Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NLziet sluit nieuwe distributieovereenkomst

  Abonnees van de Nederlandse streamingdienst NLziet kunnen de komende jaren blijven genieten van programma’s gemaakt door Nederlandse regionale omroepen.
  Jarco Kriek
  23 december 2021
  comments 3
  NLziet sluit nieuwe distributieovereenkomst
  Foto Getty Images

  NLziet en Regionale publieke omroep (RPO) hebben de lopende distributieovereenkomst meerjarig verlengd. Hierdoor zijn tv-programma’s van alle dertien regionale omroepen de komende jaren via NLziet zichtbaar.

   

  TV-abonnement

  NLziet profileert zich als alternatief voor het traditionele lineaire tv-abonnement dat bijvoorbeeld bij Ziggo, KPN en T-Mobile te koop is. Voor minder dan acht euro per maand kan live naar bijna veertig tv-zenders van onder meer NPO, RTL Nederland, Talpa Network en regionale omroepen gekeken worden. Daarnaast kunnen eerder uitgezonden programma’s reclamevrije teruggekeken worden. Het aantal programma’s dat met een NLziet-abonnement binnen handbereik komt, is inmiddels tot boven de 175.000 gestegen. NLziet heeft hierdoor een veel ruimer contentaanbod in vergelijking met andere streamingdiensten als Netflix, Videoland, Disney+ en Amazon Prime Video.

  NLzietonlinestreamingdiensttvtelevisieRPOregionale omroep

  Reacties

 1. TV-TIP Joanna Lumley's Specerijenroute

  Joanna Lumley's Specerijenroute
  NPO 2 om 18:30 uur
  Absolutely Fabulous-ster Joanna Lumley werd geboren in India, en is gefascineerd door verre streken en exotische keukens. Ze reist naar landen die barsten van de specerijen en kruiden, zoals Indonesië, India en Zanzibar. Ze geniet van het natuurschoon en de schitterende kleuren, maar staat ook stil bij de bloederige onderdrukking van de bevolking in de voormalige kolonies. In de eerste aflevering is Indonesië aan de beurt. Joanna bezoekt o.a. Banda, Jakarta en de Molukken, waar ze meer leert over de geschiedenis van nootmuskaat.

  TV-TIP Help, Mijn Man is Klusser!

  Help, Mijn Man is Klusser!
  RTL 5 om 19:00 uur
  De komende weken geniet je van seizoen 15 van het verbouwprogramma Help, Mijn Man is Klusser!. Een bijzondere reeks, want de meeste deelnemers zijn maar wat blij met de hulp van John Williams en zijn team. In de eerste aflevering dreigt Petra haar man te verlaten als hij de hulp van John niet accepteert, maar Joop blijkt de redelijkheid zelve te zijn. Later in het seizoen is het zelfs de man zélf die een beroep doet op John. Natuurlijk zijn er óók weer mokkende kandidaten die het klusteam het liefst weg zouden sturen.

  Interview