Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Nostalgische zender ONS in teken van oorlog en bevrijding

    Nostalgische tv-zender ONS toont de gehele maand mei programma’s die in het teken van oorlog en bevrijding staan. Daarnaast worden ook films en series over de oorlog uitgezonden.
    Jarco Kriek
    25 april 2017
    comments 1
    Nostalgische zender ONS in teken van oorlog en bevrijding
    Foto ANP

    Onder de programma’s die ONS in de themamaand mei uitzendt, zitten ook enkele ingrijpende documentaires. Zo zijn de documentaires Kamp Amersfoort – getuigenissen van overlevenden, Auschwitz – The Destruction Trilogy en Het jaar van de bevrijding in de eerste week van mei op ONS te bekijken. ONS is bij de meeste aanbieders in het zenderaanbod aanwezig. Ziggo geeft de zender in het digitale basispakket Starter aan klanten door. Bij KPN is ONS in het aanvullende Pluspakket opgenomen.

    ONSNostalgieNetoorlogvredebevrijdingfilmsseriesdocumentaires

    Reacties

  1. TV-TIP 2Doc: The Total Trust

    2Doc: The Total Trust
    NPO 2 om 22:18 uur
    In China is weinig ruimte voor afwijkende meningen. Activisten, advocaten, journalisten én gewone burgers worden continu bespied met een geavanceerd digitaal systeem. De overheid gebruikt het netwerk niet alleen om burgers te straffen: er wordt zo veel informatie verzameld dat protest­acties vaak te voorspellen zijn. In The Total Trust vertellen experts hoe ‘negatief gedrag’ wordt afgestraft, en hoe Chinezen beloond worden als ze zich wél aan de strenge regels houden.

    Interview