Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Nu te zien: Nickelodeon Ukraine

  KPN wil de kinderen van de Oekraïense vluchtelingen in Nederland een hart onder de riem steken en heeft daarom vandaag Nickelodeon Ukraine aan het basispakket toegevoegd.
  Gijsbert de Fokkert
  22 april 2022
  comments 0
  Nu te zien: Nickelodeon Ukraine
  Getty Images

  KPN blijft begaan met Oekraïense vluchtelingen. In samenwerking met Viacom en Paramount plaatst het telecombedrijf een Oekraïense kinderzender in het zenderpakket. Vanaf vandaag is Nickelodeon Ukraine op kanaal 58 te zien. Hierdoor blijven kinderen van de Oekraïense vluchtelingen in Nederland via hun taal verbonden met hun thuisland.

   

  Kung Fu Panda

  De zender richt zich op kinderen van twee tot tien jaar en zendt 24 uur per dag uit. De ochtendprogrammering is voor peuters, de rest van de dag volgt een mix voor alle kids. Op Nickelodeon Ukraine zijn de beste shows van Nickelodeon te zien zoals Paw Patrol, Dora, Spongebob Squarepants, Kung Fu Panda en nog veel meer. Nickelodeon Ukraine hoopt belangeloos weer een kleine lach op wat gezichten te kunnen toveren.

   

  NickelodeonKPNOekraine
 1. TV-TIP Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

  Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
  RTL 5 om 20:30 uur
  Na de Mexicaanse avonturen van Kees in Wie is de Mol? gaat hij in Oplichters Aangepakt weer achter échte bandieten aan. Hij helpt Karola, een gehandicapte vrouw die via het internet voor 50.000 euro werd opgelicht. Kees spoort de daders op in Italië, maar daar zijn ze niet blij met de speurneus. Dit seizoen helpt Kees ook BN’ers die afgezet werden. Zo zien we o.a. Rob Geus voorbij­komen en B&B vol liefde-kandidaat Marian, die in Portugal met de dood werd bedreigd.

  TV-TIP Corsokoorts in Sint Jansklooster

  Corsokoorts in Sint Jansklooster
  SBS6 om 20:30 uur
  Het bloemencorso komt nu snel dichterbij en de verschillende teams werken koortsachtig om het feest tot een succes te maken. In het zicht van de finish duiken er tóch nog een paar grote problemen op. Extreme droogte en een verwoestende storm dreigen op het laatste moment roet in het eten te gooien. Daarnaast staat het privéleven van de teamleden niet stil, en lopen sommige kandidaten daarin óók tegen obstakels op.

  Interview