Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NPO gaat online dienst NPO Start verder verbeteren

  De publieke online dienst NPO Start wordt in de komende weken verder verbeterd. NPO gaat updates uitbrengen voor de app.
  Jarco Kriek
  9 maart 2024
  comments 4
  NPO gaat online dienst NPO Start verder verbeteren
  Foto Getty Images

  NPO gooide vorig jaar de hele NPO Start-app op de schop. Hierdoor verdwenen niet alleen apps op diverse modellen van minder verkochte Smart TV-merken. Bij gebruikers van de platformen die NPO wel blijft ondersteunen, waren veel frustraties over de update. Zo zijn diverse functies in de apps voor tablet, smartphone, online mediaspeler en Smart TV's verdwenen. Dit komt omdat NPO ervoor kiest om de nieuwe apps stapsgewijs opnieuw op te bouwen. Nieuwe functies worden pas toegevoegd als eerder toegevoegde functies goed functioneren.

   

  Updates

  NPO gaat in de komende weken met meerdere updates eerder verdwenen functies opnieuw aan de apps toevoegen. Onder meer de favorietenlijst keert op korte termijn terug. Hierin kunnen gebruikers hun favoriete films en series plaatsen, zodat deze daarna eenvoudig terug te vinden en te bekijken zijn. De NPO meldt aan Adformatie dat de tijdelijke mindere functionaliteit niet tot een grote golf van opzeggingen heeft geleid van abonnees die het aanvullende NPO Plus abonnement kopen. Het zou volgens een woordvoerder om enkele procentpunten gaan.

  NPOpublieke omroepNPO StartNPO Plusupdateapp

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview