Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NPO Start breidt uit met vooruitkijken en eigen series

  Niet alleen de betaalvariant NPO Plus wordt in de komende periode verder uitgebreid; ook het gratis portal NPO Start gaat meer content leveren.
  Jarco Kriek
  21 september 2022
  comments 2
  NPO Start breidt uit met vooruitkijken en eigen series
  Foto Getty Images

  Staatssecretaris voor Mediazaken Gunay Uslu heeft na uitvoerige bestudering en overleg groen licht gegeven voor de uitbreiding van NPO Start. Dit is het online platform van de NPO, dat in de visie van de publieke omroep een belangrijkere en prominentere rol moet gaan spelen. In Nederland is onder kijkers een versnelde verschuiving van lineaire naar online tv zichtbaar.

   

  Eigen programma’s

  NPO begeeft zich met exclusieve content voor NPO Start op de weg die RTL Nederland met Videoland al eerder insloeg. Dit betekent dat er in de toekomst programma's gemaakt worden die exclusief op streamingplatform NPO Start worden aangeboden. Deze content wordt ook onderdeel van de betaalversie NPO Plus en komt dus ook beschikbaar via streamingdienst NLZIET, waar de catalogus van NPO Plus onderdeel van uitmaakt. Ook wordt het mogelijk om programma's die in de avond lineair worden uitgezonden al vanaf de ochtend via NPO Start aan te bieden. Deze mogelijkheid was op dit moment bij sommige series en programma’s alleen beschikbaar bij de betaalvariant NPO Plus. NPO Start was tot nu alleen een terugkijkdienst, maar wordt nu uitgebreid met exclusieve content en vooruitkijken.

  NPOpublieke omroepNPO StartNPO PlusOTTonlinestreamingdienstcontentexclusieve contentterugkijkenvooruitkijken

  Reacties

 1. TV-TIP John Wick: Chapter 2

  John Wick: Chapter 2
  RTL 7 om 20:25 uur
  Eigenlijk wil huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) met pensioen, maar dat zit er voorlopig niet in. Hij heeft nog een schuld in te lossen bij voormalig opdrachtgever Santino D'Antonio. Daarvoor moet hij naar Italië. Als blijkt dat iemand een prijs op Wicks hoofd heeft gezet, krijgt hij zijn levensgevaarlijke collega's achter zich aan.

  TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS 6 om 20:30 uur
  Lorraine heeft haar zaakjes prima op orde. Samen met haar dochter Merle woont ze in Istanbul, waar ze een cosmetische kliniek uit de grond heeft gestampt. Nieuw haar, een paar pronte borsten of een gezicht zonder plooien? Lorraine werkt de klok rond om de wereld er nét even wat aantrekkelijker uit te laten zien. En dat heeft haar bepaald geen windeieren gelegd. Hoe anders is dat in Leeuwarden, waar Christa en haar dochter Mandy elke dubbel moeten omdraaien.

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)