Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Nog meer HD bij Ziggo

  Ziggo heeft de weg naar het opwaarderen van zenders weer gevonden. Steeds meer kanalen die tot nu alleen in SD te zien waren komen beschikbaar in de betere HD-beeldkwaliteit.
  Jarco Kriek
  2 maart 2023
  comments 4
  Nog meer HD bij Ziggo
  Foto Getty Images

  Ziggo maakte vorig jaar een snelle inhaalslag, waardoor het kabelbedrijf het HD-aanbod meer gelijktrok met dat van concurrenten als KPN, T-Mobile, Delta en Caiway. De afgelopen maanden stopte Ziggo echter tijdelijk met het opwaarderen van zenders van SD naar HD. Het kabelbedrijf lijkt de draad nu weer op te pakken.

   

  Lokale zenders

  Niet alleen de zender Ketnet van de Vlaamse publieke omroep VRT en de klassieke zender Mezzo zijn sinds deze week in HD te bekijken. Ziggo heeft ook diverse lokale omroepen – die overigens niet landelijk te bekijken zijn – naar HD opgewaardeerd. Lokale omroepen worden overigens uitgezonden in 720p HD-beeldkwaliteit. De landelijke zenders – uitgezonderd ESPN UHD en 4K-zenders – in 1080i.

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Harry Potter and the Goblet of Fire

  Harry Potter and the Goblet of Fire
  Paramount Network om 20:30 uur
  In deze vierde Harry Potter-film verstoren de volgelingen van Voldemort het grootste tovenaarsfeest van het jaar: het WK zwerkbal. Als Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) na de vakantie op school komen, blijkt ook daar het nodige aan de hand: Hogwarts organiseert het prestigieuze Toverschool Toernooi.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)