Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NLZIET plat door grote storing

  Klanten van OTT-dienst NLZIET kunnen niet kijken naar live tv-zenders of video on demand-content. Een storing is hiervan de oorzaak.
  Jarco Kriek
  1 november 2022
  comments 4
  NLZIET plat door grote storing
  Foto Getty Images

  Juist op de dag dat NLZIET bekendmaakte het zenderaanbod met tien zenders uit te hebben gebreid, heeft de online dienst te kampen met een grootschalige storing. Die begon in de late middag en is tot op heden nog niet geheel opgelost. Dit onder meer uit meldingen op de sociale mediakanalen van NLZIET en de storingsmelder Allestoringen. Het is overigens niet de eerste keer dat NLZIET te maken heeft met een storing kort na het moment dat wijzingen bij de streamingdienst zijn doorgevoerd. Los van deze momenten is de dienst NLZIET uiterst stabiel te noemen.

   

  Apparaten

  NLZIET meldde op sociale media een uur na de eerste meldingen van de storing dat deze opgelost zou zijn. Dit lijkt echter niet het geval te zijn. Nog steeds stromen storingsmeldingen binnen. Het gaat vooral om verstoorde diensten op mobiele apparaten zoals tablets en smartphone, naast online mediaspelers en Smart TV's. In veel gevallen is NLZIET helemaal niet benaderbaar omdat de app niet opstart. Soms is er wel geluid maar geen beeld. In het geval er wel beeld en geluid is, werkt de dienst volgens abonnees trager dan normaal.

   

  Update: de storing was rond 21.30 uur verholpen.

  NLzietstoring

  Reacties

 1. TV-TIP John Wick: Chapter 2

  John Wick: Chapter 2
  RTL 7 om 20:25 uur
  Eigenlijk wil huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) met pensioen, maar dat zit er voorlopig niet in. Hij heeft nog een schuld in te lossen bij voormalig opdrachtgever Santino D'Antonio. Daarvoor moet hij naar Italië. Als blijkt dat iemand een prijs op Wicks hoofd heeft gezet, krijgt hij zijn levensgevaarlijke collega's achter zich aan.

  TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS 6 om 20:30 uur
  Lorraine heeft haar zaakjes prima op orde. Samen met haar dochter Merle woont ze in Istanbul, waar ze een cosmetische kliniek uit de grond heeft gestampt. Nieuw haar, een paar pronte borsten of een gezicht zonder plooien? Lorraine werkt de klok rond om de wereld er nét even wat aantrekkelijker uit te laten zien. En dat heeft haar bepaald geen windeieren gelegd. Hoe anders is dat in Leeuwarden, waar Christa en haar dochter Mandy elke dubbel moeten omdraaien.

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)