Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NLZIET voegt tien zenders toe: grotere concurrent Ziggo en KPN

  NLZIET heeft het zenderaanbod uitgebreid met onder meer vijf zenders van de Britse publieke omroep BBC. Hiervoor dient wel twee euro per maand extra betaald te worden.
  Jarco Kriek
  1 november 2022
  comments 4
  NLZIET voegt tien zenders toe: grotere concurrent Ziggo en KPN

  NLZIET is uitgebreid met de zenders BBC First, BBC One, BBC Two, BBC World News, BBC Entertainment, History Channel, Crime + Investigation, Curiosity, E! Entertainment en Euronews. Bestaande klanten kunnen met het huidige abonnement de hele maand november naar de nieuwe zenders kijken. Wie na november naar deze zenders wil blijven kijken, moet overstappen naar een nieuwe abonnementsvorm die NLZIET vandaag heeft toegevoegd.

   

  NLZIET Extra

  Het NLZIET Extra abonnement biedt naast het bestaande zenderaanbod ook toegang tot de tien nu toegevoegde zenders. NLZIET Extra kost €9,95 per maand en is maandelijks opzegbaar. Het normale NLZIET-abonnement dat €7,95 kost blijft bestaan en biedt toegang tot onder meer de zenders van NPO, RTL Nederland, Talpa en regionale omroepen. Bij beide abonnementsvormen is het mogelijk om eerder uitgezonden programma’s terug te kijken. NLZIET-directeur Niels Baas ziet de uitbreiding als meer keuzevrijheid voor de kijker dat zorgt voor nog meer kijkplezier.

   

  Providers

  Met de komst van de tien extra zenders wordt NLZIET een nog grotere concurrent voor traditionele tv-aanbieders als Ziggo, KPN en T-Mobile. NLZIET wordt door de zenderuitbreiding interessanter voor twijfelaars die overwegen het traditionele tv-abonnement op te zeggen en alleen nog online naar tv- en videocontent te kijken. NLZIET is niet de enige OTT-dienst met een groot zenderaanbod. Canal Digitaal levert een groter zenderaanbod inclusief alle ESPN-kanalen voor €14,95 per maand. Het voordeel van NLZIET is echter dat eerder uitgezonden programma’s van de meeste zenders tot minimaal 365 dagen reclamevrij teruggekeken kunnen worden. Ook is de beeldkwaliteit van NLZIET met Full HD 1080p-streams, geleverd met een hogere bandbreedte, aanmerkelijk beter.

  NLzietOTTonlinestreamingdienstzenderaanbodBBCabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland

  Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland
  NPO 3 om 19:30 uur
  Het valt moeilijk te beschrijven hoe succesvol Sarina Wiegman is. Ze leidde eerst de Oranje Leeuwinnen naar goud tijdens het EK van 2017, om vervolgens als bondscoach van Engeland dat trucje te herhalen én zichzelf en haar team afgelopen zomer bijna tot wereldkampioen te kronen. Maar genoeg complimenten voor de Nederlandse: vanavond is ze met haar Engeland tegenstander van Oranje en moet ze keihard verliezen, zo is het natuurlijk ook.

  TV-TIP The Big Bang Theory

  The Big Bang Theory
  Veronica om 19:30 uur
  Sommige comedyseries blijven leuk, zelfs wanneer ze tot in den treure worden herhaald. The Big Bang Theory is er zo eentje. De nerds Sheldon Cooper en Leonard Hofstadter weten alles van scheikunde, wiskunde en natuurkunde, maar van menselijke relaties hebben ze geen kaas gegeten. Al lukte het Sheldon wel om aan de vrouw te komen. In dit elfde seizoen heeft hij Amy ten huwelijk gevraagd, maar het vinden van een trouwdatum blijkt nog best lastig.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)