Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NPO 1 Extra niet alleen bij Ziggo en KPN in de etalage

  NPO 1 Extra staat niet alleen bij Ziggo en KPN in de etalage. Ook vrijwel alle andere providers leveren dit digitale themakanaal tijdelijk aan alle abonnees.
  Jarco Kriek
  5 december 2022
  comments 4
  NPO 1 Extra niet alleen bij Ziggo en KPN in de etalage
  Foto Brunopress

  Het digitale themakanaal van de publieke omroep waarop de radio-evenementen NPO 3FM Serious Request en NPO Radio 2 Top 2000 visueel worden uitgezonden staat jaarlijks bij vrijwel alle providers in de etalage. Dit betekent dat alle abonnees van deze providers zonder extra betalen naar het kanaal kunnen kijken. Dit jaar worden beide radio-evenementen op NPO 1 Extra uitgezonden. Zo is NPO 3FM Serious Request van 18 tot en met 24 december op dit digitale themakanaal te zien. Aansluitend volgt van 25 tot en met 31 december de NPO Radio 2 Top 2000.

   

  Meer providers

  Inmiddels heeft zowel Ziggo als KPN aangekondigd NPO 1 Extra in de etalage te zetten. Bij KPN kunnen alle abonnees nu al naar deze zender kijken. Ziggo zet de zender vanaf 15 december voor alle abonnees open. Ook bij kleinere providers zoals Stichting Kabelnet Veendam (SKV) is NPO 1 Extra de hele maand december met het goedkoopste tv-abonnement te bekijken. Bij T-Mobile en Delta wordt NPO 1 Extra altijd bij het basis zenderaanbod geleverd. Daarom zetten deze aanbieders een andere zender uit een aanvullend pakket in de schijnwerpers op het etalagekanaal. Bij T-Mobile gaat het om Shorts TV, dat dag en nacht korte films toont. Shorts TV is voor alle T-Mobile abonnees in december beschikbaar op voorkeuzekanaal 19.

   

  Online

  Voor cordcutters die alleen online naar tv-zenders kijken, is NPO 1 Extra ook zonder extra kosten beschikbaar. Dit kan onder meer via de eigen streamingapp NPO Start van de publieke omroep. NPO 1 Extra is bij NLZIET en Canal Digitaal OTT in het basisaanbod aanwezig.

  NPOpublieke omroepNPO 1 Extra3FMNPO Radio 2Serious RequestTop 2000zender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. TV-TIP Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

  Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
  RTL 5 om 20:30 uur
  Na de Mexicaanse avonturen van Kees in Wie is de Mol? gaat hij in Oplichters Aangepakt weer achter échte bandieten aan. Hij helpt Karola, een gehandicapte vrouw die via het internet voor 50.000 euro werd opgelicht. Kees spoort de daders op in Italië, maar daar zijn ze niet blij met de speurneus. Dit seizoen helpt Kees ook BN’ers die afgezet werden. Zo zien we o.a. Rob Geus voorbij­komen en B&B vol liefde-kandidaat Marian, die in Portugal met de dood werd bedreigd.

  TV-TIP Corsokoorts in Sint Jansklooster

  Corsokoorts in Sint Jansklooster
  SBS6 om 20:30 uur
  Het bloemencorso komt nu snel dichterbij en de verschillende teams werken koortsachtig om het feest tot een succes te maken. In het zicht van de finish duiken er tóch nog een paar grote problemen op. Extreme droogte en een verwoestende storm dreigen op het laatste moment roet in het eten te gooien. Daarnaast staat het privéleven van de teamleden niet stil, en lopen sommige kandidaten daarin óók tegen obstakels op.

  Interview