Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NPO Start binnenkort rechtstreeks op decoder KPN Interactieve TV

  KPN blijft zijn bruikleendecoders van Interactieve TV toegankelijker maken voor directe toegang tot streamingdiensten. Ook NPO Start komt beschikbaar.
  Jarco Kriek
  16 august 2022
  comments 0
  NPO Start binnenkort rechtstreeks op decoder KPN Interactieve TV

  KPN kondigde gisteren een samenwerking aan met Warner Bros. Discovery voor streamingdienst HBO Max. Totaal TV onthulde gisteren eveneens dat HBO Max via een app op de nieuwste bruikleendecoders van Interactieve TV beschikbaar komt. Dit gebeurt in september als het HBO Max-abonnement via KPN te koop zal zijn.

   

  NPO Start

  Aan de reeks direct toegankelijke streamingdiensten via de Interactieve TV-decoders wordt binnenkort nog een nieuwe dienst toegevoegd. Het gaat om de app NPO Start van de publieke omroep. NPO Start is al enige tijd direct via de decoder beschikbaar bij Ziggo voor gebruikers van de Mediabox Next. KPN-woordvoerder Gerd de Smyter bevestigt de komst van NPO Start aan Totaal TV. “KPN wil zijn tv-kijkers toegang bieden tot het beste entertainment. Daar hoort app-integratie ook bij. We voegen dan ook regelmatig nieuwe apps toe aan de verschillende tv-ontvangers. De NPO Plus app is momenteel nog niet geïntegreerd, maar we hopen dat binnenkort te realiseren. Als dat het geval is, zullen we onze klanten hierover informeren.”

   

  Direct kijken

  Op dit moment kunnen Nederlanders die via KPN Interactieve TV naar tv- en videocontent kijken al meerdere streamingdiensten direct via de KPN-bruikleendecoder benaderen. Dit zijn Netflix, YouTube, Amazon Prime Video, Videoland en binnenkort dan ook HBO Max en NPO Start. Daarnaast is Viaplay Xtra als lineair kanaal beschikbaar voor de KPN-abonnees die hun Viaplay-abonnement hebben afgesloten via het telecombedrijf. Natuurlijk is voor gebruik van de genoemde streamingdiensten wel een abonnement nodig.

  KPNInteractieve TVNPOpublieke omroepNPO StartNPO Plusappbruikleendecoder

  Reacties

 1. TV-TIP Snel met Miljuschka

  Snel met Miljuschka
  24 Kitchen om 18:00 uur
  Vertwijfeld staan we in de supermarkt te staren naar schappen vol vergeten groente, kiloknallers en magnetronpannenkoeken. En dit alles omdat we geen idee hebben wat we vanavond op tafel moeten zetten. Om jezelf en de eventuele (klein)kinderschare niet vier keer per week te vermoeien met een slavink, gebakken bint en doperwten, laat Miljusch­ka zien hoe je zonder stress een lekkere maaltijd maakt.

  TV-TIP Hunted

  Hunted
  NPO 3 om 20:25 uur
  Een nieuw seizoen betekent een verse jacht op een roedel doodgewone burgers die drie weken uit handen van de hunters proberen te blijven. Dat lukt maar weinigen en dat is soms onterecht volgens veel kijkers. In het vorige seizoen zouden de slim spelende finalisten Kelly en Romy geen eerlijke kans hebben gehad om hun vrijheid tegemoet te snellen.

  Interview