Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NLZIET verbetert eigen online dienst

  NLZIET is verbeterd. Het heeft een eerste stap gezet met het toevoegen van hoofdstukken bij het terugkijken van programma’s.
  Jarco Kriek
  3 maart 2023
  comments 0
  NLZIET verbetert eigen online dienst
  Foto Getty Images

  De hoofdstukken zijn in eerste instantie beschikbaar bij NOS Journaal en RTL Nieuws. NLZIET legt uit dat bij deze nieuwsuitzendingen met de hoofdstukfunctie van het ene onderwerp naar het andere onderwerp genavigeerd kan worden. Hierdoor krijgt de NLZIET-abonnee sneller toegang tot voor hen relevante informatie binnen de nieuwsuitzending.

   

  Meer in aantocht

  Een testgroep heeft sinds eind vorig jaar de nieuwe techniek van de Amerikaanse ontwikkelaar Media Distillery getest. Mede door de positieve ervaring van de testers zijn hoofdstukken nu voor alle abonnees beschikbaar gekomen. NLZIET heeft de intentie om hoofdstukken in de toekomst bij meer programma’s te introduceren.

  NLZIETOTTonlinestreamingdienst

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Harry Potter and the Goblet of Fire

  Harry Potter and the Goblet of Fire
  Paramount Network om 20:30 uur
  In deze vierde Harry Potter-film verstoren de volgelingen van Voldemort het grootste tovenaarsfeest van het jaar: het WK zwerkbal. Als Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) na de vakantie op school komen, blijkt ook daar het nodige aan de hand: Hogwarts organiseert het prestigieuze Toverschool Toernooi.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)