Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NLZIET viert de zomer met goedkoper tv kijken

  Maak de komende maanden voor 5 euro kennis met NLZIET, de Nederlandse OTT-dienst voor live tv-zenders en eerder uitgezonden programma’s.
  Jarco Kriek
  23 juni 2023
  comments 0
  NLZIET viert de zomer met goedkoper tv kijken
  Foto Getty Images

  NLZIET is een joint venture van NPO, RTL Nederland en Talpa Network. Met deze OTT-dienst kijkt de abonnee live naar de zenders van deze mediagroepen, aangevuld met regionale omroepen en diverse andere binnen- en buitenlandse zenders . Daarnaast zijn van de belangrijkste zenders eerder uitgezonden films, series en programma’s reclamevrij en in veel gevallen tot minimaal een jaar na lineaire uitzending reclamevrij terug te kijken. Bij enkele series en programma’s kunnen ook afleveringen of zelfs hele seizoenen vooruit bekeken worden.

   

  Alternatief

  Een groeiend aantal Nederlanders gebruikt NLZIET als vervanging voor het traditionele tv-abonnement dat voorheen bijvoorbeeld bij Ziggo, KPN, Delta of andere providers werd afgenomen. Op deze manier ontstaat in combinatie met abonnementen op een of meer streamingdiensten een volwaardig contentaanbod. NLZIET kan daarnaast als online dienst ook in alle landen van de Europese Unie (EU) gebruikt worden.

   

  Aanbieding

  Kijkers die met NLZIET willen kennismaken, kunnen nu gebruik maken van een zomeraanbod. Hierbij kan NLZIET voor €4,95 twee maanden worden uitgeprobeerd. NLZIET is een abonnementsdienst die maandelijks opgezegd kan worden. Ook is een jaarabonnement tegen gereduceerd tarief op basis van vooruitbetaling verkrijgbaar. Naast het standaardabonnement heeft NLZIET een pakket met extra zenders – met daarin alle BBC-zenders – dat twee euro extra kost.

  NLZIETtvtelevisieOTTonlineabonnementactie

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)