Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NPO 1 Extra niet alleen bij Ziggo en KPN in de etalage

  NPO 1 Extra staat niet alleen bij Ziggo en KPN in de etalage. Ook vrijwel alle andere providers leveren dit digitale themakanaal tijdelijk aan alle abonnees.
  Jarco Kriek
  5 december 2022
  comments 4
  NPO 1 Extra niet alleen bij Ziggo en KPN in de etalage
  Foto Brunopress

  Het digitale themakanaal van de publieke omroep waarop de radio-evenementen NPO 3FM Serious Request en NPO Radio 2 Top 2000 visueel worden uitgezonden staat jaarlijks bij vrijwel alle providers in de etalage. Dit betekent dat alle abonnees van deze providers zonder extra betalen naar het kanaal kunnen kijken. Dit jaar worden beide radio-evenementen op NPO 1 Extra uitgezonden. Zo is NPO 3FM Serious Request van 18 tot en met 24 december op dit digitale themakanaal te zien. Aansluitend volgt van 25 tot en met 31 december de NPO Radio 2 Top 2000.

   

  Meer providers

  Inmiddels heeft zowel Ziggo als KPN aangekondigd NPO 1 Extra in de etalage te zetten. Bij KPN kunnen alle abonnees nu al naar deze zender kijken. Ziggo zet de zender vanaf 15 december voor alle abonnees open. Ook bij kleinere providers zoals Stichting Kabelnet Veendam (SKV) is NPO 1 Extra de hele maand december met het goedkoopste tv-abonnement te bekijken. Bij T-Mobile en Delta wordt NPO 1 Extra altijd bij het basis zenderaanbod geleverd. Daarom zetten deze aanbieders een andere zender uit een aanvullend pakket in de schijnwerpers op het etalagekanaal. Bij T-Mobile gaat het om Shorts TV, dat dag en nacht korte films toont. Shorts TV is voor alle T-Mobile abonnees in december beschikbaar op voorkeuzekanaal 19.

   

  Online

  Voor cordcutters die alleen online naar tv-zenders kijken, is NPO 1 Extra ook zonder extra kosten beschikbaar. Dit kan onder meer via de eigen streamingapp NPO Start van de publieke omroep. NPO 1 Extra is bij NLZIET en Canal Digitaal OTT in het basisaanbod aanwezig.

  NPOpublieke omroepNPO 1 Extra3FMNPO Radio 2Serious RequestTop 2000zender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)