Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NLZIET voegt zender toe die bij Ziggo stopt

  De streamingdienst NLZIET wordt een steeds grotere concurrent van traditionele tv-providers als Ziggo en KPN.
  Jarco Kriek
  28 juni 2022
  comments 6
  NLZIET voegt zender toe die bij Ziggo stopt
  Foto Getty Images

  Samen met het aantal abonnees groeit ook het aantal zenders dat NLZIET aanbiedt. Onlangs voegde de streamingdienst al de Vlaamse publieke tv-kanalen Eén, Canvas en Ketnet aan het aanbod toe. Nu is het de beurt aan kinderzender Pebble TV. Saillant detail is dat dezelfde zender deze week door Ziggo uit het zenderaanbod wordt geschrapt.

   

  Prijs blijft gelijk

  Ondanks de recente zenderuitbreidingen blijft de abonnementsprijs van NLZIET gelijk: €7,95 per maand. NLZIET levert content in Full HD 1080p beeldkwaliteit. Naast het live kijken naar zenders kunnen met hetzelfde abonnement ook eerder uitgezonden programma's worden teruggekeken. Bij sommige series en programma's is zelf vooruitkijken mogelijk.

   

  Aanbod

  Op kinderzender Pebble TV worden geweldloze en fantasierijke programma's in het Nederlands uitgezonden. Ouders kunnen hierdoor hun kinderen met een gerust hart laten kijken en zelf ook meegenieten van oude bekende en nieuwe tv-programma's, zoals Alfred J. Kwak, Barbar, Bassie & Adriaan, Boes, Chloe's Toverkast, David de Kabouter, Kikker en Vriendjes, Nijntje, Nils Holgersson en Vrouwtje Theelepel.

   

  Blij

  "We zijn zeer verheugd dat we met de komst van Pebble TV het aanbod van kinderprogramma's verder kunnen uitbreiden", zegt Niels Baas, de directeur van NLZIET. "Kids kunnen de programma's live kijken en tot zeven dagen terugkijken via replay. Na de zomer zal het Pebble TV-aanbod verder worden uitgebreid met on-demand programma's." Henk Krop, directeur van Pebble TV: "Wij zijn zeer verheugd dat Pebble TV vanaf nu op NLZIET te zien is voor alle kinderen in Nederland van 0 tot 100 jaar. Naast live en replay zullen binnenkort ook veel leuke en gezellige programma's van Pebble TV - waaronder de Pebble Box speciaal voor de kleintjes - in het on-demand aanbod te zien zijn. En alles zonder reclame."

  NLzietPebble TVZiggoVodafoneZiggozenderaanbodkinderzender

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  Na een rondje hardlopen wordt de 23-jarige Rose Anderson dood in een rivier gevonden. Haar huisgenoot Chloe vertelt Lewis, Hathaway en Maddox dat Rose bloedbonje had met haar minnaar, professor astrofysica Felix. En laat hij nou getrouwd zijn met haar scriptiebegeleider Philippa. Heeft een van hen Rose naar de eeuwige jachtvelden gestoken of heeft het onderwerp van haar proefschrift iets met haar dood te maken? De zaak komt in een stroomversnelling als Chloe’s vriend op de vlucht slaat. Maar dan valt er een tweede slachtoffer…

  TV-TIP Het Roer Om

  Het Roer Om
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het idee om de eeuwigdurende kuierlatten te nemen speelt al lang bij Almeloërs Sven en Cariena. Slowakije, Tsjechië en Polen passeren de revue, maar de keuze valt uiteindelijk op Duitsland, vooral omdat ze al een lekker woordje Duits spreken. In het gehucht Wurz­bach huren ze twee vrijstaande huizen: een om zelf in te wonen, de ander voor de verhuur. Maar als blijkt dat de huurbaas niet van plan geld in het gedateerde vakantiehuis te pompen, worden ze gedwongen op een andere manier aan inkomsten te komen. Voor Sven en Cariena lijkt niets anders op te zitten dan een baan te zoeken.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)