Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Odido breidt ‘gratis’ streamingaanbod verder uit

  Nederlanders die bij Odido een bepaald mobiel abonnement met onbeperkte data nemen, kunnen vanaf vandaag ook kiezen voor SkyShowtime als ‘gratis’ streamingdienst.
  Jarco Kriek
  7 november 2023
  comments 0
  Odido breidt ‘gratis’ streamingaanbod verder uit

  De overeenkomst tussen Odido en SkyShowtime zorgt ervoor dat alle mobiele klanten van Odido een SkyShowtime-abonnement kunnen afsluiten. Zij betalen hiervoor €6,99 per maand en kunnen dit abonnement maandelijks opzeggen. Odido verkoopt dit abonnement nog niet aan klanten die alleen vaste diensten bij het telecombedrijf afnemen, mede omdat SkyShowtime nog niet beschikbaar is op de bruikleendecoders van Odido.

   

  Extraatje

  Wie bij Odido een speedbased mobiel abonnement neemt kan ook kiezen voor SkyShowtime als extra dienst, maar hoeft daar niets extra te betalen. Dit is mogelijk bij de twee duurdere Unlimited abonnementsvormen Unlimited Premium en Unlimited Plus. Omdat speedbased abonnementen pas goed uit de verf komen zodra het echte 5G via het 3,5 GHz frequentiespectrum beschikbaar komt, biedt Odido op dit moment via een puntensysteem extra diensten aan. Bij de duurdere Unlimited abonnementsvormen worden de genoemde maximale internetsnelheid op dit moment namelijk niet of nauwelijks behaald. Feitelijk betaalt de abonnee bij het kopen van deze duurdere Unlimited abonnementsvormen geheel of gedeeltelijk mee aan de ‘gratis’ aangeboden dienst.

   

  Streamingdiensten

  SkyShowtime is de derde videostreamingdienst die met Odido een samenwerkingsovereenkomst heeft gesloten voor het leveren van diensten aan mobiele abonnees. Videoland en HBO Max gingen SkyShowtime voor.

  OdidoUnlimiteddatainternetstreamingdienstOTTonlinefilmsseries

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)