Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Nu te zien: Nickelodeon Ukraine

  KPN wil de kinderen van de Oekraïense vluchtelingen in Nederland een hart onder de riem steken en heeft daarom vandaag Nickelodeon Ukraine aan het basispakket toegevoegd.
  Gijsbert de Fokkert
  22 april 2022
  comments 0
  Nu te zien: Nickelodeon Ukraine
  Getty Images

  KPN blijft begaan met Oekraïense vluchtelingen. In samenwerking met Viacom en Paramount plaatst het telecombedrijf een Oekraïense kinderzender in het zenderpakket. Vanaf vandaag is Nickelodeon Ukraine op kanaal 58 te zien. Hierdoor blijven kinderen van de Oekraïense vluchtelingen in Nederland via hun taal verbonden met hun thuisland.

   

  Kung Fu Panda

  De zender richt zich op kinderen van twee tot tien jaar en zendt 24 uur per dag uit. De ochtendprogrammering is voor peuters, de rest van de dag volgt een mix voor alle kids. Op Nickelodeon Ukraine zijn de beste shows van Nickelodeon te zien zoals Paw Patrol, Dora, Spongebob Squarepants, Kung Fu Panda en nog veel meer. Nickelodeon Ukraine hoopt belangeloos weer een kleine lach op wat gezichten te kunnen toveren.

   

  NickelodeonKPNOekraine
 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)