Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NLZIET voegt tien zenders toe: grotere concurrent Ziggo en KPN

  NLZIET heeft het zenderaanbod uitgebreid met onder meer vijf zenders van de Britse publieke omroep BBC. Hiervoor dient wel twee euro per maand extra betaald te worden.
  Jarco Kriek
  1 november 2022
  comments 4
  NLZIET voegt tien zenders toe: grotere concurrent Ziggo en KPN

  NLZIET is uitgebreid met de zenders BBC First, BBC One, BBC Two, BBC World News, BBC Entertainment, History Channel, Crime + Investigation, Curiosity, E! Entertainment en Euronews. Bestaande klanten kunnen met het huidige abonnement de hele maand november naar de nieuwe zenders kijken. Wie na november naar deze zenders wil blijven kijken, moet overstappen naar een nieuwe abonnementsvorm die NLZIET vandaag heeft toegevoegd.

   

  NLZIET Extra

  Het NLZIET Extra abonnement biedt naast het bestaande zenderaanbod ook toegang tot de tien nu toegevoegde zenders. NLZIET Extra kost €9,95 per maand en is maandelijks opzegbaar. Het normale NLZIET-abonnement dat €7,95 kost blijft bestaan en biedt toegang tot onder meer de zenders van NPO, RTL Nederland, Talpa en regionale omroepen. Bij beide abonnementsvormen is het mogelijk om eerder uitgezonden programma’s terug te kijken. NLZIET-directeur Niels Baas ziet de uitbreiding als meer keuzevrijheid voor de kijker dat zorgt voor nog meer kijkplezier.

   

  Providers

  Met de komst van de tien extra zenders wordt NLZIET een nog grotere concurrent voor traditionele tv-aanbieders als Ziggo, KPN en T-Mobile. NLZIET wordt door de zenderuitbreiding interessanter voor twijfelaars die overwegen het traditionele tv-abonnement op te zeggen en alleen nog online naar tv- en videocontent te kijken. NLZIET is niet de enige OTT-dienst met een groot zenderaanbod. Canal Digitaal levert een groter zenderaanbod inclusief alle ESPN-kanalen voor €14,95 per maand. Het voordeel van NLZIET is echter dat eerder uitgezonden programma’s van de meeste zenders tot minimaal 365 dagen reclamevrij teruggekeken kunnen worden. Ook is de beeldkwaliteit van NLZIET met Full HD 1080p-streams, geleverd met een hogere bandbreedte, aanmerkelijk beter.

  NLzietOTTonlinestreamingdienstzenderaanbodBBCabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)