Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NLZIET plat door grote storing

  Klanten van OTT-dienst NLZIET kunnen niet kijken naar live tv-zenders of video on demand-content. Een storing is hiervan de oorzaak.
  Jarco Kriek
  1 november 2022
  comments 4
  NLZIET plat door grote storing
  Foto Getty Images

  Juist op de dag dat NLZIET bekendmaakte het zenderaanbod met tien zenders uit te hebben gebreid, heeft de online dienst te kampen met een grootschalige storing. Die begon in de late middag en is tot op heden nog niet geheel opgelost. Dit onder meer uit meldingen op de sociale mediakanalen van NLZIET en de storingsmelder Allestoringen. Het is overigens niet de eerste keer dat NLZIET te maken heeft met een storing kort na het moment dat wijzingen bij de streamingdienst zijn doorgevoerd. Los van deze momenten is de dienst NLZIET uiterst stabiel te noemen.

   

  Apparaten

  NLZIET meldde op sociale media een uur na de eerste meldingen van de storing dat deze opgelost zou zijn. Dit lijkt echter niet het geval te zijn. Nog steeds stromen storingsmeldingen binnen. Het gaat vooral om verstoorde diensten op mobiele apparaten zoals tablets en smartphone, naast online mediaspelers en Smart TV's. In veel gevallen is NLZIET helemaal niet benaderbaar omdat de app niet opstart. Soms is er wel geluid maar geen beeld. In het geval er wel beeld en geluid is, werkt de dienst volgens abonnees trager dan normaal.

   

  Update: de storing was rond 21.30 uur verholpen.

  NLzietstoring

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)