Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NLZIET voegt zender toe die bij Ziggo stopt

  De streamingdienst NLZIET wordt een steeds grotere concurrent van traditionele tv-providers als Ziggo en KPN.
  Jarco Kriek
  28 juni 2022
  comments 6
  NLZIET voegt zender toe die bij Ziggo stopt
  Foto Getty Images

  Samen met het aantal abonnees groeit ook het aantal zenders dat NLZIET aanbiedt. Onlangs voegde de streamingdienst al de Vlaamse publieke tv-kanalen Eén, Canvas en Ketnet aan het aanbod toe. Nu is het de beurt aan kinderzender Pebble TV. Saillant detail is dat dezelfde zender deze week door Ziggo uit het zenderaanbod wordt geschrapt.

   

  Prijs blijft gelijk

  Ondanks de recente zenderuitbreidingen blijft de abonnementsprijs van NLZIET gelijk: €7,95 per maand. NLZIET levert content in Full HD 1080p beeldkwaliteit. Naast het live kijken naar zenders kunnen met hetzelfde abonnement ook eerder uitgezonden programma's worden teruggekeken. Bij sommige series en programma's is zelf vooruitkijken mogelijk.

   

  Aanbod

  Op kinderzender Pebble TV worden geweldloze en fantasierijke programma's in het Nederlands uitgezonden. Ouders kunnen hierdoor hun kinderen met een gerust hart laten kijken en zelf ook meegenieten van oude bekende en nieuwe tv-programma's, zoals Alfred J. Kwak, Barbar, Bassie & Adriaan, Boes, Chloe's Toverkast, David de Kabouter, Kikker en Vriendjes, Nijntje, Nils Holgersson en Vrouwtje Theelepel.

   

  Blij

  "We zijn zeer verheugd dat we met de komst van Pebble TV het aanbod van kinderprogramma's verder kunnen uitbreiden", zegt Niels Baas, de directeur van NLZIET. "Kids kunnen de programma's live kijken en tot zeven dagen terugkijken via replay. Na de zomer zal het Pebble TV-aanbod verder worden uitgebreid met on-demand programma's." Henk Krop, directeur van Pebble TV: "Wij zijn zeer verheugd dat Pebble TV vanaf nu op NLZIET te zien is voor alle kinderen in Nederland van 0 tot 100 jaar. Naast live en replay zullen binnenkort ook veel leuke en gezellige programma's van Pebble TV - waaronder de Pebble Box speciaal voor de kleintjes - in het on-demand aanbod te zien zijn. En alles zonder reclame."

  NLzietPebble TVZiggoVodafoneZiggozenderaanbodkinderzender

  Reacties

 1. TV-TIP Sanditon

  Sanditon
  NPO 2 om 17:09 uur
  Negen maanden na de dood van haar tortel Sidney, die in Antigua aan de gele koorts bezweek, keert Charlotte Heywood gedesillusioneerd terug naar Sanditon. In haar kielzog haar jongere zus Alison, die er net als Charlotte alles aan wil doen om de boerenmiddelmaat te ontstijgen. Maar Alison is lang niet de enige frisse wind die door het – inmiddels stuk minder pittoreske, maar des te populairdere en drukkere – kustplaatsje waait: een aantal nieuwe gezichten weet de boel flink op te schudden.

  TV-TIP UEFA Conference League: AZ - Zrinjski

  UEFA Conference League: AZ - Zrinjski
  Veronica om 18:00 uur
  De eerste groepswedstrijd van AZ in de Conference League begon in september nog voortvarend. De formatie van trainer Pascal Jansen leidde bij Zrinjski Mostar halverwege met een indrukwekkende 0-3, maar gaf de voorsprong vervolgens volledig weg. In Bosnië-Herzegovina werd het in het obscure Stadion pod Bijelim brijegom uiteindelijk 4-3. Net als de Alkmaarders snakt ook Ajax naar een overwinning. De geplaagde ploeg gaat vanavond in de Europa League op bezoek bij Olympische Marseille. In Amsterdam werd het in september 3-3.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)