Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NLZIET verhoogt maandprijs voor het eerst in acht jaar en introduceert jaarabonnement

  Voor het eerst in het achtjarig bestaan van NLZIET verhoogt de streamingdienst de maandprijs van de abonnementen. Nieuw is een jaarabonnement waarmee de prijsverhoging ongedaan gemaakt kan worden.
  Jarco Kriek
  14 maart 2023
  comments 4
  NLZIET verhoogt maandprijs voor het eerst in acht jaar en introduceert jaarabonnement
  Foto Getty Images

  Net als veel andere leveranciers van tv-diensten verhoogt ook NLZIET de abonnementsprijs. De streamingdienst laat Totaal TV weten dat de prijs van het maandabonnement met een euro per maand omhoog gaat. Nieuwe abonnees gaan de nieuwe maandprijs direct betalen. Bij de huidige abonnees wordt de nieuwe prijs vanaf 1 mei ingevoerd. Het NLZIET basisabonnement gaat na de prijsverhoging €8,95 per maand kosten. Het uitgebreidere Extra-abonnement met onder meer enkele BBC-zenders komt op €10,95.

   

  Jaarabonnement

  De prijsverhoging kan overigens worden ontweken door het afsluiten van een jaarabonnement op basis van vooruitbetaling. Dit abonnement is niet tussentijds opzegbaar. Het is voor het eerst dat NLZIET zo'n jaarabonnement gaat aanbieden. Bij het afsluiten van een jaarabonnement berekent de streamingdienst namelijk de oude maandprijs van respectievelijk €7,95 en €9,95 per maand. Het jaarabonnement van het standaardaanbod kost hierdoor €95,40 (korting 11 procent) en het Extra-aanbod €119,40 (korting 9 procent).

   

  Eerste prijsverhoging

  Het is de eerste prijsverhoging van NLZIET in acht jaar tijd. NLZIET levert niet alleen live tv-zenders via een internetverbinding, maar met de dienst kunnen ook eerder uitgezonden programma’s reclamevrij worden teruggekeken. Enkele programma’s en series kunnen ook - eveneens reclamevrij - vooruitgekeken worden. Bij enkele series is zelfs het hele hele seizoen te bingewatchen. De catalogus van NLZIET bestaat inmiddels uit meer dan 200.000 titels. NLZIET is een joint venture van NPO, RTL Nederland en Talpa Network. Naast content van deze partijen kan onder meer ook naar regionale omroepen, BBC, Euronews en Pebble TV gekeken worden.

  NLZIETOTTonlinestreamingdiensttvtelevisieprijsverhoging

  Reacties

 1. TV-TIP EK Wielrennen Mannen

  EK Wielrennen Mannen
  NPO 1 om 13:10 uur
  Op het ­Europees kampioenschap in fietsprovincie Drenthe beginnen de wielrenners vandaag in Assen, om vervolgens met een lus naar afvalberg Col du VAM te rijden. Remco Evenepoel is er niet bij: de wereld­kampioen tijdrijden krijgt rust na de Ronde van Spanje. Ook Mathieu van der Poel laat verstek gaan en focust zich vanwege de Olympische Spelen op een mountainbike test-event in Parijs. Wout van Aert heeft echter wel oren naar de wit-blauwe trui met gouden sterren.

  TV-TIP Ms. Fisher's Modern Murder Mysteries

  Ms. Fisher's Modern Murder Mysteries
  BBC First om 20:00 uur
  In deze spin-off van Miss Fisher’s Murder Mysteries, die zich afspeelt in de jaren zestig, arriveert Peregrine in Melbourne om de erfenis van haar vermiste tante te ontvangen. Wanneer de jonge vrouw ontdekt hoe avontuurlijk Phryne was, wil zij in haar tantes voetsporen treden. Er zit maar één ding op: ook een moord oplossen.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)