Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NOS haalt Tom Egbers definitief van voetbal af: andere opzet ‘eredivisie met het bord op schoot’

  Een nieuw hoofdstuk – volgens een sommigen een dieptepunt – in de situatie rondom het vermeende grensoverschrijdende gedrag van Tom Egbers is geschreven.
  Jarco Kriek
  10 november 2023
  comments 7
  NOS haalt Tom Egbers definitief van voetbal af: andere opzet ‘eredivisie met het bord op schoot’

  NOS gaat vanaf komende zondag de opzet van de zondagavonduitzending van NOS Studio Sport Eredivisie – het zogenoemde ‘voetbal met het bord op schoot’ – structureel wijzigen. Gert van ’t Hof wordt in de nieuwe opzet definitief de nieuwe presentator van het programma, dat ook een andere opzet krijgt.

   

  Analist

  De NOS gaat de uitzending NOS Studio Sport Eredivisie op zondagavond 19.00 uur op NPO 1 en NPO Start in een nieuw jasje steken. Vanaf komende zondag voorziet analist Leonne Stentler de Eredivisiesamenvattingen van voetbalanalyses en andere interessante inzichten. Gert van 't Hof presenteert de uitzendingen. De 37-jarige Leonne Stentler is een oud-voetballer van onder meer ADO Den Haag, Ajax en het Nederlands elftal. Sinds 2019 is zij analist bij de NOS, onder meer bij de WK’s en EK’s voetbal.

   

  Nieuwe opzet

  NOS Studio Sport Eredivisie draait ook in de nieuwe opzet om de samenvattingen van de voetbalwedstrijden op zondagmiddag. Extra is dat de kijker meer inzicht krijgt in bepaalde spelsituaties of andere gebeurtenissen bij een wedstrijd. Leonne Stentler licht een speler uit, kiest het doelpunt van het weekeinde, analyseert een spelsituatie of reageert op een interview, een VAR-moment of andere opvallende zaken. Korte intermezzo's moeten de uitzending voor de kijker nog interessanter maken. De uitgebreide analyse volgt later op de avond in NOS Studio Voetbal.

  NPONOSpublieke omroepStudio SportEredivisievoetbal

  Reacties

 1. TV-TIP Last Christmas

  Last Christmas
  Net5 om 20:30 uur
  Hoewel ze weinig met Kerst heeft, zit Kate (Emilia Clarke) er continu middenin. Ze werkt in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Logisch dus dat ze het er niet naar haar zin heeft. Daar komt verandering in als de charmante Tom (Henry Golding) de winkel binnenstapt. Hij leert Kate weer van het leven en Kerst te genieten.

  TV-TIP Het grote 30 tellen tv-toernooi

  Het grote 30 tellen tv-toernooi
  NPO 1 om 20:33 uur
  Water links van Nederland! De eerste mensen op aarde! De vorige president van de Verenigde Staten! In Het grote 30 tellen tv-toernooi, zeg maar de tv-variant van het immens populaire spel 30 Seconds, zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich, met versterking van familieleden, in voor het Liliane Fonds. Welk team weet binnen dertig tellen de meeste antwoorden te verzamelen? Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)