Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NLZIET biedt gratis kijken via vriendenvoordeel aan

  Op een legale manier gratis van het hele aanbod van NLZIET gebruik maken: het klinkt te mooi om waar te zijn, maar is nu mogelijk met het nieuwe vriendenvoordeel.
  Jarco Kriek
  17 januari 2024
  comments 1
  NLZIET biedt gratis kijken via vriendenvoordeel aan
  Foto Getty Images

  NLZIET biedt bestaande abonnees de mogelijkheid om nieuwe abonnees te werven. De online dienst beloont daarna zowel de nieuwe als bestaande klant met een maand gratis gebruik. Bestaande klanten kunnen maximaal twaalf maanden gratis kijken als ze dus tenminste twaalf nieuwe klanten weten aan te melden. De bestaande abonnees krijgen een persoonlijke link waardoor het voor NLZIET duidelijk wordt wie een nieuwe abonnee heeft aangebracht bij de streamingdienst. Deze persoonlijke link kan bijvoorbeeld via sociale media gedeeld worden. De nieuwe vriendenvoordeelactie heeft een duur van drie maanden.

   

  Wat biedt NLZIET?

  Bij NLZIET zijn de belangrijkste Nederlandse zender via het basispakket live te bekijken. Dit abonnement kost €8,95 per maand. Het Pluspakket met meer buitenlandse zenders zoals BBC kost € 10,95 per maand. Naast het live kijken van zenders zijn ook vrijwel alle eerder uitgezonden programma’s tot zeven dagen terug via de tv-gids te bekijken. Programma’s uitgezonden via de zenders van NPO, RTL Nederland en Talpa Network zijn meestal tot een jaar na uitzending reclamevrij terug te bekijken. Ook zijn van deze mediagroepen bij bepaalde programma’s en series afleveringen voor lineaire uitzending te bekijken of hele seizoenen van series te bingewatchen. NLZIET levert diverse zenders in Full HD 1080p beeldkwaliteit. Het is met het aanbod een alternatief voor kijkers die het lineaire tv-abonnement bij providers als Ziggo, KPN en Odido willen opzeggen omdat ze voornamelijk online kijken.

  NLZIETOTTonlinestreamingdienstabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview