Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Nieuwe zender bij Ziggo

  Ziggo heeft op 1 maart het zenderaanbod uitgebreid met een zender. Alle klanten kunnen digitaal naar deze nieuwe radiozender luisteren.
  Jarco Kriek
  2 maart 2022
  comments 8
  Nieuwe zender bij Ziggo
  Foto Getty Images

  Enkele weken voor het begin van het nieuwe Formule 1-seizoen is radiozender Grand Prix Radio aan het digitale radiopakket van Ziggo toegevoegd, Grand Prix Radio is een initiatief van Ziggo F1-commentator Olav Mol en radiodier Alexander Stevens die in de jaren ’80 in oost-Nederland bekendheid bij radiopiraat Keizerstad kreeg en later onder meer op Radio Veronica te horen was.

   

  Formule 1

  Op Grand Prix Radio wordt aandacht besteed aan alle facetten van de autosport met speciale aandacht voor Formule 1. De radiozender is bij Ziggo op voorkeurpositie 861 of in de radio-app van Mediabox Next te vinden. Olav Mol geeft bij de kwalificaties en races van Formule 1 live commentaar op Grand Prix Radio.

  ZiggoVodafoneZiggoGrand Prix RadioFormule 1Olav Mol

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)