Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    NPO: nieuw seizoen Flikken Maastricht in aantocht

    De populaire Nederlandse politieserie Flikken Maastricht krijgt binnenkort een gloednieuw seizoen op tv-zender NPO 1.
    Jarco Kriek
    26 januari 2024
    comments 3
    NPO: nieuw seizoen Flikken Maastricht in aantocht

    Flikken Maastricht draait om de avonturen van rechercheurs Wolfs en Eva, respectievelijk gespeeld door Victor Reinier en Angela Schijf. In het inmiddels achttiende seizoen van de serie komen diverse uitdagingen voor beide rechercheurs en hun collega’s aan de orde. Zo probeert Eva de dood van Maurice in kaart te brengen en probeert Marion te herstellen van de vastgestelde diagnose PTSS. Wolfs en Remco hebben het ondertussen druk met een noodkreet van een vrouw die aangeeft dat haar leven gevaar loopt door huiselijk geweld.

     

    Providers

    NPO 1 is in Nederland verplicht in het goedkoopste tv-abonnement van Ziggo, KPN, Odido, Delta en alle andere providers als must carry-kanaal beschikbaar. De publieke zender is ook zonder abonnement in DVB-T2 (Digitenne) in via de ether beschikbaar. Online kijken kan via de app NPO Start. Hiermee is ook terugkijken mogelijk. Flikken Maastricht is al jaren een van de meest gestreamde series van NPO Start.

    NPOpublieke omroepNPO 1AVROTROSFlikken Maastricht

    Reacties

  1. TV-TIP Agatha Christie's Marple

    Agatha Christie's Marple
    BBC First om 12:15 uur
    Wie geen zin heeft in alle oranje feestvreugde kan terecht bij Jane Marple. De amateurdetective helpt een jongedame die vanuit India terug naar Engeland verhuist. Deze Gwenda heeft een mooi huis gekocht aan de kust, maar sinds ze haar handtekening onder de akte zette heeft ze last van vreselijke dromen en visioenen. Marple duikt in de geschiedenis van het huis en ontdekt dat daar gruwelijke dingen gebeurden. Maar wat is de link met haar rijke cliënte?

    TV-TIP The Expendables 2

    The Expendables 2
    RTL 7 om 20:00 uur
    CIA-man Church (Bruce Willis) doet opnieuw een beroep op het ervaren huurlingenleger van Barney Ross (Sylvester Stallone). Deze keer moeten de Expendables naar een voormalige Sovjetrepubliek om daar iets uit een neergestort vliegtuig te halen. Wat het is, laat Church in het midden. Ross' mannen zijn niet de enigen die het 'iets' zoeken.

    Interview