zender bij Ziggo
  Foto Getty Images

  Enkele weken voor het begin van het nieuwe Formule 1-seizoen is radiozender Grand Prix Radio aan het digitale radiopakket van Ziggo toegevoegd, Grand Prix Radio is een initiatief van Ziggo F1-commentator Olav Mol en radiodier Alexander Stevens die in de jaren ’80 in oost-Nederland bekendheid bij radiopiraat Keizerstad kreeg en later onder meer op Radio Veronica te horen was.

   

  Formule 1

  Op Grand Prix Radio wordt aandacht besteed aan alle facetten van de autosport met speciale aandacht voor Formule 1. De radiozender is bij Ziggo op voorkeurpositie 861 of in de radio-app van Mediabox Next te vinden. Olav Mol geeft bij de kwalificaties en races van Formule 1 live commentaar op Grand Prix Radio.

  ZiggoVodafoneZiggoGrand Prix RadioFormule 1Olav Mol

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview