Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Odido breidt zenderaanbod uit

  Odido gaat als eerste grote landelijke provider de nieuwe radiozender Joe FM van DPG Media aanbieden via de dienst Interactieve TV.
  Jarco Kriek
  4 december 2023
  comments 0
  Odido breidt zenderaanbod uit
  Foto Getty Images

  Joe FM is sinds 1 september als nieuwe landelijke commerciële zender in de ether via FM en DAB+ te beluisteren. Eigenaar DPG Media kocht bij de onlangs georganiseerde frequentieveiling de uitzendkavel die voorheen door Radio 10 van Talpa Network werd gebruikt. Radio 10 gebruikt op dit moment de oude frequenties van Radio Veronica, dat op zijn beurt nu te horen is op de oude frequenties van radiozender SLAM, 

   

  Meer providers

  Eerder liet KPN aan Totaal TV weten open te staan voor de komst van Joe FM in het zenderaanbod van Interactieve TV en TV+. Odido is echter de eerste grote landelijke provider die Joe FM aan het zenderaanbod heeft toegevoegd. Joe FM is bij Odido te vinden op voorkeuzekanaal 1016, zo meldt MediaMagazine.

  OdidotvtelevisieradiozenderaanbodJoe FMDPG Media

  Reacties

 1. TV-TIP Najib Amhali - The Best Of

  Najib Amhali - The Best Of
  SBS6 om 20:30 uur
  Hij was jarenlang een van de populairste cabaretiers van het land, won in 1998 zowel de publieks- als de juryprijs van het Leids Cabaret Festival, en stond zelfs met zijn maatje Jandino Asporaat met een uitverkochte show in De Kuip. Maar in 2017 ging het mis met Najib. De Marokkaan uit de Jordaan kampte met een drank- en drugsverslaving en moest zijn negende solo­programma aan de wilgen hangen. In 2018 sloeg hij keihard terug met Waar was ik?. In The Best Of zijn de beste sketches uit zijn eerste vijf shows te zien.

  TV-TIP Papillon

  Papillon
  RTL 7 om 22:00 uur
  Henri Charrière (Charlie Hunnam) kraakt kluizen, maar hij zou nooit iemand vermoorden. Toch belandt hij na een onterechte veroordeling voor een moord die hij niet heeft gepleegd op gevangeniseiland Duivelseiland. Hij sluit een deal met medegevangene Louis Dega (Rami Malek): in ruil voor bescherming van Charrière helpt Dega hem ontsnappen.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)