Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Nieuwe zender Canal+ Action via omweg ook bij Ziggo, KPN en Odido

  Nederland heeft sinds deze week een nieuwe zender. Canal+ Action is niet alleen bij Canal Digitaal beschikbaar gekomen, maar via een omweg ook bij andere providers zoals Ziggo, KPN en Odido.
  Jarco Kriek
  7 december 2023
  comments 3
  Nieuwe zender Canal+ Action via omweg ook bij Ziggo, KPN en Odido
  Foto Getty Images

  Canal+ Action is de nieuwe zender die zich richt op films en series van de Franse mediareus Canal+ in Nederland. De zender is via satelliet, IPTV en OTT beschikbaar gekomen in het aanbod van Canal Digitaal. Omdat het IPTV-platform door enkele serviceproviders bij een internetabonnement wordt verkocht, kunnen ook tv-abonnees van onder meer Freedom Internet en Online.nl naar deze nieuwe zender kijken.

   

  App

  Maar ook bij andere providers is Canal+ Action via een omweg in het zenderaanbod beschikbaar gekomen via de bruikleendecoder. Canal+ Action is namelijk te bekijken via streamingdienst Canal+. Een abonnement op deze streamingdienst is nodig om naast de video on demand-content ook naar Canal+ Action te kijken. Dit abonnement kost €4,99 per maand. De Canal+ app is beschikbaar op de Mediabox Next en Next Mini van Ziggo. Maar ook via de Android TV (Google TV) decoders van KPN en Odido kan de app worden gedownload en geïnstalleerd.

  Canal+Canal+ ActionCanal DigitaalapptvtelevisiedecoderbruikleendecoderOTTonlinestreamingdienstZiggoVodafoneZiggoKPNOdidoappAndroid TVGoogle TV

  Reacties

 1. TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  TV-TIP De Wereld van Chinezen

  De Wereld van Chinezen
  NPO 2 om 20:24 uur
  Alles lijkt weer zoals het was in Suriname, maar schijn bedriegt, want de invloed van China wordt steeds groter en groter. Maar liefst negentig procent van de winkels in de hoofdstad Paramaribo is in handen van Chinezen en Suriname heeft een torenhoge schuld bij China. Ruben Terlou brengt een bezoek aan Suriname en overal waar de journalist komt, ziet hij Chinese winkeliers, Chinese goud­zoekers en Chinese goudhandelaren. Ook ziet hij de negatieve invloed van China op de Surinaamse natuur.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)