Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Nieuwe zender bij Ziggo

  Ziggo heeft op 1 maart het zenderaanbod uitgebreid met een zender. Alle klanten kunnen digitaal naar deze nieuwe radiozender luisteren.
  Jarco Kriek
  2 march 2022
  comments 8
  Nieuwe zender bij Ziggo
  Foto Getty Images

  Enkele weken voor het begin van het nieuwe Formule 1-seizoen is radiozender Grand Prix Radio aan het digitale radiopakket van Ziggo toegevoegd, Grand Prix Radio is een initiatief van Ziggo F1-commentator Olav Mol en radiodier Alexander Stevens die in de jaren ’80 in oost-Nederland bekendheid bij radiopiraat Keizerstad kreeg en later onder meer op Radio Veronica te horen was.

   

  Formule 1

  Op Grand Prix Radio wordt aandacht besteed aan alle facetten van de autosport met speciale aandacht voor Formule 1. De radiozender is bij Ziggo op voorkeurpositie 861 of in de radio-app van Mediabox Next te vinden. Olav Mol geeft bij de kwalificaties en races van Formule 1 live commentaar op Grand Prix Radio.

  ZiggoVodafoneZiggoGrand Prix RadioFormule 1Olav Mol

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Beter!

  Beter!
  NPO 1 om 21:24 uur
  Vandaag wil Corina, die na veel roken kampt met de longziekte COPD, weer in beweging te komen met linedancing.

  TV-TIP Vandaag Inside

  Vandaag Inside
  SBS 6 om 21:35 uur
  Heel erg lang heeft het afscheid van Vandaag Inside niet geduurd.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)