Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NLziet: overzicht van nieuwe films en series week 15

  Totaal TV publiceert vanaf nu wekelijks het volledige overzicht van nieuwe films en series dat door NLziet aan het aanbod is toegevoegd.
  Jarco Kriek
  14 april 2020
  comments 0
  Testament of Youth nu bij Nlziet

  NLziet is een Nederlandse streamingdienst waarbij niet alleen online naar 34 tv-zenders van NPO, RTL Nederland, Talpa Network en regionale omroepen gekeken kan worden. Zo zijn eerder door deze deelnemende zendergroepen lineair uitgezonden programma’s gedurende minimaal 365 dagen reclamevrij in HD-kwaliteit terug te bekijken. Abonnees van NLziet kunnen ook naar een groot aantal films en series kijken. Een abonnement kost €7,95 per maand.

   

  Nieuwe films en series bij NLziet

  NLziet heeft in week 15 meerdere films en series aan het aanbod toegevoegd. Dit is het overzicht:

   

  • Testament of Youth (film – beschikbaar tot 28 december 2020) - Engelse dramafilm. 1914. Schrijfster en feministe Vera Brittain is haar tijd ver vooruit als ze op 18-jarige leeftijd besluit om aan de Universiteit van Oxford Engelse literatuur te gaan studeren. Haar vader stemt schoorvoetend in met zijn dochters droom en laat haar toelatingsexamen doen. Hoewel Vera eigenlijk niets moet weten van het huwelijk, valt ze als een blok voor Roland Leighton, een vriend van haar broer. Maar dan breekt de Eerste Wereldoorlog uit en Vera's broer en Roland vertrekken naar het front. Vera beseft dat ze niet in Oxford kan toekijken en geeft zich onder luid protest van haar ouders en haar decaan vrijwillig op als verpleegster. Haar zorgeloze leven verandert in een onzeker bestaan, waarin ze levensbepalende keuzes moet maken.
  • Ja Zuster, Nee Zuster (serie – beschikbaar tot 27 april 2020) - Het is een gezellige bedrijvigheid in rusthuis Klivia tot de strijd tussen Buurman Boordevol en Zuster Klivia losbarst. Een strijd die behoorlijk uit de hand dreigt te lopen als Gerrit de inbreker van Zuster Klivia ook nog in het rusthuis mag blijven nu hij haar beloofd heeft zijn leven te beteren.
  • Lepel (film – beschikbaar tot 28 april 2020) - Avontuurlijke familiefilm over het negenjarige jongetje Lepel dat ontsnapt aan zijn gemene oma. Hij verstopt zich in een warenhuis en gaat op zoek naar nieuwe ouders.
  • All Stars (film – beschikbaar tot 21 april) - Een komedie over voetbal, vriendschap en de vrouwen langs de lijn. De zondag is heilig: dan vinden de 'jongens' van Swift Boys 8 elkaar op de groene mat. En in het zicht van de 500e wedstrijd weten ze het weer zeker: samen ben je niet alleen.
  • Nothing Personal (film – beschikbaar tot 19 april 2020) - Nederlands filmdrama uit 2009 van regisseur Urszula Antoniak met Lotte Verbeek, Stephen Rea, Ann Marie Horan en anderen. Met het neerzetten op straat van al haar persoonlijke bezittingen begint een jonge vrouw een zoektocht naar zichzelf. De eenzaamheid die ze zoekt, vindt ze in de sobere landschappen van het Ierse Connemara. Op een dag treft ze in een afgelegen huis op een landtong een oudere man die een teruggetrokken bestaan leidt en voornamelijk leeft van de goede dingen die het land en de zee hem bieden. Hij is wijs en ironisch. Zij is radicaal en onverzettelijk. Wat hen verbindt, is de eenzaamheid waar ze beiden voor gekozen hebben. Hij vraagt haar voor hem te komen werken in ruil voor eten. Zij gaat akkoord, maar op één voorwaarde: geen persoonlijk contact, geen persoonlijke vragen, alleen maar werk. Al snel raken ze geïntrigeerd door elkaar en willen ze hun 'niets persoonlijks'-deal zowel houden als breken. De dagen van hun eenvoudige leven vullen zich met werk en rust, en de twee groeien onvermijdelijk naar elkaar toe. Wie zet de eerste stap?nKijkwijzer indicatie: let op met kinderen tot 9 jaar, programma bevat angst.
