1. Nieuws

    Ochtendshow Jensen bij Radio Veronica

    Robert Jensen keert in augustus terug op de radio met een eigen ochtendshow op Radio Veronica.
    22 juni 2010
    comments 0
    Ochtendshow Jensen bij Radio Veronica
    Robert Jensen keert in augustus terug op de radio met een eigen ochtendshow op Radio Veronica.
     
    Vanaf maandag 2 augustus is hij iedere werkdag van zes tot negen uur 's ochtends te horen met Jensen! in de ochtend. Sidekick Jan Paparazzi is er ook weer bij.

    Jensen moet met zijn nieuwe programma onderscheid maken in de concurrerende ochtendprogramma's, zegt programmadirecteur van Radio Veronica Uunco Cerfontaine. 'Veel programmadirecteuren bij de Nederlandse radio vinden Jensen een onvoorspelbaar en ongeleid projectiel en willen daarom niet met hem werken. Ik denk juist dat dit hem creatief maakt en dat heb je wel nodig om op te vallen in de overvolle ochtendmarkt op de radio in Nederland.'

    Jensen zegt in een reactie: 'Natuurlijk ga ik met Jan dingen doen waar de fans ons van kennen. Maar ik heb de afgelopen jaren veel nieuwe energie en frisse ideeën opgedaan met radio, televisie en internet wereldwijd en wil met die inspiratie een onderscheidende ochtendshow maken.'

    De radiocarrière van Jensen begon in de jaren negentig bij Radio Veronica.

    Overigens keert de wekelijkse tv-show van Jensen ook gewoon terug dit najaar.
    jensenochtendshowradio veronica

    Reacties

  1. Doe mee en win!

    • *

      5X VIP-PAKKET FAST AND FURIOUS HOBBS AND SHAW

      Dwayne Johnson en Jason Statham zijn terug als Luke Hobbs en Deckard Shaw. Deze spectaculaire eerste stand-alone film neemt de kijker mee van Los Angeles naar Londen en van het verlaten Chernobyl naar het prachtige Samoa. Totaal TV mag vijf keer een VIP-pakket van deze actiefilm weggeven met daarin een t-shirt en natuurlijk twee bioscoopkaartjes.

    TV-TIP Oh, wat een jaar!

    Oh, wat een jaar!
    RTL 4 om 20:00 uur
    In Oh, wat een jaar! staan dit keer de swinging sixties centraal! Om precies te zijn het jaar 1965. Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Ruben Nicolai dossen zich weer uit in de kledingstijl van die tijd en worden bijgestaan door golden oldies Joke Bruijs en Jan Keizer.

    TV-TIP Grantchester

    Grantchester
    NPO 2 om 20:10 uur
    Het vierde, en voor Sidney Chambers (James Norton) meteen ook laatste seizoen, gaat met vuurwerk en een dolksteek van start en ’s lands favoriete dominee staat er met zijn snufferd bovenop. De zaak moet rap opgelost worden, voor er rassenrellen uitbreken in het anders zo vredige dorpje.

    Interview

    • *

      Janny van der Heijden

      Denkend aan Holland

      In Denkend aan Holland ontdekken André van Duin en Janny van der Heijden Nederland vanaf het water. Ze varen langs eeuwenoude stadjes, historische landgoederen en door natuurgebieden.
      Reacties0 reactie(s)