Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NLziet sluit nieuwe distributieovereenkomst

  Abonnees van de Nederlandse streamingdienst NLziet kunnen de komende jaren blijven genieten van programma’s gemaakt door Nederlandse regionale omroepen.
  Jarco Kriek
  23 december 2021
  comments 3
  NLziet sluit nieuwe distributieovereenkomst
  Foto Getty Images

  NLziet en Regionale publieke omroep (RPO) hebben de lopende distributieovereenkomst meerjarig verlengd. Hierdoor zijn tv-programma’s van alle dertien regionale omroepen de komende jaren via NLziet zichtbaar.

   

  TV-abonnement

  NLziet profileert zich als alternatief voor het traditionele lineaire tv-abonnement dat bijvoorbeeld bij Ziggo, KPN en T-Mobile te koop is. Voor minder dan acht euro per maand kan live naar bijna veertig tv-zenders van onder meer NPO, RTL Nederland, Talpa Network en regionale omroepen gekeken worden. Daarnaast kunnen eerder uitgezonden programma’s reclamevrije teruggekeken worden. Het aantal programma’s dat met een NLziet-abonnement binnen handbereik komt, is inmiddels tot boven de 175.000 gestegen. NLziet heeft hierdoor een veel ruimer contentaanbod in vergelijking met andere streamingdiensten als Netflix, Videoland, Disney+ en Amazon Prime Video.

  NLzietonlinestreamingdiensttvtelevisieRPOregionale omroep

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Polen - Argentinië

  WK Voetbal: Polen - Argentinië
  NPO 1 om 19:50 uur
  Robert Lewandowski is het nieuwe gezicht van FC Barcelona en neemt het vanavond op tegen het oude uithangbord van de Blaugrana: Lionel Messi. De zevenvoudig winnaar van de Ballon d'Or heeft een volle prijzenkast, alleen de wereldbeker ontbreekt nog. De Argentijn is de jongste niet meer, dus áls hij de prijs nog mee naar huis wil nemen, moet het nu gebeuren.

  TV-TIP Valerian and the City of a Thousand Planets

  Valerian and the City of a Thousand Planets
  RTL 7 om 20:30 uur
  In de 28e eeuw zijn speciale agenten Valerian en Laureline een team dat de orde in de menselijke gebieden handhaaft. In opdracht van de minister van Defensie gaan de twee op missie naar de wonderbaarlijke stad Alpha een bloeiende metropool waar inwoners uit alle hoeken van het universum al eeuwen samenkomen om hun kennis, intelligentie en culturen met elkaar te delen. Maar een duistere kracht in het centrum van Alpha bedreigt het vredige leven in de 'Stad van Duizend Planeten'.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)