Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NPO Start binnenkort rechtstreeks op decoder KPN Interactieve TV

  KPN blijft zijn bruikleendecoders van Interactieve TV toegankelijker maken voor directe toegang tot streamingdiensten. Ook NPO Start komt beschikbaar.
  Jarco Kriek
  16 augustus 2022
  comments 0
  NPO Start binnenkort rechtstreeks op decoder KPN Interactieve TV

  KPN kondigde gisteren een samenwerking aan met Warner Bros. Discovery voor streamingdienst HBO Max. Totaal TV onthulde gisteren eveneens dat HBO Max via een app op de nieuwste bruikleendecoders van Interactieve TV beschikbaar komt. Dit gebeurt in september als het HBO Max-abonnement via KPN te koop zal zijn.

   

  NPO Start

  Aan de reeks direct toegankelijke streamingdiensten via de Interactieve TV-decoders wordt binnenkort nog een nieuwe dienst toegevoegd. Het gaat om de app NPO Start van de publieke omroep. NPO Start is al enige tijd direct via de decoder beschikbaar bij Ziggo voor gebruikers van de Mediabox Next. KPN-woordvoerder Gerd de Smyter bevestigt de komst van NPO Start aan Totaal TV. “KPN wil zijn tv-kijkers toegang bieden tot het beste entertainment. Daar hoort app-integratie ook bij. We voegen dan ook regelmatig nieuwe apps toe aan de verschillende tv-ontvangers. De NPO Plus app is momenteel nog niet geïntegreerd, maar we hopen dat binnenkort te realiseren. Als dat het geval is, zullen we onze klanten hierover informeren.”

   

  Direct kijken

  Op dit moment kunnen Nederlanders die via KPN Interactieve TV naar tv- en videocontent kijken al meerdere streamingdiensten direct via de KPN-bruikleendecoder benaderen. Dit zijn Netflix, YouTube, Amazon Prime Video, Videoland en binnenkort dan ook HBO Max en NPO Start. Daarnaast is Viaplay Xtra als lineair kanaal beschikbaar voor de KPN-abonnees die hun Viaplay-abonnement hebben afgesloten via het telecombedrijf. Natuurlijk is voor gebruik van de genoemde streamingdiensten wel een abonnement nodig.

  KPNInteractieve TVNPOpublieke omroepNPO StartNPO Plusappbruikleendecoder

  Reacties

 1. TV-TIP Sweet Home Alabama

  Sweet Home Alabama
  RTL 8 om 20:25 uur
  Modeontwerpster Melanie (Reese Witherspoon) staat op het punt te gaan trouwen met Andrew (Patrick Dempsey), de zoon van de burgemeester van New York. Alleen is ze nog getrouwd met Jake (Josh Lucas), haar jeugdliefde uit Alabama. Omdat hij weigert de scheidingspapieren te ondertekenen, gaat Melanie naar Alabama om de scheiding te regelen.

  TV-TIP Tomb Raider

  Tomb Raider
  RTL 7 om 20:25 uur
  Jaren geleden verdween haar vader, een excentrieke avonturier, spoorloos. Nu besluit de Londense fietskoerier Lara Croft (Alicia Vikander) hem te gaan zoeken. Ze begint haar zoektocht op zijn laatst bekende bestemming: een eiland voor de kust van Japan. Dat is het begin van een avontuur vol gevaren.

  Interview