Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NPO UHD tijdens WK voetbal niet bij T-Mobile

  De honderdduizenden Nederlanders die via T-Mobile tv-kijken, kunnen het WK voetbal in Qatar niet in betere beeldkwaliteit zien.
  Jarco Kriek
  4 november 2022
  comments 0
  NPO UHD tijdens WK voetbal niet bij T-Mobile

  Vanaf 20 november zendt de NPO op NPO 1 vrijwel alle wedstrijden van het WK voetbal uit. Alleen een deel van de gelijktijdig gespeelde wedstrijden tijdens de laatste speelronde van de groepsfase is niet op NPO 1 te zien. Daarnaast heeft de NPO voor het WK voetbal in Qatar tijdelijk een Ultra HD (UHD) kanaal van NPO 1 beschikbaar gesteld aan providers. NPO UHD zendt niet uit in 4K, maar in Full HD 1080p50/HDR. Voor ontvangst van dit UHD-kanaal is echter wel een voor 4K geschikte decoder en televisie nodig.

   

  T-Mobile

  SKV, Ziggo en KPN hebben eerder aan Totaal TV bevestigd dat hun abonnees zonder extra betaling naar NPO UHD kunnen kijken omdat dit tijdelijke kanaal via hun netwerken wordt aangeboden. T-Mobile gaat abonnees NPO UHD niet aanbieden. Dit laat het mediabedrijf desgevraagd aan Totaal TV weten. “T-Mobile heeft geen plannen om tijdens het WK voetbalwedstrijden uit te zenden van het tijdelijke kanaal NPO UHD”, laat een woordvoerder weten. Totaal TV analyseerde eerder al dat de komst van NPO UHD bij T-Mobile vrijwel uitgesloten was, omdat deze provider abonnees tot heden nog geen voor 4K geschikte bruikleendecoder levert.

  T-MobileNPONPO 1NPO UHDpublieke omroepUltra HDUHDvoetbalWK voetbal

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)