Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NLZIET voegt tien zenders toe: grotere concurrent Ziggo en KPN

  NLZIET heeft het zenderaanbod uitgebreid met onder meer vijf zenders van de Britse publieke omroep BBC. Hiervoor dient wel twee euro per maand extra betaald te worden.
  Jarco Kriek
  1 november 2022
  comments 4
  NLZIET voegt tien zenders toe: grotere concurrent Ziggo en KPN

  NLZIET is uitgebreid met de zenders BBC First, BBC One, BBC Two, BBC World News, BBC Entertainment, History Channel, Crime + Investigation, Curiosity, E! Entertainment en Euronews. Bestaande klanten kunnen met het huidige abonnement de hele maand november naar de nieuwe zenders kijken. Wie na november naar deze zenders wil blijven kijken, moet overstappen naar een nieuwe abonnementsvorm die NLZIET vandaag heeft toegevoegd.

   

  NLZIET Extra

  Het NLZIET Extra abonnement biedt naast het bestaande zenderaanbod ook toegang tot de tien nu toegevoegde zenders. NLZIET Extra kost €9,95 per maand en is maandelijks opzegbaar. Het normale NLZIET-abonnement dat €7,95 kost blijft bestaan en biedt toegang tot onder meer de zenders van NPO, RTL Nederland, Talpa en regionale omroepen. Bij beide abonnementsvormen is het mogelijk om eerder uitgezonden programma’s terug te kijken. NLZIET-directeur Niels Baas ziet de uitbreiding als meer keuzevrijheid voor de kijker dat zorgt voor nog meer kijkplezier.

   

  Providers

  Met de komst van de tien extra zenders wordt NLZIET een nog grotere concurrent voor traditionele tv-aanbieders als Ziggo, KPN en T-Mobile. NLZIET wordt door de zenderuitbreiding interessanter voor twijfelaars die overwegen het traditionele tv-abonnement op te zeggen en alleen nog online naar tv- en videocontent te kijken. NLZIET is niet de enige OTT-dienst met een groot zenderaanbod. Canal Digitaal levert een groter zenderaanbod inclusief alle ESPN-kanalen voor €14,95 per maand. Het voordeel van NLZIET is echter dat eerder uitgezonden programma’s van de meeste zenders tot minimaal 365 dagen reclamevrij teruggekeken kunnen worden. Ook is de beeldkwaliteit van NLZIET met Full HD 1080p-streams, geleverd met een hogere bandbreedte, aanmerkelijk beter.

  NLzietOTTonlinestreamingdienstzenderaanbodBBCabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  Na een rondje hardlopen wordt de 23-jarige Rose Anderson dood in een rivier gevonden. Haar huisgenoot Chloe vertelt Lewis, Hathaway en Maddox dat Rose bloedbonje had met haar minnaar, professor astrofysica Felix. En laat hij nou getrouwd zijn met haar scriptiebegeleider Philippa. Heeft een van hen Rose naar de eeuwige jachtvelden gestoken of heeft het onderwerp van haar proefschrift iets met haar dood te maken? De zaak komt in een stroomversnelling als Chloe’s vriend op de vlucht slaat. Maar dan valt er een tweede slachtoffer…

  TV-TIP Het Roer Om

  Het Roer Om
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het idee om de eeuwigdurende kuierlatten te nemen speelt al lang bij Almeloërs Sven en Cariena. Slowakije, Tsjechië en Polen passeren de revue, maar de keuze valt uiteindelijk op Duitsland, vooral omdat ze al een lekker woordje Duits spreken. In het gehucht Wurz­bach huren ze twee vrijstaande huizen: een om zelf in te wonen, de ander voor de verhuur. Maar als blijkt dat de huurbaas niet van plan geld in het gedateerde vakantiehuis te pompen, worden ze gedwongen op een andere manier aan inkomsten te komen. Voor Sven en Cariena lijkt niets anders op te zitten dan een baan te zoeken.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)