Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Nu te zien: Nickelodeon Ukraine

  KPN wil de kinderen van de Oekraïense vluchtelingen in Nederland een hart onder de riem steken en heeft daarom vandaag Nickelodeon Ukraine aan het basispakket toegevoegd.
  Gijsbert de Fokkert
  22 april 2022
  comments 0
  Nu te zien: Nickelodeon Ukraine
  Getty Images

  KPN blijft begaan met Oekraïense vluchtelingen. In samenwerking met Viacom en Paramount plaatst het telecombedrijf een Oekraïense kinderzender in het zenderpakket. Vanaf vandaag is Nickelodeon Ukraine op kanaal 58 te zien. Hierdoor blijven kinderen van de Oekraïense vluchtelingen in Nederland via hun taal verbonden met hun thuisland.

   

  Kung Fu Panda

  De zender richt zich op kinderen van twee tot tien jaar en zendt 24 uur per dag uit. De ochtendprogrammering is voor peuters, de rest van de dag volgt een mix voor alle kids. Op Nickelodeon Ukraine zijn de beste shows van Nickelodeon te zien zoals Paw Patrol, Dora, Spongebob Squarepants, Kung Fu Panda en nog veel meer. Nickelodeon Ukraine hoopt belangeloos weer een kleine lach op wat gezichten te kunnen toveren.

   

  NickelodeonKPNOekraine
 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Beter!

  Beter!
  NPO 1 om 21:24 uur
  Vandaag wil Corina, die na veel roken kampt met de longziekte COPD, weer in beweging te komen met linedancing.

  TV-TIP Vandaag Inside

  Vandaag Inside
  SBS 6 om 21:35 uur
  Heel erg lang heeft het afscheid van Vandaag Inside niet geduurd.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)