Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NPO Start breidt uit met vooruitkijken en eigen series

  Niet alleen de betaalvariant NPO Plus wordt in de komende periode verder uitgebreid; ook het gratis portal NPO Start gaat meer content leveren.
  Jarco Kriek
  21 september 2022
  comments 2
  NPO Start breidt uit met vooruitkijken en eigen series
  Foto Getty Images

  Staatssecretaris voor Mediazaken Gunay Uslu heeft na uitvoerige bestudering en overleg groen licht gegeven voor de uitbreiding van NPO Start. Dit is het online platform van de NPO, dat in de visie van de publieke omroep een belangrijkere en prominentere rol moet gaan spelen. In Nederland is onder kijkers een versnelde verschuiving van lineaire naar online tv zichtbaar.

   

  Eigen programma’s

  NPO begeeft zich met exclusieve content voor NPO Start op de weg die RTL Nederland met Videoland al eerder insloeg. Dit betekent dat er in de toekomst programma's gemaakt worden die exclusief op streamingplatform NPO Start worden aangeboden. Deze content wordt ook onderdeel van de betaalversie NPO Plus en komt dus ook beschikbaar via streamingdienst NLZIET, waar de catalogus van NPO Plus onderdeel van uitmaakt. Ook wordt het mogelijk om programma's die in de avond lineair worden uitgezonden al vanaf de ochtend via NPO Start aan te bieden. Deze mogelijkheid was op dit moment bij sommige series en programma’s alleen beschikbaar bij de betaalvariant NPO Plus. NPO Start was tot nu alleen een terugkijkdienst, maar wordt nu uitgebreid met exclusieve content en vooruitkijken.

  NPOpublieke omroepNPO StartNPO PlusOTTonlinestreamingdienstcontentexclusieve contentterugkijkenvooruitkijken

  Reacties

 1. Win stapels
  dvd's en Blu-ray's

  Stapel's dvd's en Blu-rays

  Interview

  • *

   Janny van der Heijden

   Heel Holland Bakt

   Zó lang in hetzelfde programma, ja, dan maak je nogal wat mee. Heel Holland Bakt-veteraan Janny van der Heijden (68) blikt aan de vooravond van het tiende seizoen terug én vooruit. “Ik ben altijd de klos bij André.”
   Reacties0 reactie(s)