Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NLZIET breidt basispakket kosteloos met twee zenders uit

  NLZIET is een OTT-dienst waarmee tientallen zenders live te zien zijn. Ook kan de abonnee - veelal reclamevrij - eerder uitgezonden programma’s terugkijken.
  Jarco Kriek
  21 augustus 2023
  comments 3
  NLZIET breidt basispakket kosteloos met twee zenders uit

  Het basispakket van NLZIET is met twee zenders uitgebreid en bestaat vanaf vandaag uit 40 zenders. Het aanbod is verstevigd met de zenders ONS en SBS 6 Classics. Beide zenders zijn live te bekijken. Ook kunnen eerder uitgezonden programma’s via de tv-gids tot zeven dagen na uitzending teruggekeken worden. Het terugkijken na langere termijn is bij deze zenders niet mogelijk.

   

  Reclamevrij

  Als programma’s via de tv-gids worden teruggekeken, komt er programma-onderbrekende reclame voorbij. Bij programma’s die langer dan zeven dagen na uitzending terug te bekijken zijn – ook wel SVOD genoemd – worden de reclameblokken uit programma verwijderd. Dit is bij de meeste programma’s van de zenders van de mediagroepen NPO, RTL Nederland en Talpa Network het geval. Deze drie mediagroepen zijn ook de eigenaren van NLZIET.

   

  Nieuwe zenders

  ONS biedt nieuwe en legendarische tv-series waaronder De Wrekers, Dempsey & Makepeace, Doctor Who en Ontdek je plekje. Ook zijn Nederlandse speelfilms, geschiedenis, muziek en entertainment in de programmering van ONS opgenomen. SBS 6 Classics is een zender met de meest spraakmakende en onvergetelijke SBS 6-programma’s. Het aanbod bestaat naast programma’s uit realityseries en spelshows, zoals Man bijt hond, Hoeveel ben je waard, Patty & Gordon en Paleis voor een prikkie.

  NLZIETOTTonlinestreamingdienstzenderaanbodzenderuitbreidingONSSBS6 Classicsbasispakketabonnementen

  Reacties

 1. TV-TIP Beste Kijkers

  Beste Kijkers
  RTL 4 om 21:35 uur
  Ruben Nicolai staat te trappelen voor een nieuw seizoen Beste Kijkers, het tiende alweer. Je schakelt in voor het commentaar op de grappigste filmpjes van de afgelopen week, maar blijft hangen voor Ruben, Tijl Beckand en Jeroen van Koningsbrugge die elkaar én hun team­leden in de maling nemen. Het programma leek een beetje uit de gratie, maar keerde in 2023 terug op tv. Nog geen jaar later loeren we al naar het derde seizoen sinds de break.

  TV-TIP Spooked: Ireland

  Spooked: Ireland
  discovery om 22:30 uur
  Na zijn spoken­expeditie in Schotland springt medium Chris Fleming het Noorderkanaal over. In Spooked: Ireland bezoekt hij de meest afgelegen kastelen en spookhuizen, op zoek naar para­normale verschijnselen. Chris wordt bijgestaan door de Ierse reality-ster en presentatrice Vogue Williams. Het duo bezoekt beruchte Ierse griezel­locaties als Charleville Castle, Leap Castle en de lugubere Wicklow-gevangenis, ook wel bekend als ‘de poorten van de hel’.

  Interview