Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NLZIET verbetert eigen online dienst

  NLZIET is verbeterd. Het heeft een eerste stap gezet met het toevoegen van hoofdstukken bij het terugkijken van programma’s.
  Jarco Kriek
  3 maart 2023
  comments 0
  NLZIET verbetert eigen online dienst
  Foto Getty Images

  De hoofdstukken zijn in eerste instantie beschikbaar bij NOS Journaal en RTL Nieuws. NLZIET legt uit dat bij deze nieuwsuitzendingen met de hoofdstukfunctie van het ene onderwerp naar het andere onderwerp genavigeerd kan worden. Hierdoor krijgt de NLZIET-abonnee sneller toegang tot voor hen relevante informatie binnen de nieuwsuitzending.

   

  Meer in aantocht

  Een testgroep heeft sinds eind vorig jaar de nieuwe techniek van de Amerikaanse ontwikkelaar Media Distillery getest. Mede door de positieve ervaring van de testers zijn hoofdstukken nu voor alle abonnees beschikbaar gekomen. NLZIET heeft de intentie om hoofdstukken in de toekomst bij meer programma’s te introduceren.

  NLZIETOTTonlinestreamingdienst

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)