Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NLziet sluit nieuwe distributieovereenkomst

  Abonnees van de Nederlandse streamingdienst NLziet kunnen de komende jaren blijven genieten van programma’s gemaakt door Nederlandse regionale omroepen.
  Jarco Kriek
  23 december 2021
  comments 3
  NLziet sluit nieuwe distributieovereenkomst
  Foto Getty Images

  NLziet en Regionale publieke omroep (RPO) hebben de lopende distributieovereenkomst meerjarig verlengd. Hierdoor zijn tv-programma’s van alle dertien regionale omroepen de komende jaren via NLziet zichtbaar.

   

  TV-abonnement

  NLziet profileert zich als alternatief voor het traditionele lineaire tv-abonnement dat bijvoorbeeld bij Ziggo, KPN en T-Mobile te koop is. Voor minder dan acht euro per maand kan live naar bijna veertig tv-zenders van onder meer NPO, RTL Nederland, Talpa Network en regionale omroepen gekeken worden. Daarnaast kunnen eerder uitgezonden programma’s reclamevrije teruggekeken worden. Het aantal programma’s dat met een NLziet-abonnement binnen handbereik komt, is inmiddels tot boven de 175.000 gestegen. NLziet heeft hierdoor een veel ruimer contentaanbod in vergelijking met andere streamingdiensten als Netflix, Videoland, Disney+ en Amazon Prime Video.

  NLzietonlinestreamingdiensttvtelevisieRPOregionale omroep

  Reacties

 1. TV-TIP Schaatsen: World Cup Stavanger

  Schaatsen: World Cup Stavanger
  NPO 1 om 14:20 uur
  Je zou haar zo zonder helm bijkans niet herkennen, maar Marijke Groenewoud schaatst haar rondjes niet alleen maar op de achtervolging en massastart. De Hallumse reed tijdens het World Cup kwalificatietoernooi op de 1.500 meter zelfs naar het goud, nog voor topfavoriet Antoinette Rijpma-de Jong. Tijdens de aftrap van het World Cup-seizoen in het Japanse Obihiro bleef een nieuwe krachtmeting uit: de ploeg van Jillert Anema bleef thuis. In het Noorse Stavanger is Groenewoud wél weer van de partij.

  TV-TIP The Last Boy Scout

  The Last Boy Scout
  Paramount Network om 20:00 uur
  Privédetective Joe Hallenbeck (Bruce Willis) zit aan de grond. Dus komt het goed uit dat ex-footballspeler Jimmy Dix (Damon Wayans) hem inhuurt om zijn vriendin Cory (Halle Berry) te beschermen. Cory heeft belastende informatie over de eigenaar van Jimmy's oude club. Als ze vermoord wordt besluiten Joe en Jimmy haar dood te wreken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)