Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NPO Start breidt uit met vooruitkijken en eigen series

  Niet alleen de betaalvariant NPO Plus wordt in de komende periode verder uitgebreid; ook het gratis portal NPO Start gaat meer content leveren.
  Jarco Kriek
  21 september 2022
  comments 2
  NPO Start breidt uit met vooruitkijken en eigen series
  Foto Getty Images

  Staatssecretaris voor Mediazaken Gunay Uslu heeft na uitvoerige bestudering en overleg groen licht gegeven voor de uitbreiding van NPO Start. Dit is het online platform van de NPO, dat in de visie van de publieke omroep een belangrijkere en prominentere rol moet gaan spelen. In Nederland is onder kijkers een versnelde verschuiving van lineaire naar online tv zichtbaar.

   

  Eigen programma’s

  NPO begeeft zich met exclusieve content voor NPO Start op de weg die RTL Nederland met Videoland al eerder insloeg. Dit betekent dat er in de toekomst programma's gemaakt worden die exclusief op streamingplatform NPO Start worden aangeboden. Deze content wordt ook onderdeel van de betaalversie NPO Plus en komt dus ook beschikbaar via streamingdienst NLZIET, waar de catalogus van NPO Plus onderdeel van uitmaakt. Ook wordt het mogelijk om programma's die in de avond lineair worden uitgezonden al vanaf de ochtend via NPO Start aan te bieden. Deze mogelijkheid was op dit moment bij sommige series en programma’s alleen beschikbaar bij de betaalvariant NPO Plus. NPO Start was tot nu alleen een terugkijkdienst, maar wordt nu uitgebreid met exclusieve content en vooruitkijken.

  NPOpublieke omroepNPO StartNPO PlusOTTonlinestreamingdienstcontentexclusieve contentterugkijkenvooruitkijken

  Reacties

 1. TV-TIP MAX Ouderenjournaal

  MAX Ouderenjournaal
  NPO 1 om 16:37 uur
  Ter gelegenheid van de Week tegen Eenzaamheid pakt MAX Ouderenjournaal uit met een speciale editie om mensen een hart onder de riem te steken. Met inspirerende, motiverende en confronterende levensverhalen van normale Nederlanders wordt eenzaamheid onder de aandacht gebracht. Dat kan namelijk in allerlei vormen voorkomen. De 81-jarige Heino heeft voldoende bezigheden buiten de deur, maar thuis op de bank voelt hij zich erg alleen. Maar ook jonge mensen kunnen zich soms erg eenzaam voelen, zoals de dertigjarige Bryan, die hierover schreef op Twitter.

  TV-TIP 90 Day Fiancé UK

  90 Day Fiancé UK
  TLC om 20:30 uur
  Wat de Amerikanen doen, kunnen de Britten ook. In 90 Day Fiancé UK worden Britse mannen en vrouwen gevolgd die een geliefde uit het buitenland halen en negentig dagen hebben om wel of niet te trouwen. Die relaties zijn meestal gedoemd te mislukken, maar alsnog doen de koppels er alles aan om hun relatie te laten werken. De alleenstaande moeder Louise is bijvoorbeeld smoorverliefd op de Colombiaanse rapper Jose en hoopt dat hij haar de liefde kan geven die zij mist. Haar familie en vrienden hebben hun twijfels over de krullenbol.

  Interview

  • *

   Ewout Genemans

   Bureau Rotterdam

   In Bureau Rotterdam gaat presentator Ewout Genemans op pad met de politie in de meest rauwe stad van Nederland.
   Reacties0 reactie(s)