Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Nu te zien: Nickelodeon Ukraine

  KPN wil de kinderen van de Oekraïense vluchtelingen in Nederland een hart onder de riem steken en heeft daarom vandaag Nickelodeon Ukraine aan het basispakket toegevoegd.
  Gijsbert de Fokkert
  22 april 2022
  comments 0
  Nu te zien: Nickelodeon Ukraine
  Getty Images

  KPN blijft begaan met Oekraïense vluchtelingen. In samenwerking met Viacom en Paramount plaatst het telecombedrijf een Oekraïense kinderzender in het zenderpakket. Vanaf vandaag is Nickelodeon Ukraine op kanaal 58 te zien. Hierdoor blijven kinderen van de Oekraïense vluchtelingen in Nederland via hun taal verbonden met hun thuisland.

   

  Kung Fu Panda

  De zender richt zich op kinderen van twee tot tien jaar en zendt 24 uur per dag uit. De ochtendprogrammering is voor peuters, de rest van de dag volgt een mix voor alle kids. Op Nickelodeon Ukraine zijn de beste shows van Nickelodeon te zien zoals Paw Patrol, Dora, Spongebob Squarepants, Kung Fu Panda en nog veel meer. Nickelodeon Ukraine hoopt belangeloos weer een kleine lach op wat gezichten te kunnen toveren.

   

  NickelodeonKPNOekraine
 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview