Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NLZIET voegt zender toe die bij Ziggo stopt

  De streamingdienst NLZIET wordt een steeds grotere concurrent van traditionele tv-providers als Ziggo en KPN.
  Jarco Kriek
  28 juni 2022
  comments 6
  NLZIET voegt zender toe die bij Ziggo stopt
  Foto Getty Images

  Samen met het aantal abonnees groeit ook het aantal zenders dat NLZIET aanbiedt. Onlangs voegde de streamingdienst al de Vlaamse publieke tv-kanalen Eén, Canvas en Ketnet aan het aanbod toe. Nu is het de beurt aan kinderzender Pebble TV. Saillant detail is dat dezelfde zender deze week door Ziggo uit het zenderaanbod wordt geschrapt.

   

  Prijs blijft gelijk

  Ondanks de recente zenderuitbreidingen blijft de abonnementsprijs van NLZIET gelijk: €7,95 per maand. NLZIET levert content in Full HD 1080p beeldkwaliteit. Naast het live kijken naar zenders kunnen met hetzelfde abonnement ook eerder uitgezonden programma's worden teruggekeken. Bij sommige series en programma's is zelf vooruitkijken mogelijk.

   

  Aanbod

  Op kinderzender Pebble TV worden geweldloze en fantasierijke programma's in het Nederlands uitgezonden. Ouders kunnen hierdoor hun kinderen met een gerust hart laten kijken en zelf ook meegenieten van oude bekende en nieuwe tv-programma's, zoals Alfred J. Kwak, Barbar, Bassie & Adriaan, Boes, Chloe's Toverkast, David de Kabouter, Kikker en Vriendjes, Nijntje, Nils Holgersson en Vrouwtje Theelepel.

   

  Blij

  "We zijn zeer verheugd dat we met de komst van Pebble TV het aanbod van kinderprogramma's verder kunnen uitbreiden", zegt Niels Baas, de directeur van NLZIET. "Kids kunnen de programma's live kijken en tot zeven dagen terugkijken via replay. Na de zomer zal het Pebble TV-aanbod verder worden uitgebreid met on-demand programma's." Henk Krop, directeur van Pebble TV: "Wij zijn zeer verheugd dat Pebble TV vanaf nu op NLZIET te zien is voor alle kinderen in Nederland van 0 tot 100 jaar. Naast live en replay zullen binnenkort ook veel leuke en gezellige programma's van Pebble TV - waaronder de Pebble Box speciaal voor de kleintjes - in het on-demand aanbod te zien zijn. En alles zonder reclame."

  NLzietPebble TVZiggoVodafoneZiggozenderaanbodkinderzender

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)