Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NPO Start binnenkort rechtstreeks op decoder KPN Interactieve TV

  KPN blijft zijn bruikleendecoders van Interactieve TV toegankelijker maken voor directe toegang tot streamingdiensten. Ook NPO Start komt beschikbaar.
  Jarco Kriek
  16 augustus 2022
  comments 0
  NPO Start binnenkort rechtstreeks op decoder KPN Interactieve TV

  KPN kondigde gisteren een samenwerking aan met Warner Bros. Discovery voor streamingdienst HBO Max. Totaal TV onthulde gisteren eveneens dat HBO Max via een app op de nieuwste bruikleendecoders van Interactieve TV beschikbaar komt. Dit gebeurt in september als het HBO Max-abonnement via KPN te koop zal zijn.

   

  NPO Start

  Aan de reeks direct toegankelijke streamingdiensten via de Interactieve TV-decoders wordt binnenkort nog een nieuwe dienst toegevoegd. Het gaat om de app NPO Start van de publieke omroep. NPO Start is al enige tijd direct via de decoder beschikbaar bij Ziggo voor gebruikers van de Mediabox Next. KPN-woordvoerder Gerd de Smyter bevestigt de komst van NPO Start aan Totaal TV. “KPN wil zijn tv-kijkers toegang bieden tot het beste entertainment. Daar hoort app-integratie ook bij. We voegen dan ook regelmatig nieuwe apps toe aan de verschillende tv-ontvangers. De NPO Plus app is momenteel nog niet geïntegreerd, maar we hopen dat binnenkort te realiseren. Als dat het geval is, zullen we onze klanten hierover informeren.”

   

  Direct kijken

  Op dit moment kunnen Nederlanders die via KPN Interactieve TV naar tv- en videocontent kijken al meerdere streamingdiensten direct via de KPN-bruikleendecoder benaderen. Dit zijn Netflix, YouTube, Amazon Prime Video, Videoland en binnenkort dan ook HBO Max en NPO Start. Daarnaast is Viaplay" target="_blank">Viaplay Xtra als lineair kanaal beschikbaar voor de KPN-abonnees die hun Viaplay-abonnement hebben afgesloten via het telecombedrijf. Natuurlijk is voor gebruik van de genoemde streamingdiensten wel een abonnement nodig.

  KPNInteractieve TVNPOpublieke omroepNPO StartNPO Plusappbruikleendecoder

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)