Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NLZIET verhoogt maandprijs voor het eerst in acht jaar en introduceert jaarabonnement

  Voor het eerst in het achtjarig bestaan van NLZIET verhoogt de streamingdienst de maandprijs van de abonnementen. Nieuw is een jaarabonnement waarmee de prijsverhoging ongedaan gemaakt kan worden.
  Jarco Kriek
  14 maart 2023
  comments 4
  NLZIET verhoogt maandprijs voor het eerst in acht jaar en introduceert jaarabonnement
  Foto Getty Images

  Net als veel andere leveranciers van tv-diensten verhoogt ook NLZIET de abonnementsprijs. De streamingdienst laat Totaal TV weten dat de prijs van het maandabonnement met een euro per maand omhoog gaat. Nieuwe abonnees gaan de nieuwe maandprijs direct betalen. Bij de huidige abonnees wordt de nieuwe prijs vanaf 1 mei ingevoerd. Het NLZIET basisabonnement gaat na de prijsverhoging €8,95 per maand kosten. Het uitgebreidere Extra-abonnement met onder meer enkele BBC-zenders komt op €10,95.

   

  Jaarabonnement

  De prijsverhoging kan overigens worden ontweken door het afsluiten van een jaarabonnement op basis van vooruitbetaling. Dit abonnement is niet tussentijds opzegbaar. Het is voor het eerst dat NLZIET zo'n jaarabonnement gaat aanbieden. Bij het afsluiten van een jaarabonnement berekent de streamingdienst namelijk de oude maandprijs van respectievelijk €7,95 en €9,95 per maand. Het jaarabonnement van het standaardaanbod kost hierdoor €95,40 (korting 11 procent) en het Extra-aanbod €119,40 (korting 9 procent).

   

  Eerste prijsverhoging

  Het is de eerste prijsverhoging van NLZIET in acht jaar tijd. NLZIET levert niet alleen live tv-zenders via een internetverbinding, maar met de dienst kunnen ook eerder uitgezonden programma’s reclamevrij worden teruggekeken. Enkele programma’s en series kunnen ook - eveneens reclamevrij - vooruitgekeken worden. Bij enkele series is zelfs het hele hele seizoen te bingewatchen. De catalogus van NLZIET bestaat inmiddels uit meer dan 200.000 titels. NLZIET is een joint venture van NPO, RTL Nederland en Talpa Network. Naast content van deze partijen kan onder meer ook naar regionale omroepen, BBC, Euronews en Pebble TV gekeken worden.

  NLZIETOTTonlinestreamingdiensttvtelevisieprijsverhoging

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)