  • Mees Kees Langs de Lijn (film – beschikbaar tot 17 april 2020) - Als Mees Kees tijdens de schoolvoetbalcompetitie opeens voor zijn moeder moet zorgen, vervangt Dreus hem als coach. Team 6B ontspoort hopeloos en Tobias moet iets bedenken om Mees Kees weer terug te krijgen. Het is maar goed dat de klas zo bruist van het talent. Ze helpen Mees Kees met zijn moeder en tijdens de voetbalfinale staat hij weer langs de lijn.
  • Meester Kikker (film – beschikbaar tot 17 april 2020) - ita woont met haar moeder Ceciel, die dierenarts is. Sita is vaak alleen omdat haar moeder veel werkt, maar ze is er trots op dat haar moeder zieke dieren redt. Sita gaat graag naar school, vooral om de vrolijke meester Frans, van wie ze de aandacht krijgt die ze thuis wel eens mist. Het leven van de kinderen uit de klas van meester Frans staat op z'n kop als blijkt dat hij soms spontaan in een kikker verandert. Helemaal niet handig, want hun nieuwe, strenge schooldirecteur Stork ziet de enthousiaste, maar licht chaotische Frans liever vandaag nog dan morgen vertrekken. Samen met haar klasgenootje Wouter doet ze er alles aan om haar lievelingsmeester te beschermen.
  • Intermission Expedition (film – beschikbaar tot 17 april 2020) - Nederlandse film (HD). Afl. 2 van 5: Intermission Expedition. Tijdens een zonnige vakantie heeft een kudde toeristen duidelijk moeite hun anders zo drukke levensstijl los te laten. Het gebrek aan verplichte dagelijkse klusjes lijdt tot oncomfortabele situaties en maakt het lastig te genieten van de schoonheid in het hier en nu.
  • Go Short 2020: Korte film (film – beschikbaar tot 16 april) - Nederlands filmdrama uit 2012 (HD) van regisseur Bobby Boermans met Loek Peters, Mads Wittermans, Ilse Heus en anderen. Afl.: Roffa. Ex-hooligan Ricardo probeert de draad op te pakken nadat hij uit de gevangenis komt. Zal Ricardo weer een normaal leven kunnen opbouwen met zijn gezin?
  • One Night Stand (film – beschikbaar tot 15 april 2020) - Amerikaans filmdrama uit 2009 (HD) van regisseur Tom Ford met Colin Firth, Julianne Moore, Matthew Goode en anderen. Gebaseerd op de gelijknamige roman van Christopher Isherwood. Amerikaans drama. Los Angeles, 1962, het hoogtepunt van de Cubacrisis. Na de dood van zijn partner Jim worstelt de Britse, homoseksuele professor George Falconer met de betekenis van het leven. George leeft met zijn gedachten compleet in het verleden en kan zich geen beeld van de toekomst vormen. We volgen hem gedurende een dag waarop een serie ontmoetingen en gebeurtenissen George ertoe doen besluiten dat er geen betekenis is aan het leven, na Jim. George wordt bijgestaan door zijn beste vriendin Charley, die zo haar eigen vragen over haar toekomst heeft.nKijkwijzer indicatie: let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat drugs en grof taalgebruik.
  NLzietNPOpublieke omroepRTLRTL NederlandTalpaTalpa NetworkOTTonlinefilmsseriesstreamenstreamingstreamingdienstbingewatchen

  Reacties

 1. TV-TIP Downey's Dream Cars

  Downey's Dream Cars
  discovery om 17:30 uur
  Robert Downey Jr. werd een van de grootste filmsterren van de 21ste eeuw, door de rol van Tony Stark in de Marvel-films. In deze reeks documentaires hangt Robert écht de uitvinder uit. De acteur heeft een grote verzameling auto’s; de tijd is rijp om ze om te bouwen naar elektrische voertuigen. Downey trapt af met een Chevrolet K10 pick-uptruck die nú nog 1 op 6 rijdt. Verder op de planning staan een Corvette Stingray én het up-to-date brengen van een klassieke Volkswagen T1-bus.

  TV-TIP Assassin's Creed

  Assassin's Creed
  RTL 7 om 20:25 uur
  Callum (Michael Fassbender) wordt wegens moord ter dood veroordeeld. Het vonnis wordt nooit voltrokken: het bedrijf Abstergo laat Callum via een geavanceerde techniek in de huid van zijn vijftiende-eeuwse voorvader Aguilar kruipen. Als Aguilar moet hij de Tempeliers uitschakelen.

  Interview