Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NLZIET verhoogt maandprijs voor het eerst in acht jaar en introduceert jaarabonnement

  Voor het eerst in het achtjarig bestaan van NLZIET verhoogt de streamingdienst de maandprijs van de abonnementen. Nieuw is een jaarabonnement waarmee de prijsverhoging ongedaan gemaakt kan worden.
  Jarco Kriek
  14 maart 2023
  comments 4
  NLZIET verhoogt maandprijs voor het eerst in acht jaar en introduceert jaarabonnement
  Foto Getty Images

  Net als veel andere leveranciers van tv-diensten verhoogt ook NLZIET de abonnementsprijs. De streamingdienst laat Totaal TV weten dat de prijs van het maandabonnement met een euro per maand omhoog gaat. Nieuwe abonnees gaan de nieuwe maandprijs direct betalen. Bij de huidige abonnees wordt de nieuwe prijs vanaf 1 mei ingevoerd. Het NLZIET basisabonnement gaat na de prijsverhoging €8,95 per maand kosten. Het uitgebreidere Extra-abonnement met onder meer enkele BBC-zenders komt op €10,95.

   

  Jaarabonnement

  De prijsverhoging kan overigens worden ontweken door het afsluiten van een jaarabonnement op basis van vooruitbetaling. Dit abonnement is niet tussentijds opzegbaar. Het is voor het eerst dat NLZIET zo'n jaarabonnement gaat aanbieden. Bij het afsluiten van een jaarabonnement berekent de streamingdienst namelijk de oude maandprijs van respectievelijk €7,95 en €9,95 per maand. Het jaarabonnement van het standaardaanbod kost hierdoor €95,40 (korting 11 procent) en het Extra-aanbod €119,40 (korting 9 procent).

   

  Eerste prijsverhoging

  Het is de eerste prijsverhoging van NLZIET in acht jaar tijd. NLZIET levert niet alleen live tv-zenders via een internetverbinding, maar met de dienst kunnen ook eerder uitgezonden programma’s reclamevrij worden teruggekeken. Enkele programma’s en series kunnen ook - eveneens reclamevrij - vooruitgekeken worden. Bij enkele series is zelfs het hele hele seizoen te bingewatchen. De catalogus van NLZIET bestaat inmiddels uit meer dan 200.000 titels. NLZIET is een joint venture van NPO, RTL Nederland en Talpa Network. Naast content van deze partijen kan onder meer ook naar regionale omroepen, BBC, Euronews en Pebble TV gekeken worden.

  NLZIETOTTonlinestreamingdiensttvtelevisieprijsverhoging

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview